ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) / 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) / Събота / 16:00 /

Мнениеот Torino FC 1906 » 21 окт 2017 19:09

Литекс , след 70-та минута бяха космонавти ... свърши и допинга , але пък Белчев е тренер , това за оранжевите .
Вековен Левски , направи поредица от грешки и Божката помогна за двата гола на Литекс , случва се .
Тепърва ще израстваме ние , според мен в момента сме на макс 30% от потенциала си .
Сега идва най тире важният мач за купата .
Важното е да има търпение и спокойствие , зимата правим добра подготовка и правилните нови и догодина ще им .... мамата на всички .

САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 21 окт 2017 19:13

Кашчей написа:
popokutepetel написа:
Кашчей написа:
popokutepetel написа:
kambata написа:Литекс - Чавдар не са лош отбор за нивото на Първа аматьорска лига. На тях единствената им силна страна е добрата физическа подготовка и търчането на което разчитат, което е напълно достатъчно за да побеждаваш в това смешно първенство. Колкото до Левски - слабо първо полувреме и по-добро второ. До зимната пауза ще е така. По време на подготовката Роси не веднъж спомена, че ще се работи много физически и тактически.

Ами днес не видях някаква сериозна физическа подготовка от тирейци. След 70 мин. вече едвам се движеха по терена. Яд ме е, че не ги натиснахме малко повече, но явно на този етап това са ни възможностите. Ако няма съдийски тесли мисля, че и от Каузата няма да загубим следващия кръг. Оттам насетне ще се надяваме до зимната пауза грешна стъпка на Каузата, а напролет живи-здрави нещата мисля, че ще се получават много по-добре.

Играчите ви не стават за "Левски" (ваши думи), подготовката ви лоша, отборът сега се гради, обаче ако не са съдиите ще мачкате! Не усещаш ли, че това е оксиморон и се излагате с подобни изказвания?! Не става докато поведеш да ти изравнят, след още няколко минути да ти поведат, да играе лошо противникът, но да води и само съдията да е виновен!

Комплексно е. ;) . А първенството не е и един мач. В СтЗ ни закопа съдията и ни лиши поне от точка, срещу Каузата в Сф съдийчето също подпря здраво каузата. Срещу Ботев и днес загубихме след фрапантни дори и за деца грешки на вратарите и на Горанов, а в същото време поради липса на добро разбирателство в атака липсва последния пас, което се дължи от една страна на новия отбор и от друга, че някои играчи са под необходимото ниво. Напролет предполагам, че голяма част от това ще е поправено.

В Ст. Загора никой не ви е закопал. Научете малко тия правила на играта, за да няма подобни мнения! Относно Митрев-вие винаги сте имали добра вратарска школа, но тя прекъсна с Михайлов джуниър. След него всички са ви отвън (без тоя Митрев), но дори и Пацо провалихте, а той дойде в Левски от Севлиево с отлични качества.Как стана така, че като се махна от вас става и за националния, че и играе добре там?
Левски имаше невероятен шанс днес да обърне ребрандираните, но не се възползва.

Е явно ти правилата повече ги чаткаш от нас, съдийската комисия и коментиралите тогава ситуациите специалисти ;) . Даже съдиите от този мач са наша жертва с напълно незаслужените наказания :oops:
Относно Митрев - той е посредствен вратар и това го е доказвал през цялата си кариера. Не е проблема, че е допуснал веднъж или два пъти балъшки голове, на всеки се случва. Но при него това си е навик. Като качества единственото му положително качество е бързата реакция което му позволява при положения с близки удари да ги вади. Оттам насетне е трагедия - далечните удари редовно му влизат ако уцелят вратата, пласиране при статични положения много зле, макар че в това отношение се забелязва известно леко подобрение. Игра с крака ужасяваща. 90% от подаванията му с крак на далечно разстояние са тъч за противника. Подаванията му с ръка на средно разстояние също са тотал фира. Бързо вкарване на топката в игра това просто го забрави. Така че си ни трябва качествен вратар отвсякъде.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 окт 2017 19:13

Кашчей написа:
W84me написа:Тука един канар питаше за Вутов. Да идва, да си го взема! И по-бързо!

Вие що го взехте от тях? Да споделяме ли мисли за Вутов, преди да отиде в Удине?
След две години в Левски, и Обертан ще забрави, че е играл в МЮ!

Един колега беше написал защо го взехме. Но играта му в отбора няма нищо общо с тази, отпреди Удинезе!!
Що се отнася до Обертан - Вутов при нас ли си "развали" играта??? Аз не смятам, че и в Ботев беше "върха на сладоледа"!!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 окт 2017 19:15

blue avalanche написа:
wilge написа:Току що гледах интервю с едно момченце което носи червена фланелка, преди нея обличаше оранжева, а още преди това - синя. Изказването му беше пример за морална деградация. И, неоринтирани червено- оранжеви фенове, на говоря за смешните му оценки за мача, за откровено глупавите му изказвания относно играта на противниковия отбор. С коментарите си показа, че не разбира тази игра и определяща роля в живота му играе омразата. На КОНКРЕТНИ въпроси отговаряше: Ами аз знам... аз загрявах по това време... аз не съм чул... Нямаше грам доблест в себе си да защити Ст. Манолев. Противен мишок!
А на онзи, който хвалеше физическата подготовка на мутантите, ще кажа да си пусне мача след 70-тата минута.

