Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Re: Подкрепяте ли феновете на Ботев в борбата им с Христолов?

Мнениеот Plovdivskia Grand » 20 яну 2010 15:27

Колега, не знам кое поколение локомотивец си,нито към кой етнос принадлежиш."Умотворенията" ти гъмжат от правописни грешки.Накратко-неграмотна работа.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: Подкрепяте ли феновете на Ботев в борбата им с Христолов?

Мнениеот baligo » 20 яну 2010 15:31

Има хора, които като гледат тъпо, се излагат по-малко, отколкото като пишат или говорят. И нямам предвид мнението ти, така смяташ - твоя си работа. Прави впечатление, че доста локомотивци до преди месец изглеждаха солидарни с жълтурите, а сега като ги взе чалга-осеменителя някои почнаха да злорадстват. Но друго имам предвид. И аз не съм литератор, ама чак пък толкоз:

ме се съмнявай
миг ,а пък и
истнски
харесва ,а до е такова - Първо
всичките Ви легенди
него ,и взимайки
дори Ви призоваваха
по дейнни
подкрепета ,а звършвай ги
"борци за свобода" .А за
знаеш , че
"изакарат'' ,но
спомням ,че ония
блзкото
Б>Димитров
.И както
приди
Христола си един и същ
години ,много
седихте ,че

Не ми се брои, но допускам, че грешките ти са повече от думите в изреченията ти. Пак казвам и аз имах четворка по български, ама чак пък толкоз зле...
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: ХРИСТОЛОВ, ОТБОРЪТ НА БОТЕВ НЕ Е ТВОЙ И НИКОГА НЯМА

Мнениеот Ki Cho » 20 яну 2010 15:42

Canaries front написа:Зарежете тея разправии и се обединете към идеята за спасението на Ботев. ..... Какво печелите с тея караници постоянни освен едно разидинение помежду ни,нещо което желае един бряговски каруцар.
Да аз вярвах до последно,че този път ще има сделка ,е сделка няма ,аз си отворих очите и ще си имам едно на ум за следващия път. /И АЗ!/Виновен ли съм ,че съм избрал да вярвам,виновни ли са и всички останали ,че повярваха ? Всеки сам избира на какво,накого и как да вярва. Престанете вече с това аз съм повече от еди кой си. Никой не е повече от другия ,поради простата причина ,че всички сме тук събрани от една обща кауза- един отбор ,една любов,един жовот -БОТЕВ ПЛОВДИВ ! /И АЗ не съм по- от останалите/Миналия понеделник бе поета отново войната срещу Христолов за нашият любим Ботев ,с напълнно законни средства.../И АЗ ще се включа!/

И аз мисля така, но проблемът е в това, какво ще рече: "Дайте да се обединим... !". За целта са нужни три неща: компетентност, пари и време. Парите са в състояние да купят поне от части компетентност. Време имаме според мен до 2012. Ако до тогава не сме я свършили никаква ще е редно да си ходим и метафорично, и реално.

Ако направим малък анализ на ситуацията ще видим следното:
а/ никой или почти никой в този форум, в другите форуми и на яве не е наясно какво може да се направи.
б/ малкото, които имат идея, не могат да се занивават с това, защото имат и друга работа.
в/ чисто от фенски чувства някой от тях може и да се захване, но дори за най-дребното нещо, справка от регистър и/или друго се плаща.
Сиреч пак опряхме до най-липсващото нещо в Ботев - парите. МАКАР според мен това, което най-липсва на отбора, че и на феновете, е умението да се работи с пари. Това, което според мен следва да се направи е сбирка на фен-клубове и/или други групи от хора и да се СЪБЕРАТ ПАРИ, с които да се плати на компетентни адвокати, които да предложат изход.

Ей ви на още един проблем: "ЩО Е ТО "Компетентен адвокат"?" Според мен е редно да е кантора, нямаща нищо общо с футбола, по възможност не от Пловдив ЗАНИМАВАЩА се с икономическо право /или както е там верния термин/.

След като въпросните адвокати дадат възможни решения на ситуацията, тогава си струва да се мисли как тези решения на проблема да се приведат в действие. ... Това струва също много пари.

Само за да придобиете представа, хонорарът на добър адвокат от такъв ранг е около 250 Евро на час. ... Имаме ли 5000 души, които да се навият да дадат по 1 лев, за да имаме на разположение такъв човек за десет часа?
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот rump_shaker » 20 яну 2010 15:58

шайн, мисля че темата вече е изчерпана. Ясно е че няма сделка така че може да и теглиш ключа :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Селския:Цената на Ботев е 2 милона лева!

Мнениеот rump_shaker » 20 яну 2010 16:00

botev_1912 написа:
joker1912 написа:ами като е много силна да идва и да го купи, кво се услушва !!!

Ако съм аз на нейно място - след всичката пумия която бе излята от феновето по нейния адрес - никога няма да направя каквото и да било за да помогна!

фенската любов се пчеели обратно. Днес плюем утре на ръце носим! Тя сигурно го знае това. А и нямаше чак толкоз плюене по нея
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
joker1912
Контакти:

Мнениеот joker1912 » 20 яну 2010 16:15

добре е като идея !! но като реализиране няма да стане !!! Аз като се замисля Христола иска 2 милиона и дългове още 3 милиона релано цената на клуба е 5 милиона лева !!! ако има наистина стабилен кандидат куповач тези 5 милиона няма да го бъркат та толкова струва горе-долу един класен играч !! Въпроса е, има ли наистина кандидат куповач, който наистина да иска да възроди БОТЕВ !! Жалкото е и друго , че държавата в лицето на БФС , НАП , Прокоратура и др. не предприемат нищо реално ние феновете на БОТЕВ колкото и да милеем за БОТЕВ клкото и да го обичаме НЯМА КОЙ ДА НИ ПОДАДЕ РЪКА !!!! ТОВА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА ГОСПОДА !!!

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 20 яну 2010 16:18

В раздела "Известни Ботевисти" като такъв е посочен адвокат Михаил Екимджиев.Нямам честта да го познавам,нито подробна информация за него.Ако се организира събиране на средства /за известен юрист/,аз лично бих се включил с 10 лева примерно.

Vasko1912
Контакти:

Мнениеот Vasko1912 » 20 яну 2010 16:20

1.Правото се нарича търговско
2.Вярно е,че материята е много сложна и трябва наистина добър адвокат
3.Мисля че за публиката ни няма да е проблем плащането на хонорар на добър адвокат,не е нужно изхвърляния и плащания на огромни хонорари,на хора вече наяли се и гледащи само парата да докопат.

...но си мисля,че хората занимащи се пряко вече са предприели действия,но да ако някой има идей да помага.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 20 яну 2010 16:26

Много добро мнение Ki Cho.За целта трябва да се направи нова среща на феновете,но не на стадиона,а в някоя голяма зала в града и то в почивен ден.Срещата трябва да е широко рекламирана в медиите.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

ulrich
Контакти:

Мнениеот ulrich » 20 яну 2010 16:27

joker, на тоя изрод не 2 млн., ами и 2 лв не трябва да се дават. Не стига че 10 години ни пие кръвчицата, не стига че е докарал милиони дългове, не стига че отблъсна хиляди хора от стадиона (включително и легендите на клуба), а и пари да получи....Да си започваме от "В " група, а милионните претенции селяка да си ги завре отзад.

Върни се в “Архив”