Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 11 окт 2017 00:16

sin4ec написа:
redmadness48 написа:
"Основното нещо, което ние искаме да направим, е да обновим стадиона. Да се построи нов стадион, защото по този начин, в този си вид, този стадион е срам за клуба и не виждам какво още има да се разсъждава за конкурси, търгове и подобни глупости. Стадионът на ЦСКА е на ЦСКА, а не на филанкишията. За мен този въпрос е приключен“, разясни Милко Георгиев"Основното нещо, което ние искаме да направим, е да обновим стадиона. Да се построи нов стадион, защото по този начин, в този си вид, този стадион е срам за клуба и не виждам какво още има да се разсъждава за конкурси, търгове и подобни глупости. Стадионът на ЦСКА е на ЦСКА, а не на филанкишията. За мен този въпрос е приключен“, разясни Милко Георгиев

Кой беше тоя Милко Георгиев, че не се сещам?

Един, дето си искаше 250 000 от ЦСКА ......... и дето саботира лиценза на клуба през пролетта на 2015-а ...... абе, голям цесекар, спор няма.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 окт 2017 00:17

gihuelo написа:
sin4ec написа: Кой беше тоя Милко Георгиев, че не се сещам?

Един доста по-умен и доста по-богат от теб

Доста е умен, да напомням ли случката със сбърканите елементарни парични преводи, дори дете трудно ще ги обърка ...... Милко е тъп като гъз. Затова цял живот може да припечелва малко хлебец само като ибрикчия.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 окт 2017 00:18

1982 написа:
GOLEADOR написа:Кашунко,заема е от банка.Защо банката е отпуснала тези пари си е нейна работа.

Коя банка е отпуснала 8 милиона заем на голтака Иван Велчев, би ли ми я цитирал ??

Заек, някой от вас двамата нещо бърка. В ГФО на ПФК "ЦСКА-София" ЕАД е отразено, че са получили заем от ПФК" ЦСКА-1948" АД в размер на 8 млн., но са усвоили 4 млн-имат още 4 резерв за тази година. Не знам за какви банки става въпрос. Надали има банка на света, която да отпусне и 1000 лв заем на фирма, която не може да докаже дейност и печалба, а каква дейност и каква печалба има преместеният етрополски клуб?! Да не говорим откъде е взел пари, за да изкупи Литекс..ама това са дребни подробности. Важното е откъде ЦСКА 1948 има 250 000 за бюджет и защо Левски ползва Герена безвъзмездно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 окт 2017 00:20

[offtopic]Аз се обърках, че за друго иде реч, затова си изтрих коментара, не ме вкарвай във вашите си спорове.[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 окт 2017 00:25

1982 написа:[offtopic]Аз се обърках, че за друго иде реч, затова си изтрих коментара, не ме вкарвай във вашите си спорове.[/offtopic]

Че то е същото-коя банка ще отпусне заем на голтак, като ПФК "ЦСКА-1948" АД. Нали трябва да ги убедят, че правят нещо, а те, освен на Ганчев свирки, друго не правят, но тия не се котират на Ню-Йоркската борса.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 11 окт 2017 13:20

Mилко Елека е всичко друго, ама не и умен. Освен това е страхотен селяндур, както и повечето в ЦСКА-София де. Пламен Марков изглежда като професор пред Ганчев и оня куция циркаджия, дето не може да свърже смислено изречение.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 окт 2017 15:46

rsk написа:Mилко Елека е всичко друго, ама не и умен. Освен това е страхотен селяндур, както и повечето в ЦСКА-София де. Пламен Марков изглежда като професор пред Ганчев и оня куция циркаджия, дето не може да свърже смислено изречение.

Забелязъл съм те, че си много злобно човече! :lol:
Милко Елека е класи над селяндура Дани Боримиров, ако трябва сме коректни! :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 окт 2017 15:55

Teo написа:
rsk написа:Mилко Елека е всичко друго, ама не и умен. Освен това е страхотен селяндур, както и повечето в ЦСКА-София де. Пламен Марков изглежда като професор пред Ганчев и оня куция циркаджия, дето не може да свърже смислено изречение.

Милко Елека е класи над селяндура Дани Боримиров, ако трябва сме коректни! :lol:

Човека е абсолютно прав за личностните качества на споменатите. В това число и Боримиров. Не виждам как клубната принадлежност ще ги оправдае. Един вид нашите и те са черни, ама по-малко. Всеки един клуб само и единствено губи от такива хора, докато са ръководни постове. Обаче и феновете са си виновни, до известна степен, защото искат тук, сега и на момента. И високопарни изказвания, консолидиращи феновете срещу някакъв външен враг само и единствено спомагат. В краткосрочен план вършат работа, но иначе не. Примерно на Стойчо Младенов глупостите и за директиви и късане на месо от предишното ЦСКА. А в същото време си затваряше очите (най-малкото или направо участваше в убиването на дружеството). Гонзо и той колко години го игра буфер на Батков, после на Тонев. Боримиров също често влиза в подобна риторика, като Стойкас, най-вече срещу съдии. Това кара феновете да псуват по рефера или БФС, ама не вкарва голове и не носи победи и рано или късно ще трябва директорите и за това да се обясняват.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 11 окт 2017 15:59

Teo написа:

Забелязал съм те, че си неграмотен, ама лъжеш хората, че си някакъв научен работник :lol: Колкото до злобата - за теб най-важното нещо в живота е победата над говедата, за това и припозна Литекс, въпреки че твърдеше, че няма да го направиш.
Милко Елека и "класа" са две несъвместими понятия. Иначе, ако трябва да сме коректни, Боримиров наистина е тъпо парче. Ама и той би изглеждал умен в компанията на ГГ, Стойкас или оня, дето стана кръстник на мерна единица за тъпота.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 окт 2017 16:04

rsk написа:
Teo написа:

Забелязал съм те, че си неграмотен, ама лъжеш хората, че си някакъв научен работник :lol: Колкото до злобата - за теб най-важното нещо в живота е победата над говедата, за това и припозна Литекс, въпреки че твърдеше, че няма да го направиш.
Милко Елека и "класа" са две несъвместими понятия. Иначе, ако трябва да сме коректни, Боримиров наистина е тъпо парче. Ама и той би изглеждал умен в компанията на ГГ, Стойкас или оня, дето стана кръстник на мерна единица за тъпота.

Ти си вервай на каквото искаш, аз пари си имам достатъчно, че каквото си посискам си купувам следствие на това, че съм се образовал до степен, която повечето тука едвали ще стигнат! :lol:

Сега към другата част. Да, за мен победата над вас ми е слабост и без нея не мога, това е нещото, което чакам половин година!
:lol: :lol: Не съм припознал нищо като всеки един армеец бях се одръпнал и взех решение в последствие за което не съжалявам грам и се гордея от него, защото ЦСКА не е лист хартия, номера и лицензи. Боримиров е селска пръчка и го е доказал многократно как се бие като селяндур по мачовете с джапанки и бира! :lol: :lol: :lol:
Милко поне е образован за разлика от вашия шеф! :lol:

Върни се в “ЦСКА”