Купа на България (1/8 финал) ЦСКА (София) - Ботев (Враца)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Купа на България (1/8 финал) ЦСКА (София) - Ботев (Враца)

Мнениеот kiril.a.d » 23 окт 2017 12:09

:lol: aз ще си позволя дa дaм еднa смелa прогнозa - мaчa е X, с отпaдaне нa ЦСКA при дузпите! След което, Стaмен Белчев получaвa "зaслуженa почивкa" с "големи блaгодaрности зa свършенaтa рaботa" и...Отборa го поемa, мaкaр и временно, Стойкaс Стоилaс! - зa първото, имa индикaции от игрaчите (a нaй-често, те "колят и бесят" в един отбор...бил той и нa Гришкaтa) тъй кaто Стaмен, не може дa нaдскочи себе си и мaнтaлитетa си! Зa второто...нямa кой друг в екстремнaтa обстaновкa, пък и е време, товa келеме, Стойкaс Стоилaс, дa се рaзкaрa от този отбор!
Той, прaви рaвен срещу Слaвия, в мaчa с Лудогорец вaди отборa от теренa, в резултaт нa което, БФС вaди от ППЛ ЦСКA-София и Лудогорец!
В резултaт нa което, в Бългaрия нaстaвa тишинa и спокойствие, тaкa дълго жaдувaни от едни..."другaри", a първенството, отново e предскaзуемо, но пък блудния "син" - кaвички, порaди двойното знaчение нa думaтa ;), Бойчо, се... "зaвръщa в бaщинaтa къщa" ;)...Дори Дедо Симеон и Axмед Догaн, които му подaриxa "чиновете", ще го приветствaт! ;)
:lol: :lol: :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 окт 2017 13:05

Към момента купата на България се очертава като единствената реална алтернатива за трофей тази година и всичко друго освен победа ще е тотален провал. За мен лично по-важни са някои други неща, които трябва да се случат около клуба, но победите и борбата за отличие подържат духа на отбора и публиката. Отчитайки, че Ботев Враца имат по-важни цели, прогнозирам лесна победа за ЦСКА с 3 гола разлика.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 23 окт 2017 13:45

Ozzimozzi написа:Към момента купата на България се очертава като единствената реална алтернатива за трофей тази година и всичко друго освен победа ще е тотален провал.

Говориш пълни глупости.
Имаме 3 мача с разград Ако не можем да им вземем точки тогава купаата е единствен вариянт
Освен тва делиормана има 3 мача с автобуса на сините
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 окт 2017 14:10

demon777 написа:
Ozzimozzi написа:Към момента купата на България се очертава като единствената реална алтернатива за трофей тази година и всичко друго освен победа ще е тотален провал.

Говориш пълни глупости.
Имаме 3 мача с разград Ако не можем да им вземем точки тогава купаата е единствен вариянт
Освен тва делиормана има 3 мача с автобуса на сините

Възможно е и да са глупости, но това, което съм написал е на база впечатленията ми от играта на ЦСКА, Левски и Лудогорец. Смятам, че съм реалист човек, но ще се радвам, ако се окаже, че съм говорил глупости!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 окт 2017 18:27

Ръководството ви определено троши глупомера
https://gong.bg/bg-football/kupa-na-bul ... aca-455182
Сега тези, които не искат да са в "Г" ги задължават да плащат скъпи билети.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 окт 2017 18:55

PFC Litex написа:Ръководството ви определено троши глупомера

Лошото време ще е само над В сектор. Над Г и непокритата част на А ще грее слънце. По-тъпо оправдание, за да изкундиш фенове за още някой лев отгоре не съм срещал досега. Иначе крайният изход е ясен, защото ще е чудо "Ботев "Вр. да отстрани "ЦСКА-София" насред Борисовата.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 23 окт 2017 18:58

:roll: :shock: :o

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 23 окт 2017 19:24

gihuelo написа:Тук си прав . В сайта все още не е отбелязано. Явно доста те интересува ЦСКА ,щом и жълтите картони броиш :) Иначе такъв залог едва ли ще има! Поне от моя скромен опит :)
Интересното за мен дали ,ще сложат Кръстев на вратата.
Трябва да продължим ... 1:0 или 2:0.

Мисля, че Стамен ще заложи на Китанов.
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 окт 2017 20:03

Не очаквам утре (вторник) в 18:00 при дъждовно време и срещу Ботев Враца, да има много "прецакани" - желаещи да седнат във В! ;) Не смятам също че с 6 лева разлика на билет (12 лв. е във В), някой ще удари кьоравото!

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 окт 2017 20:04

Sisi 1914 написа:
gihuelo написа:Тук си прав . В сайта все още не е отбелязано. Явно доста те интересува ЦСКА ,щом и жълтите картони броиш :) Иначе такъв залог едва ли ще има! Поне от моя скромен опит :)
Интересното за мен дали ,ще сложат Кръстев на вратата.
Трябва да продължим ... 1:0 или 2:0.

Мисля, че Стамен ще заложи на Китанов.
8-)

На Китанов трябва да му се дават шансове или да го трансферират, ако не мислят да го ползват!

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”