Teo написа:
Ти си вервай на каквото искаш, аз пари си имам достатъчно, че каквото си посискам си купувам следствие на това, че съм се образовал до степен, която повечето тука едвали ще стигнат!![]()
Сега към другата част. Да, за мен победата над вас ми е слабост и без нея не мога, това е нещото, което чакам половин година!
![]()
Не съм припознал нищо като всеки един армеец бях се одръпнал и взех решение в последствие за което не съжалявам грам и се гордея от него, защото ЦСКА не е лист хартия, номера и лицензи. Боримиров е селска пръчка и го е доказал многократно как се бие като селяндур по мачовете с джапанки и бира!
![]()
![]()
![]()
Милко поне е образован за разлика от вашия шеф!
Лъжеш като циганче, нали съвсем доскоро търсеше някой да ти попълни декларация да влезеш на мач. Кога успя да се образоваш и да забогатееш толкова бързо? А и предвид интелекта, който демонстрираш, не вярвам да станеш повече от таксиджия.
Какво не си припознал бе? Шефовете на тоя отбор, който подкрепяш, го обявиха за "ребрандиран Литекс". И то няма как да е иначе, след като на Армията дойде целия отбор на Литекс, барабар с ръководството, спонсорите и т.н. Даже и екипите са ви 1:1 с тия на Литекс. Пламен Марков го взеха, че да има и нещо общо с ЦСКА тоя отбор, че всичко е много оранжево. Виж, че даже Стойчо Стоилов още си му вика Литекс.
Впрочем какво е образованието на Милко? Да не е като твоето - имагинерно?