Аз досега не съм видял човек, който да "мрази" Бербатов.
И не мисля че се скатава в националния - това му е стила на игра.
Не е тип "лидер" способен да поведе отбора - ама това или го имаш или не.
Не е и тип "център нападател -голаджия", каквито бяха Пенев и Сираков, преди това Джевизов и Мишо Вълчев.
Очевидно е че най-удобната му позиция не е на върха на атаката а малко по-назад.
Не бележи срещу силните отбори в националния - отчасти си го обяснявам че срещу добри защитници е нужна сериозна подкрепа, рядко можеш да се надиграваш 1 на 1 и да излезеш на голова позиция. А му липсва физика да "смаже" двама наведнъж.
А хората, които мислят че като не си затварям очите за слабостите му го мразя - са за психиатър. Определено в Ман Ю така и не си намира мястото, може би не го ползват правилно, може би със съиграчи има проблеми, но факт, не дава това което се очаква от него. Друг въпрос дали е трябвало да очакват от него 20-30 гола на сезон при стила на игра който практикуват!
PS: Сравнете колко мача е решил Рууни и колко гола е вкарал. След това направете сравнението с Бербатов.
Нашия човек просто се губи срещу по-силни противници.
Защо Бербатов е мразен?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Sagittarius
Re: Защо Бербатов е мразен?
Защото повече внимание се обръща на футболисти играещи със злоба и хъс,който много ярко изпъква при централните нападатели,тъй като често се налага да пресират сами противниковата защита.Тогава ясно си личи кой е нахъсан,назлобен и т.н.Е,Бербатов не е от тях...не обича да се раздава докрай на терена,точно обратното,обича да пести сили все едно всеки мач е по 120 минути....Брилянтната техника и красиви голове никога няма да впечатлят англичаните до такава степен каквато примерно е злобната и нахъсана игра тип Рууни и раздаване докрай.Това е.А нас-също,защото от него чакаме да води Националния отбор,да е лидера,а той не е,но за съжаление в България няма лидер,лидер беше Краси Балъков-и на 37 години като беше с лентата нещата бяха ОК...Краси се отказа,нещата отидаха на майната си.Просто е,чакаме следващия Балъков-и като лидерски,и като футболни качества.Никой не мрази Бербатов,той е голям играч,но не е лидер,и един Лука Тони например не е лидер...
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
restless написа:Аз досега не съм видял човек, който да "мрази" Бербатов.
И не мисля че се скатава в националния - това му е стила на игра.
Не е тип "лидер" способен да поведе отбора - ама това или го имаш или не.
Не е и тип "център нападател -голаджия", каквито бяха Пенев и Сираков, преди това Джевизов и Мишо Вълчев.
Очевидно е че най-удобната му позиция не е на върха на атаката а малко по-назад.
Не бележи срещу силните отбори в националния - отчасти си го обяснявам че срещу добри защитници е нужна сериозна подкрепа, рядко можеш да се надиграваш 1 на 1 и да излезеш на голова позиция. А му липсва физика да "смаже" двама наведнъж.
А хората, които мислят че като не си затварям очите за слабостите му го мразя - са за психиатър. Определено в Ман Ю така и не си намира мястото, може би не го ползват правилно, може би със съиграчи има проблеми, но факт, не дава това което се очаква от него. Друг въпрос дали е трябвало да очакват от него 20-30 гола на сезон при стила на игра който практикуват!
PS: Сравнете колко мача е решил Рууни и колко гола е вкарал. След това направете сравнението с Бербатов.
Нашия човек просто се губи срещу по-силни противници.
+1
Видехте ли И снощи Тевес? Май се различава по нещо от Митко?.....Не е толкова борбен, ама... 
нямам подпис...
Направих си труда да прочета внимателно мненията ви и ми се набива една мисъл в главата... Защо ли бяха изречени само други две български имена? Да ви напомня че единият от тях се отказа от националния отбор и капитанската лента и изостави колегите си по средата на квалификациите, а другия излезе и каза на всички журналисти "Вие не сте българи" . И двамата естествено се извиниха след това и сега са ви в устите, но за жалост това им остава в "досиетата". Та другите примери които повечето дето "не го мразят" дават са за футболисти от ранга на Уеа - златна топка, Оуен - златна топка, Скилачи - голмайстор на светомното в Италия и.т.н. Та защо сравнявате Митко с тях - ЗАЩОТО Е КАТО ТЯХ, но не смеете да си го признаете.
И предполагам, че ви дразни и това, че не реагира като Любо Пенев и лафа със супата, за да я изстудите, а кротко и последователно изпълнява задълженията си според моментните си възможности. Това го прави различен от това, което е характерно за повечето българи.
Това как го оценявам аз, вие, нашите медии, английските таблоиди е нещо което и да го тормози не го споделя, ЗАЩОТО Е МЪЖ. И защото така трябва да правят големите - дори и да не ви харесва.