Десподов не за първи път ръси глупости пред микрофона. Бих казал - всеки път.
Него, ако го питаш, хибрида са извънземни и само глобалното затопляне, Ислямски халифат или нов "календар на маите" могат да ги спрат.

За Десподов да вкараш на Левски е връх в кариерата. Той си е едно провинциално футболистче, свикнало да влиза резерва и за него ултраската идеология си е свето писание. Ограничен футболист с ограничен интелект. Който и фен от агитката да бяха хванали щеше да се изкаже по-умерено.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 окт 2017 19:18

Честно казано няма много място за израстване с играчи, като Горанов, Вутов и отчасти Митрев. Първия освен да прави нарушения, за друго не го търси. Вутов след жълтия картон показа колко е неопитен. Насра се на два пъти, след като извърши нарушения, че ще го изгонят. Гомес извърши сума нарушения, но мисля не получи картон. Като цяло играе много агресивно, понякога грубо, но малко в стил ван Бомен реферите го подминават. :) Вутов постоянно изглежда като неразбран и неориентиран с топката. Кабрал за 45 минути показа какво се очаква от обърнато крило и то при условие, че няма грам сработка. Видя се на няколко пъти, че не знае къде да търси съотборниците си, но заедно с Цветкович може да оформят добро партньорство.
Митрев прави феноменални спасявания един срещу един. Има долу-горе добра игра с крака и поглед над разположението на съотборниците си може да стартира атаки. На далечни удари и центрирания е риба. Като цяло нелош, но посредствен вратар. Боян кога щеше да пусне два такива гола? Никога. Само това е достатъчно. Един сигурен и ръстов вратар, като Блажевич, да кажем, ще ни върши идеална работа.
Крило, ляв бек (и десен за ротации), както и напдател ни трябват към този момент. Тепърва предстой да види Белмонт и Рошу.

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 21 окт 2017 19:37

Левски с още две - три качествени попълнения и добра подготовка , живи и здрави догодина ще е друга бира !
Този мач абсолютно си изпуснахме ловешките селяни , те не са ни мерило за нищо .
Отборът е на 3 месеца и тези дни се очакват сериозни атаки към Роси ... вече започнаха .
Толкова години бяха физкултурници тип Стамен Белчев , Жадни и Мъпети , баста тръгваме по нов път и не очаквайте всичко да стане от днес за утре .

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 окт 2017 19:38

Aма пък каква хубава гледка бяха. Автомати, сепаратисти и Спас Делев с чичо Митко :lol: Чичо Митко беше къде, къде по-голяма класа от тоя Белчев.
Роси има комфорт все още заради името си. Миналата година някои потребители емнаха Петрович, щото беше направил равен с припознавачите. След зимната пауза обаче няма да има извинения, ако Левски не изглежда по-добре. Нашата цел е Купата и трябва да се придържаме към нея.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 окт 2017 19:40

blue avalanche написа:
Кашчей написа:
W84me написа:Тука един канар питаше за Вутов. Да идва, да си го взема! И по-бързо!

Вие що го взехте от тях? Да споделяме ли мисли за Вутов, преди да отиде в Удине?
След две години в Левски, и Обертан ще забрави, че е играл в МЮ!

Един колега беше написал защо го взехме. Но играта му в отбора няма нищо общо с тази, отпреди Удинезе!!
Що се отнася до Обертан - Вутов при нас ли си "развали" играта??? Аз не смятам, че и в Ботев беше "върха на сладоледа"!!

Някой взет от вас футболист да се е развил в Левски, ама истински? Всеки чужденец, след година е зле, а нашите още след 2 месеца. Коментирахме Пацо Тигъра, който беше страхотен в Севлиево и си смъкна формата за 2 години при вас. Сега е пак добър, но е навън..защо ли?
Както написах, ако Обертан остане 2 години в Левски, ще забрави как е играл в МЮ При вас играчите деградират, масово. Не знам защо е така, но е факт.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 21 окт 2017 19:41

П.П.
За подлагане изгониха Бардон срещу Шалке.
Само че тогава наистина нямаше контакт. Случи се точно пред мен и съм убеден.
Докато тук дори и да няма контакт, за което се съмнявам, може да се даде картон за опасна игра.
А за удар в гръб без топка - кога това??

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 21 окт 2017 19:42

Хубавото от целия мач е, че не паднахме... Както можеше да паднам, така и да бием, но... За пореден път българите в състава бяха най-слабите на терена. Без грешките на Митрев и Горанов си взимахме мача.
Тия дето очакваха някакви тройки и четворки да ни вкарат разбраха, че скоро това няма да се повтори.
Както казах и преди, най-важното е да си вземем мача с Монтана и така да продължим за купата. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”