Dedo1948 написа:Бате Тео,ти за мен си гений,но все пак нали знаеш,че ЦСКА фалира и някакви преливаници между Етрополе и Ловеч,няма как да бъдат наследник на ЦСКА. Единственият възможен вариант за наследник е ЦСКА 1948,нов клуб,тръгнал от най-ниското стъпало. Литекс с каквото и да е име си остава винаги наследник на Литекс.
Ние морала и честта си го изживяхме във В група. Имам лично абонаметна карта от тоя сезон и съм бил на 80% от всички мачове в провинцията! Така, че горчивата чашата си я изпихме до дъно! Самият факт, че спечелихме купата от В група и поставихме прецедент във футболната история ни дава директно право да играем в най-висшия еталон на футбола в България!
@ Вие сте всичко друго, но не и прозрачен клуб. Да не говорим за ч€ст и морал!
Беладонка, стоите далече от Деле Арми и Панчарево и няма да имате проблем нито с мен, нито с никой Цесекар!

ПП Как ще искате нещо, което не е ваше?! И парче земя, която е чужда за вас?!
Армията и Панчарево ще се брани повече от емблемата повярвай ми... не с жанданмерия ще идвате, а с танкове и пак няма да я превземете. Ние ДОМА си на подуяне и разград няма да си дадем. Това е все едно филма - Троя... по същия начин ще се опитате да се промъкнете на място на което е чуждо за вас, ама ние сме гледали филма и знаем къде ще вкарате подводницата, ние просто ще ви чакаме на точното място да ви потопим завинаги!
@ Вашия любимец и тартор Дучето да не си мисли, че ще цъфне на Армията като ГГ преведе парите за ТМ?!
Няма такова нещо като завръщането, което той си мисли на бял кон... за предателите прошка няма!
[offtopic]Червен Младост и Малките Свине организации които се отръпнаха ще се завърнат след като придобием ТМ и на хартия.
@ Една част от момчетата от Офанзива са на стадиона в момента, но другата част, която ходи по мачове на Делиормана няма място повече в Сектор Г, да не говорим за Армията като цяло. Всички физиономии и лица се знаят кой са... няма връщане назад, няма прошка да си знаете![/offtopic]