Та след 10 години, когато Божинов ще е на 33, а други няма да има ще ми е любопитно кого ще хулите за това ,че не вкарвал във важните мачове? А важен ще е всеки мач, който България играе, независимо с кого, защото и мача с Кипър 4:1 бе важен да нас , а БЕРБАТОВ тогава вкара... Истината е тежка но очебийна... Димитър Бербато е единствения ни футболист, който все още е класа.
И предполагам, че ви дразни и това, че не реагира като Любо Пенев и лафа със супата, за да я изстудите, а кротко и последователно изпълнява задълженията си според моментните си възможности. Това го прави различен от това, което е характерно за повечето българи.
Това как го оценявам аз, вие, нашите медии, английските таблоиди е нещо което и да го тормози не го споделя, ЗАЩОТО Е МЪЖ. И защото така трябва да правят големите - дори и да не ви харесва.
Та след 10 години, когато Божинов ще е на 33, а други няма да има ще ми е любопитно кого ще хулите за това ,че не вкарвал във важните мачове? А важен ще е всеки мач, който България играе, независимо с кого, защото и мача с Кипър 4:1 бе важен да нас , а БЕРБАТОВ тогава вкара... Истината е тежка но очебийна... Димитър Бербато е единствения ни футболист, който все още е класа.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- deepblue1963
ros написа:Направих си труда да прочета внимателно мненията ви и ми се набива една мисъл в главата... Защо ли бяха изречени само други две български имена? Да ви напомня че единият от тях се отказа от националния отбор и капитанската лента и изостави колегите си по средата на квалификациите, а другия излезе и каза на всички журналисти "Вие не сте българи" . И двамата естествено се извиниха след това и сега са ви в устите, но за жалост това им остава в "досиетата". Та другите примери които повечето дето "не го мразят" дават са за футболисти от ранга на Уеа - златна топка, Оуен - златна топка, Скилачи - голмайстор на светомното в Италия и.т.н. Та защо сравнявате Митко с тях - ЗАЩОТО Е КАТО ТЯХ, но не смеете да си го признаете.
На мен М.Петров и Ст.Петров не са ми "в устата",ама и Бербатов,като вкара гол на Олд Трафорд,не го виждам да развява българския флаг(образно казано).Мен Бербатов не ме дразни до момента,докогато от всички възможни места не започнат да ме "бербатират".Не го харесвам,но и да го харесвах щеше да ми омръзне.Обичам пържени кюфтета.Това не значи,че трябва да ги ям по 3 пъти на ден,всяка седмица.Аман.И нека ти кажа нещо.Всеки българин,който живее тук,в тази страна и всеки месец,с неимоверни усилия,си плаща сметките,осигурява "хляба" на масата и образованието на децата си Е МЪЖ.Нищо,че не дефилира с фанелката на Ман Юн по зелените ливадки.Капиш?
И въобще не отваряй дума за Скилачи и Уеа,че там нещата стават много зле за "твоя човек".
Последна промяна от deepblue1963 на 20 яну 2010 19:23, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Lord of memory написа:veseo написа:Защото за национала изобщо не се старае, а след 3-4 дни си къса шушоните да тича за Юнайтед. Защото след издънка на национала редовно казва с ехидно-мазна усмивка "еми толкова си можем", а не съм го чул да каже това след мач за Юнайтед. Защото медиите ни го НАВИРАТ в лицето за щяло и нещяло, сякаш света се върти - днес поредното доказателство "Собствениците на Юнайтед искат пари от Бербатов и компания" и това почва да дразни. Защото за него личната облага и успехите са по-важни от държавата, следователно няма причина да го уважаваме като българин. Който харесва мързеливия му стил, може да го харесва като играч - но като българин, не мога да разбера.
Еми вероятно го казва защото националния отбор на България по сила е редом до Малта, Лативия, Швейцария, Конкакаф, Мозамбик и Перу.
А Юнайтед е най-добрия клуб в света, който може да постигне абсолютно всичко, каквото пожелае.
Значи си е пожелал само 3 КЕШ-а,а
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Бижутера
- Контакти:
mishkar написа:Видехте ли И снощи Тевес? Май се различава по нещо от Митко?.....Не е толкова борбен, ама...
Е с кво Торес е по-добър от Бербатов?
Нито е по-техничен, нито е по-добър с глава...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:mishkar написа:Видехте ли И снощи Тевес? Май се различава по нещо от Митко?.....Не е толкова борбен, ама...
Е с кво Торес е по-добър от Бербатов?
Нито е по-техничен, нито е по-добър с глава...
Е и ти почна..Тевес..Торес....като Сан Франциско и Сан Дански
нямам подпис...
- Бижутера
- Контакти:
Кво е направил Торес през 2009 година, което Бербатов не е ?
И двамата са вкарали не много голове и не са в топ форма, само, че единият стана шампион на Англия, а другия пада от Рединг у дома
И двамата са вкарали не много голове и не са в топ форма, само, че единият стана шампион на Англия, а другия пада от Рединг у дома
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!