Първа лига XIII кръг: Левски (София) - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
COVINI

Re: Първа лига XIII кръг: Левски (София) - ЦСКА-София

Мнениеот COVINI » 20 окт 2017 20:25

Чисто футболно и като се гледат качествата на отделните играчи ЦСКА има огромно предимство,което ако се покаже на терена ще бъде постигната победа.Съдията също има голямо значение защото и от двете страни има рискови хора които не се притесняват да извършват нарушения и от него ще зависи към кой е по-благосконен.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 окт 2017 20:37

Ако Роси не се върже на желанията на публиката за зрелищен футбол... и играчите спазват указанията му и пътем не допускат идиотски грешки.. на ЦСКА-София ще е трудно, ама много трудно.

Колкото повече се замислям, толкова повече ми се струва, че те не могат да ни бият. Ако ще падаме - сами ще се бием. Защото на ЦСКА-София е трудно срещу отбори със здрава игра в защита, а Левски на Роси е точно такъв отбор. Само че нашите изпълнители и в защита и на контри няма да са тия на Етър и Пирин.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 20 окт 2017 21:27

Betchualeng Arnaikem написа:Ако Роси не се върже на желанията на публиката за зрелищен футбол... и играчите спазват указанията му и пътем не допускат идиотски грешки.. на ЦСКА-София ще е трудно, ама много трудно.

Колкото повече се замислям, толкова повече ми се струва, че те не могат да ни бият. Ако ще падаме - сами ще се бием. Защото на ЦСКА-София е трудно срещу отбори със здрава игра в защита, а Левски на Роси е точно такъв отбор. Само че нашите изпълнители и в защита и на контри няма да са тия на Етър и Пирин.

Сигурен съм, че защитата ви не е толкова добра, а това е една медийна партненка, видите ли, италианеца дойде и Левски стана като Скуадра адзура. Отново демагогия и митове, както впрочем е оплетена цялата ви история. Утре съм сигурен, че ще ви вкараме поне три гола и ще ви изпратим да си ходите първи от стадиона. Шанса ви е бетон като Пирин и отпред каквото решат Чорбаджийски и Бодуров :). Просто на този етап двата отбора няма с какво да се изненадат. ЦСКА атакува, а отбора от Подуяне разчита на статични положения. Направите ли грешката да ни "изненадате" с атакуващ футбол, сте дотам !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 окт 2017 21:33

MAXIMUS написа:Сигурен съм, че защитата ви не е толкова добра, а това е една медийна партненка, видите ли, италианеца дойде и Левски стана като Скуадра адзура. Отново демагогия и митове, както впрочем е оплетена цялата ви история. Утре съм сигурен, че ще ви вкараме поне три гола и ще ви изпратим да си ходите първи от стадиона. Шанса ви е бетон като Пирин и отпред каквото решат Чорбаджийски и Бодуров :). Просто на този етап двата отбора няма с какво да се изненадат. ЦСКА атакува, а отбора от Подуяне разчита на статични положения. Направите ли грешката да ни "изненадате" с атакуващ футбол, сте дотам !

Феноменален анализ, от който лъха познаване в детайли на футболната тактика и стратегия.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 20 окт 2017 22:03

Левски качиха нивото в последно време. Резултатите им ясно показват възходяща линия, докато при нас тенденцията от последните 2 мача показва регрес във формата. Ако мача се беше играл през Август или началото на Септември Левски щяха да си тръгнат в 3ка каткто традицията повелява. Сега нещата стоят малко по - различно! ЦСКА допуска елементарни грешки в защита, формата на Пинто, Кулма, Меркадо и Десподов спадна значително, което се отразява на качеството на атаките. Последните мачове няма и помен от разнообразната игра в нападение, вместо това само центрирания към Каранга. Ако Левски наблегнат на сигурността отзад, спокойно могат да си вземат мача с 1 то даже и 2 гола разлика! Редно е да гледаме реално на нещата, а не да витаем из облаците като някои други.

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 20 окт 2017 22:03

Betchualeng Arnaikem написа:Ако Роси не се върже на желанията на публиката за зрелищен футбол... и играчите спазват указанията му и пътем не допускат идиотски грешки.. на ЦСКА-София ще е трудно, ама много трудно.

В голяма заблуда си ако гледаш само резултатите в последните 2 мача.Първия с Етър сами си го осрахме с автогола в края а срещу Пирин топката не влезна като по чудо след 29 удара - общо взето нечуван антикъсмет. Вие със сигурност няма да играете като бетона на Пирин и ще сте по-открити естествено,имате слаба атака която ще е цяло чудо ако вкара гол на нашата защита защото като погледнем детайлите(как сме допуснали головете,които са с 4 повече от вашите) определено не е по-слаба от вашата.Докато нашата атака е най-силната в първенството имаме 15 гола повече.Шанса ви е при статични,но Яблонски няма да ви спасява вечно. Вкараме ли ви първи гол сте чАл и отивате на тройка най-вероятно защото ще се откриете още повече което за мене е по-очакваното от това вие да откриете резултата с головата ви немощ.Не се заблуждавай с мача ви с Лудогорец на Герена доста често играете силно,но стъпите ли извън тоя стадион е друго положението ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 окт 2017 22:14

Утре ставам в 7 и се прибирам в 12 нощеска!
@ Всички на северъ, всички за ЦСКА!

Няма кой да ни спре!!!!
3:4 :!:

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 20 окт 2017 22:58

Teo написа:Утре ставам в 7 и се прибирам в 12 нощеска!

Няма кой да ни спре!!!!

И гледай наистина да си на стадиона ! Колко човека агитира да дойдат ? :)

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 20 окт 2017 23:22

Teo написа:Утре ставам в 7 и се прибирам в 12 нощеска!

Няма кой да ни спре!!!!

Там ще съм и аз.
Днес си взех билет и дано да ги надвикаме!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 окт 2017 23:27

1:0

Върни се в “ЦСКА”