Първа лига XIII кръг: Левски (София) - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Първа лига XIII кръг: Левски (София) - ЦСКА (София)

Мнениеот GOLEADOR » 22 окт 2017 09:20

ЦСКА изпусна Левски и с това още две точки в борбата за титлата.Идва мача за Купата и след това са двубоите със Славия и делиорманци.Три от три - това ни трябва и се надявам тези победи да постигнем с мощна игра.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 22 окт 2017 09:23

Можехме да ги довършим първото, но можеха и да ни обърнат второто. Справедлив резултат. Съдията си удържа мача. Атмосферата беше страхотна, дано да има повече мачове с такава публика. Колкото до титлата, на мен и последните съмнения, че имаме шансове ми се изпариха след видяното на Брага и Лудогорец. Просто няма как.
Хайл Мусолини

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 22 окт 2017 09:23

Какво изпуснахте, като имахте 2 удара и 2 гола?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 22 окт 2017 09:24

Жалко, че изпуснахме победата. Трябва да признаем, че след двете паузи заради мачовете на националния отбор нивото на игра на червените рязко падна, което не говори добре за работата на спортно-техническото ръководство и на футболистите. Подобни резки промени на формата ме правят песимист, че крайната цел може да бъде постигната.
Постоянните интриги, свързани с идентичността на ЦСКА както невъзможността да участваме в ЕКТ догодина вероятно демотивират футболистите. Затова от особена важност е откупуването на активите, т.е. плащането на спортните дългове и изчистването на проблема.

А през това време, освободени от напрежението и заредени с допълнителна порция мотивация да се надяваме, че нашите ще спрат да губят точки срещу слабаци и най-важното, че ще вземем максимума от оставащите мачове с делиорманци. Второто е трудно постижимо е, защото делиорманци нямат национали, в отбора им играят 99% чужденци и двете паузи им дадоха огромен щанс да подобрят играта си, за разлика от ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 окт 2017 09:48

Achtung_Juden написа:Какво изпуснахте, като имахте 2 удара и 2 гола?

Какво стана с рекорда на Митрев? :) Цяла седмица броихте колко минути има без гол :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 окт 2017 09:57

Teo написа:Трябва да ги треснеме Делиормана, иначе се откъсват с мн точки в първенство в което няма къде да сбъркат!
Стамен ще бъде сменен, има нещо в съблекалнята, щом и Манолев се репчи!
Стойчо или Люпко са два варианта в които ЦСКА ще печели!

ПП Нямаш никакви оправдания след мача с Пирин... шампион се става в тия мачове, а не в дербитата!

Според мен ако има изобщо треньорска смяна новия треньор ще е Загорчич. Мисля ,че няма да сменят Белчев.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 22 окт 2017 10:06

CaptainBertorelli написа:Можехме да ги довършим първото, но можеха и да ни обърнат второто. Справедлив резултат. Съдията си удържа мача. Атмосферата беше страхотна, дано да има повече мачове с такава публика. Колкото до титлата, на мен и последните съмнения, че имаме шансове ми се изпариха след видяното на Брага и Лудогорец. Просто няма как.
Абсолютно съвпада с моето мнение, както за мача с "онези", така и за шансовете ни за титла. Лудогорец наистина спечелиха срещу Брага с впечатляваща игра и ако играят поне на 50% така във вътрешното ни първенство, не мисля, че в момента има кой да им се опре. Нека бъдем реалисти!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 22 окт 2017 10:19

Ozzimozzi написа:
CaptainBertorelli написа:Можехме да ги довършим първото, но можеха и да ни обърнат второто. Справедлив резултат. Съдията си удържа мача. Атмосферата беше страхотна, дано да има повече мачове с такава публика. Колкото до титлата, на мен и последните съмнения, че имаме шансове ми се изпариха след видяното на Брага и Лудогорец. Просто няма как.
Абсолютно съвпада с моето мнение, както за мача с "онези", така и за шансовете ни за титла. Лудогорец наистина спечелиха срещу Брага с впечатляваща игра и ако играят поне на 50% така във вътрешното ни първенство, не мисля, че в момента има кой да им се опре. Нека бъдем реалисти!

Че са добри, спор няма, но чак да са играли извънземен футбол ... Спечелиха преди всичко заради късмета си и неефективната игра на домакините, които на всичкото отгоре не пресираха достатъчно делиорманските чужденци. Мисля, че Стамен не може да измъкне този мач, защото е боязлив в напечени ситуации, затова скоро ще имаме треньорска рокада в ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 22 окт 2017 10:27

Mitata написа:
Ozzimozzi написа:

Че са добри, спор няма, но чак да са играли извънземен футбол ... Спечелиха преди всичко заради късмета си и неефективната игра на домакините, които на всичкото отгоре не пресираха достатъчно делиорманските чужденци. Мисля, че Стамен не може да измъкне този мач, защото е боязлив в напечени ситуации, затова скоро ще имаме треньорска рокада в ЦСКА.

Не става дума за извънземен футбол, а за голяма разлика в класите между тях и останалите БГ отбори. Брага играха твърдо дори грубо на моменти, но кренвиршите не се уплашиха, разиграваха и изнасяха топката със самочувствие (изритани топки не видях). За това говоря, но е безсмислено да водим дискусия за тях в нашия форум. Просто трябва да сме реалисти!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 окт 2017 10:31

Още вчера писах, че смените на Белчев бяха тотално сбъркани... и трите!!! Срещу този Левски, с тези футболисти трябва да ги бием и на луната. Не знам какво повече да кажа, момчетата по-горе са го написали много ясно- трети пореден сбъркан тактически от Белчев мач. Някои от основните ни футболисти също взеха да се изнервят от тези треньорски "решения", не знам, дали не е добре да се мисли за треньорска смяна, докато е още време...

Върни се в “ЦСКА”