Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

anti78
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 15:46

L_Messi написа:Дайте да спрем с "остроумните" нападки на лична основа.
Батков не е идеалният собственик на Левски, но аз не виждам негова алтернатива на този етап. Времето за входящи трансфери беше през лятото, уви, Батков не рискува, но дали купуването на един скъп играч щеше да помогне за подобряване на трагичното състояние, в което бяха останалите? Сега е решил да продава - нищо против. И без това има само 15 мача до края. От друга страна пък, виждаме за какви пари продаваме наистина добри и ценни за клуба играчи. Въобще, нещата са сложни и не мога да разбера лекотата, с която толкова много хора са оплюват Батков. Разбирам да има критика, но не разбирам постоянното плюене и оплакване.

Колега ти следиш темата виждам,кажи ми кой първи се заяде.Аз или онея двамцата?Ами не харесвам Батков и това е и ще си е така докато не се разкара от клуба.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 яну 2010 15:51

Батков не е идеалният собственик на Левски, но аз не виждам негова алтернатива на този етап. Времето за входящи трансфери беше през лятото, уви, Батков не рискува, но дали купуването на един скъп играч щеше да помогне за подобряване на трагичното състояние, в което бяха останалите? Сега е решил да продава - нищо против. И без това има само 15 мача до края. От друга страна пък, виждаме за какви пари продаваме наистина добри и ценни за клуба играчи. Въобще, нещата са сложни и не мога да разбера лекотата, с която толкова много хора са оплюват Батков. Разбирам да има критика, но не разбирам постоянното плюене и оплакване.

Да си продадеш капитана и национал Живко Миланов за 350 000 е кощунство!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 20 яну 2010 15:58

anti78 написа:
L_Messi написа:Колега ти следиш темата виждам,кажи ми кой първи се заяде.Аз или онея двамцата?Ами не харесвам Батков и това е и ще си е така докато не се разкара от клуба.

Не мога да коментирам другите, лично мен ме подразни, когато каза, че почти всички играчи в Левски "не стават". Не съм съгласен с теб, това е. Батков и аз не го харесвам, но това не значи, че трябва постоянно да се оплаквам от него.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 20 яну 2010 15:59

bigbonusprize написа:

Да си продадеш капитана и национал Живко Миланов за 350 000 е кощунство!

Добре!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 яну 2010 16:01

anti78 написа:
parvanoff написа:Откъде пък разбра, че повечето левскари мислели като теб :lol: Да не се е гласувало някъде и аз да не съм разбрал ;) Интересно защо тогава адвокатО си е още на мястото? Май пак нищо не каза-язък... ;) И кой видя да казва, че адвоката е безгрешен? Иначе ни стана ясно какво мислиш за себе си ;)

Не загря май че това за безгрешността беше саркастично.Ти да не си бил съкомсомолец с Тошето?

Ако ти не виждаш усмивките след някое изречение, не мисли, че другите не ги виждаме ;)
Иначе вторият ти въпрос е леко неуместен, но е ясно, че отговорът е не. Така и не ми отговори на нито един от въпросите-сигурно не можеш, та затова. Никой не ти казва да нямаш мнение, но вземи го защити... Тук на 1000 човека, като теб им задавам въпроси-никой не отговаря, но продължават да си плюват по хората. Това какво ти говори? На мен, че не могат да си защитят тезите, да водят спор, но пък обичат ей така да си плюят по хората...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 16:09

L_Messi написа:
anti78 написа:
L_Messi написа:Колега ти следиш темата виждам,кажи ми кой първи се заяде.Аз или онея двамцата?Ами не харесвам Батков и това е и ще си е така докато не се разкара от клуба.

Не мога да коментирам другите, лично мен ме подразни, когато каза, че почти всички играчи в Левски "не стават". Не съм съгласен с теб, това е. Батков и аз не го харесвам, но това не значи, че трябва постоянно да се оплаквам от него.

Всеки си има виждания,аз на теб не ти се дразня че ги харесваш сегашните играчи,харесваш си ги и това е.Аз пък не ги харесвам,за бг замазват положението ама у Европата се видя есента-трагични.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 20 яну 2010 16:21

anti78 написа:Всеки си има виждания,аз на теб не ти се дразня че ги харесваш сегашните играчи,харесваш си ги и това е.Аз пък не ги харесвам,за бг замазват положението ама у Европата се видя есента-трагични.

Не става въпрос дали ги харесвам или не, а за това да се гледа малко по-обективно и реалистично на нещата.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 яну 2010 16:23

Играчите са си супер, ама нямаме треньор. Нямаме подготовка. Нямаме дисциплина. Нямаме управленчески решения... Да не би с по-добри играчи да стигнахме 1/4 финал в Европа? Изключвам тука Борето...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 16:26

parvanoff написа:
anti78 написа:
parvanoff написа:Откъде пък разбра, че повечето левскари мислели като теб :lol: Да не се е гласувало някъде и аз да не съм разбрал ;) Интересно защо тогава адвокатО си е още на мястото? Май пак нищо не каза-язък... ;) И кой видя да казва, че адвоката е безгрешен? Иначе ни стана ясно какво мислиш за себе си ;)

Не загря май че това за безгрешността беше саркастично.Ти да не си бил съкомсомолец с Тошето?

Ако ти не виждаш усмивките след някое изречение, не мисли, че другите не ги виждаме ;)
Иначе вторият ти въпрос е леко неуместен, но е ясно, че отговорът е не. Така и не ми отговори на нито един от въпросите-сигурно не можеш, та затова. Никой не ти казва да нямаш мнение, но вземи го защити... Тук на 1000 човека, като теб им задавам въпроси-никой не отговаря, но продължават да си плюват по хората. Това какво ти говори? На мен, че не могат да си защитят тезите, да водят спор, но пък обичат ей така да си плюят по хората...

Тц,тц,тц....
Жоб-започнал кариерата си в Лион,играл още в Ланс,Седан,Ница,Мидълзбро(да не ме питаш сега кои са тези тимчета)играл и в национала на Камерун.По телевизоро може и да си го гледал как вкарва в премиършип.
Асус-клубове Нанси,Ним,Кан
Бошу-започва в Седан,привлечен във Фиорентина!(за да го вземат все пак е направил впечатление нали,нищо че не е играл редовно)
И тримата школувани във Франция-тази школа слабичка ли ти се вижда?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 яну 2010 16:38

Конкретният ми въпрос не беше да обсъждаме школата на Франция по футбол. И от най-добрата школа се пръкват черни овци. Същото е да ми кажеш, че всички играчи минали през Фиорентина са супер качествени-този даже не е играл, доколкото се сещам. Не ми каза къде са играли последните години-първите нямат значение-колко мача и голове имат. И Демба-Нирен имаше добра визитка, ама... Да не споменаваме имена като Гарба Лавал, Радимов и националът на Мароко рабех... Има и други, това е ясно.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”