Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Ти наистина ли наричаш онази мизерия "адекватно заплащане" ??! ...... да, знам че тогава не се лишавахме от нищо ....... то просто нямаше много, за да има от какво да се лишаваме. Сега изобилието е навсякъде, например, коли се предлагат десетки марки и стотици модели, докато тогава имахме "избор" между няколко каруци ....... че и за тях се чакаше с години, все едно си си поръчал Бентли Мулсан и ще го сглобяват ръчно няколко човека ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ти наистина ли наричаш онази мизерия "адекватно заплащане" ??! ...... да, знам че тогава не се лишавахме от нищо ....... то просто нямаше много, за да има от какво да се лишаваме. Сега изобилието е навсякъде, например, коли се предлагат десетки марки и стотици модели, докато тогава имахме "избор" между няколко каруци ....... че и за тях се чакаше с години, все едно си си поръчал Бентли Мулсан и ще го сглобяват ръчно няколко човека ....
Голяма мизерия беше, мамка му, бирата беше по БДС и на 3-я ден хващаше парцали. ся е с 1,5 месеца гаранция и ако не е в пластмасова бутилка, можеш да си я пиеш със същия говнян вкус и месец след гаранционния срок. Нормално, спирта на парцали не става...
Млякото е по същата схема.
Голяма мизерия беше, лапетата бехме свободни и щастливи и се задоволявахме и от малкото, ся все недоволни, имат всичко под ръка, а мечтата им е да идат на Запад.
Ся, аз говоря не за времето преди 89-та, а от 91-ва нататък. По лични мои наблюдения.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
1982 написа:Ти наистина ли наричаш онази мизерия "адекватно заплащане" ??! ...... да, знам че тогава не се лишавахме от нищо ....... то просто нямаше много, за да има от какво да се лишаваме. Сега изобилието е навсякъде, например, коли се предлагат десетки марки и стотици модели, докато тогава имахме "избор" между няколко каруци ....... че и за тях се чакаше с години, все едно си си поръчал Бентли Мулсан и ще го сглобяват ръчно няколко човека ....
Ще се самоцитирам (
Пътя за просперитета на българите е само един - работа и адекватна цена на труда.Другото са празни приказки.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
fcb_bg написа:
Голяма мизерия беше, мамка му, бирата беше по БДС и на 3-я ден хващаше парцали. ся е с 1,5 месеца гаранция и ако не е в пластмасова бутилка, можеш да си я пиеш със същия говнян вкус и месец след гаранционния срок. Нормално, спирта на парцали не става...
Голяма мизерия беше, лапетата бехме свободни и щастливи и се задоволявахме и от малкото, ся все недоволни, имат всичко под ръка, а мечтата им е да идат на Запад.
Ся, аз говоря не за времето преди 89-та, а от 91-ва нататък. По лични мои наблюдения.
Ти сега да не би да се задоволяваш с малкото?!? Та ти постоянно си недоволен, точно като "лапетата" в днешно време, които посочваш с пръст. Кой ти пречи да живееш с малко, да си правиш твой истински алкохол и мляко? Май, май те мързи и искаш някой друг да ти го прави? И май, май просто искаш всички хора да живеят в мизерия, щото и ти живееш в мизерия!
GOLEADOR написа:1982 написа:Ти наистина ли наричаш онази мизерия "адекватно заплащане" ??! ...... да, знам че тогава не се лишавахме от нищо ....... то просто нямаше много, за да има от какво да се лишаваме. Сега изобилието е навсякъде, например, коли се предлагат десетки марки и стотици модели, докато тогава имахме "избор" между няколко каруци ....... че и за тях се чакаше с години, все едно си си поръчал Бентли Мулсан и ще го сглобяват ръчно няколко човека ....
Ще се самоцитирам () :
Пътя за просперитета на българите е само един - работа и адекватна цена на труда.Другото са празни приказки.
Оооо, ейся в Кауфланд те чуха и приравниха труда на българина с немеца в тамошния им в Мюнхен.
Нали имаше едни мераци за равни заплати в Ес... хихихи...
Мляко и сега има по БДС, никой не те насилва да си купуваш от "изкуственото" ....... на мен бирата сега си ми харесва много, хич не ми липсват соц пикочите, даже сега има и куп вносна бира, разнообразявам си ........
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
fcb_bg написа:Оооо, ейся в Кауфланд те чуха и приравниха труда на българина с немеца в тамошния им в Мюнхен.![]()
Искаш ли, като толкова желаеш да приравним заплатите с Мюнхен, да надуем и цените, и данъците, като тамошните ??? ......
diplomat написа:fcb_bg написа:
Ти сега да не би да се задоволяваш с малкото?!? Та ти постоянно си недоволен, точно като "лапетата" в днешно време, които посочваш с пръст. Кой ти пречи да живееш с малко, да си правиш твой истински алкохол и мляко? Май, май те мързи и искаш някой друг да ти го прави? И май, май просто искаш всички хора да живеят в мизерия, щото и ти живееш в мизерия!
Онуфри, тук имаше една тема "Който е имал товадетство" или нещо подобно беше. Намери я и почети коментарите. Лично на мен ми се насълзиха очите от спомените, та намирай темата, сядай си на насрания гъз чети !
1982 написа:fcb_bg написа:Оооо, ейся в Кауфланд те чуха и приравниха труда на българина с немеца в тамошния им в Мюнхен.![]()
Искаш ли, като толкова желаеш да приравним заплатите с Мюнхен, да надуем и цените, и данъците, като тамошните ??? ......
Нали за това се борим,да се изравним с тях?Колкото по-скоро се случи изравняването ни с Германия - толкова по-добре за всички българи.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
1982 написа:fcb_bg написа:Оооо, ейся в Кауфланд те чуха и приравниха труда на българина с немеца в тамошния им в Мюнхен.![]()
Да цитирам: "Защо "некадърния" български работник, който е малко производитлна единица на българския трудов пазар, като хване Терминал 2 и пристигне където и да е из ЕС, изведнъж става поне 2 пъти по-производителен"?