Иначе по темата бием с разлика!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Много ми харесват новите билети, жалко, че си взех от първата партида.
Torino FC 1906 написа:ralka_levskarka написа:Много ми харесват новите билети, жалко, че си взех от първата партида.
[offtopic][/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Torino FC 1906 написа:ralka_levskarka написа:Много ми харесват новите билети, жалко, че си взех от първата партида.
[offtopic][/offtopic]
Много са хубави, наистина. Ей на това му се вика страшен маркетингов трик.
Eminem написа:TristaNNN написа:Torino FC 1906 написа:ralka_levskarka написа:Много ми харесват новите билети, жалко, че си взех от първата партида.
[offtopic][/offtopic]
Много са хубави, наистина. Ей на това му се вика страшен маркетингов трик.
Това е доказателство защо Левски е в това състояние. Защото в този клуб, няма грам професионализъм. А вие се радвате на този факт. Жалко и тъжно! Радвайки се на това, вие сте съучастници на този непрофесионализъм.
Пак ще го напиша, с риск един от двата модераторс тук, отново да ми изтрият мнението - трагедия е сз да има власт над ръководството. Трагедия! Затова и копаем дъното от години.
modor написа:Този билет е фейк!
koisa написа:Dachi написа:Kво стана с предната тема?
Беше изтрита по погрешка! И без това беше пълна с глупости...