Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2017 19:30

pomiqr272 написа:
blue avalanche написа:
pomiqr272 написа:
blue avalanche написа:[b]
Ако имаш факти - дай. Като, например, колко жилища са закупени преди 10 ноември и колко - след.... Лакърдиите ги запази за хоремага на село!

1. Как да ви обясня, че бултаймс не е пример за нищо, освен за малограмотността на човек? На информацията от този сайт се присмиват и цигани с диплома за начално училище.

2. Само в София от 2005 до днес са продадени 350 хил.

3. За 2016 за цяла България 228 хил.

4. Долу-горе продажбите в цяла България от 2005 до днес се движат към 200 хил. Надявам се да имаш елка и да знаеш как да я използваш. За 2006 са 311 хил, за 2007 са 325 хил., 2008 - 310 хил., но не искам да те отчайвам и ти давам средна стойност от 200 хил.

5. 2 400 000 за 12 години ще да е доста по-добре от "комунистите", които са крали имотите на хората и са ги давали на малограмотните, нали?

Сега и ако кажеш колко от тези "милиони продажби" са на жилища, строени при комунизма и колко при капитализма???
Последна промяна от blue avalanche на 09 окт 2017 19:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2017 19:35

pomiqr272 написа:По отношение на работниците и служителите. 70% от българите са брутално мързеливи. От тези 70% 35% са и брутално тъпи и нагли и дори не заслужават минимална заплата. Заради тези 70% страдаме останалите. В края на месеца същите се чудят защо нетното ти възнаграждение е по-високо от брутното им. Да не говорим, че не знаят що е туй брутно и нетно трудово възнаграждение и си мислят, че ще получават сумата по договора. Къде си тръгнал, бе Алан Кольо?

Интересно защо, след като 70% от българите са "брутално мързеливи", българските морски кадри се търсят в чужбина? Или те не са българи? Или са от другите 30%?
Само за твоя информация - моряците получават "сумата по договора". ;)
ПП. И се казва "аланкоолу". ;) А, сигурно, си с претенции, че не си от "тъпите"...

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 09 окт 2017 19:39

blue avalanche написа:
pomiqr272 написа:
blue avalanche написа:
pomiqr272 написа:
Ако имаш факти - дай. Като, например, колко жилища са закупени преди 10 ноември и колко - след.... Лакърдиите ги запази за хоремага на село!

1. Как да ви обясня, че бултаймс не е пример за нищо, освен за малограмотността на човек? На информацията от този сайт се присмиват и цигани с диплома за начално училище.

4. Долу-горе продажбите в цяла България от 2005 до днес се движат към 200 хил. Надявам се да имаш елка и да знаеш как да я използваш. За 2006 са 311 хил, за 2007 са 325 хил., 2008 - 310 хил., но не искам да те отчайвам и ти давам средна стойност от 200 хил.

5. 2 400 000 за 12 години ще да е доста по-добре от "комунистите", които са крали имотите на хората и са ги давали на малограмотните, нали?

Сега и ако кажеш колко от тези "милиони продажби" са на жилища строени при комунизма и колко при капитализма???

Типично по ченгесарски отклонихме въпроса си, защото отговора ни съсипа. Поименно да ти напиша ли кои сак купувачите и на коя улица? Колко от тези жилища построени през социализма са построени от парите на Царска България и с безплатния труд на малограмотния комунист? Защо не хванеш сам да провериш информацията. 60 на 40, добре ли е?

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 09 окт 2017 20:03

blue avalanche написа:
pomiqr272 написа:По отношение на работниците и служителите. 70% от българите са брутално мързеливи. От тези 70% 35% са и брутално тъпи и нагли и дори не заслужават минимална заплата. Заради тези 70% страдаме останалите. В края на месеца същите се чудят защо нетното ти възнаграждение е по-високо от брутното им. Да не говорим, че не знаят що е туй брутно и нетно трудово възнаграждение и си мислят, че ще получават сумата по договора. Къде си тръгнал, бе Алан Кольо?

Интересно защо, след като 70% от българите са "брутално мързеливи", българските морски кадри се търсят в чужбина? Или те не са българи? Или са от другите 30%?
Само за твоя информация - моряците получават "сумата по договора". ;)
ПП. И се казва "аланкоолу". ;) А, сигурно, си с претенции, че не си от "тъпите"...

Сериозно ли е Аланкоолу, бе Алан Кольо, четящ бултаймс и подобни помии, къде си тръгнал с твоята грамотност да ми казваш кое и как? За мен сте Алан Кольовци с останалите четящи помиите в интернет и с претенции за възвишеност. Само за твоя информация се нарича: трудово възнаграждение. Защото моряците получават и другите ли получават Алан Кольо? Условията, при които морякът подписва договора, трябва да бъдат определени от националното законодателство под флага под който плава морякът. Алан Кольо, ти сигурен ли си в това, което пишеш за моряците, защото аз не съм.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2017 20:43

pomiqr272 написа:
Типично по ченгесарски отклонихме въпроса си, защото отговора ни съсипа. Поименно да ти напиша ли кои сак купувачите и на коя улица? Колко от тези жилища построени през социализма са построени от парите на Царска България и с безплатния труд на малограмотния комунист? Защо не хванеш сам да провериш информацията. 60 на 40, добре ли е?

Аз, в моя град, не знам да има блокове, строени с безплатен труд. ;) Къщи, пък - хептен...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2017 20:48

pomiqr272 написа:Сериозно ли е Аланкоолу, бе Алан Кольо, четящ бултаймс и подобни помии, къде си тръгнал с твоята грамотност да ми казваш кое и как? За мен сте Алан Кольовци с останалите четящи помиите в интернет и с претенции за възвишеност. Само за твоя информация се нарича: трудово възнаграждение. Защото моряците получават и другите ли получават Алан Кольо? Условията, при които морякът подписва договора, трябва да бъдат определени от националното законодателство под флага под който плава морякът. Алан Кольо, ти сигурен ли си в това, което пишеш за моряците, защото аз не съм.

Сериозно ли е Аланкоолу, бе Алан Кольо...

Сериозно:
https://rbe.chitanka.info/?q=%D0%90%D0% ... 0%9B%D0%A3
...ти сигурен ли си в това, което пишеш за моряците, защото аз не съм.

Сигурен съм, защото аз, самият, съм такъв, бе селяндур... И за колкото се подписвам - толкова вземам. Бруто, нето, тара...Независимо под какъв флаг плавам. Чак ли си?
И ги взимам ВСЕКИ месец. А не като у нас - хората да не знаят кога ще си получат заплатите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 окт 2017 21:07

pomiqr272 написа:
blue avalanche написа:
pomiqr272 написа:

Куче, а имаш ли статистика колко са построените жилища, не нещо друго, през тези години? Все пак, като се говори за продажби на жилища е редно да се има предвид продажбата на новопостроени, а не сделки с вече построени.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 окт 2017 23:22

Аз викам да съборим гадните панелки и да закрием пътищата стоени по соца. Да построим сичко наново, с най-добри евроатланто идеали, за да натрим носа на сичкото соц малоумник.

Ма зася санираме, за строенето ше видим. Че идат снежинките, требва да се ловят във въздуха.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 окт 2017 23:23

За строенето само да питам кога е строено с по-добър градоустройствен план ся или тогава? Благодаря за отговора.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 окт 2017 23:44

fcb_bg написа:За строенето само да питам кога е строено с по-добър градоустройствен план ся или тогава? Благодаря за отговора.

по времето на Негово Величество Борис III, по Божията милост Цар на българите.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”