Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 07 окт 2017 20:19

Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:Пак не казваш защо феновете на 1948 не си обличат фланелките, които иначе така масово изкупуват! Жалко ако не разбера къде е проблема. Тъкмо се бях навил да си купя. :(

Камуфлажния екип е абсолютен хит,продава се като топъл хляб. Кога Гришата и неговите дърводелци ще ви направят такъв хубав резервен екип. Никога.

Дай да видим една снимка на пълен сектор с тези екипи, или те са с къси ръкави само, а то застудя?! :(
Ама пак не каза защо не ги обличате тези екипи?! Да не би да са много скъпи и феновете да ги е страх да не ги изцапат?

Феновете на ЦСКА 1948 сме по-умнички и оттам по-заможнички.Понятието “ скъпо” е доста относително,за клошове като Дърпатов и ГА е скъпо,така е. За тези хора,които се къпят един път месечно е задължително да са по къс ръкав,че миришат зверски. Смеете се на Гелето,но ГА и Дърпатов могат спокойно да са тестери в парфюмерийната индустрия. Те са идеалната смрад и никой производител не бива да се доближава до нейното ухание.

А защо не си обличате фланелките? Ей това се чуя аз!

Да питаш нас за фланелки,при условие,че вие нямате и една продадена фланелка. Защото Гришата не е продал 2 фланелки за 20 години. Единственият начин да се сдобиеш с фланелка е някой потен чернокож да ви метне след мач.

Ние нямаме пари и купуваме реплики, но се чудя вие защо така? Аз обичам като фен да си обличам фланелката на отбора, но може при вас да има други правила и за това се интересувам? Прието ли е феновете на отбора ви да си обличат купените от Спорт Депо фланелки, или има някаква забрана?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 окт 2017 20:21

1982 написа:
Нормално, все пак вие играете А група и гоните тенекия ...... аз ти казвам, че един ден, ако те влязат в А група и станат един от водещите тимове, публиката им ще нарасне. Българинът е масово глорихънтър, еле па ако и направят добри участия в Европа .... даже от вашата публика ще идат немалко хора при тях. ;)

Все още ми е интересно какво е провокирало собственик на футболен отбор домакин да нарече гостуващата агитка ''лумпени и наркомани''.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 07 окт 2017 20:24

1982 написа:
soulfly1948 написа:
1982 написа:
soulfly1948 написа:Дядо Доньо,питах и Гьонов по време на участието му в BIT ,как си представя 100 човека на стадион за 23000 души...нали искате Армията??? Та би ли ми казал ти(той си замълча тактично)....

То и сега Армията е празна на почти всеки мач ..... може да не сте 100, а 10 или 15 по 100, ама горе-долу разлика няма ....... стадионът празнее яко.

1500 е повече от 100....15 пъти повече.....

Нормално, все пак вие играете А група и гоните тенекия ...... аз ти казвам, че един ден, ако те влязат в А група и станат един от водещите тимове, публиката им ще нарасне. Българинът е масово глорихънтър, еле па ако и направят добри участия в Европа .... даже от вашата публика ще идат немалко хора при тях. ;)

ха- ха,мислех те за по-сериозен....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 07 окт 2017 20:28

samocska_59 написа:
Dedo1948 написа:
soulfly1948 написа:Дядо Доньо,питах и Гьонов по време на участието му в BIT ,как си представя 100 човека на стадион за 23000 души...нали искате Армията??? Та би ли ми казал ти(той си замълча тактично)....

С Дунав бяхте 12 човека в сектор В и 75 в сектор А,ако Гришата ви направи 10 лева билет за Г сектор и там ще сте 200 човека. Другият път задавай по-релевантни въпроси.

На мача с Дунав бяхме над 2000 човека в сектор А . Измисли нещо друго !

Ха,ха,ха-само това на тази лъжа. Поздравления,ти си първенецът тази седмица.2000 сте вече само на вход свободен. Всеки лев над 10 лева за А сектор ви действа като чума. Но няма страшно,пиши си тези лъжи,но проблем.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 07 окт 2017 20:31

Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:Камуфлажния екип е абсолютен хит,продава се като топъл хляб. Кога Гришата и неговите дърводелци ще ви направят такъв хубав резервен екип. Никога.

Дай да видим една снимка на пълен сектор с тези екипи, или те са с къси ръкави само, а то застудя?! :(
Ама пак не каза защо не ги обличате тези екипи?! Да не би да са много скъпи и феновете да ги е страх да не ги изцапат?

Феновете на ЦСКА 1948 сме по-умнички и оттам по-заможнички.Понятието “ скъпо” е доста относително,за клошове като Дърпатов и ГА е скъпо,така е. За тези хора,които се къпят един път месечно е задължително да са по къс ръкав,че миришат зверски. Смеете се на Гелето,но ГА и Дърпатов могат спокойно да са тестери в парфюмерийната индустрия. Те са идеалната смрад и никой производител не бива да се доближава до нейното ухание.

А защо не си обличате фланелките? Ей това се чуя аз!

Да питаш нас за фланелки,при условие,че вие нямате и една продадена фланелка. Защото Гришата не е продал 2 фланелки за 20 години. Единственият начин да се сдобиеш с фланелка е някой потен чернокож да ви метне след мач.

Ние нямаме пари и купуваме реплики, но се чудя вие защо така? Аз обичам като фен да си обличам фланелката на отбора, но може при вас да има други правила и за това се интересувам? Прието ли е феновете на отбора ви да си обличат купените от Спорт Депо фланелки, или има някаква забрана?

Фен на ЦСКА-София да споменава думата “реплика” е светотатство.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 07 окт 2017 20:33

delqnski47 написа:
1982 написа:

Все още ми е интересно какво е провокирало собственик на футболен отбор домакин да нарече гостуващата агитка ''лумпени и наркомани''.

Тогава се запозна с Животното и Кюстендилеца,може би това го е подтикнало.

samocska_59

Мнениеот samocska_59 » 07 окт 2017 20:43

Dedo1948 написа:
samocska_59 написа:
Dedo1948 написа:

С Дунав бяхте 12 човека в сектор В и 75 в сектор А,ако Гришата ви направи 10 лева билет за Г сектор и там ще сте 200 човека. Другият път задавай по-релевантни въпроси.

На мача с Дунав бяхме над 2000 човека в сектор А . Измисли нещо друго !

Ха,ха,ха-само това на тази лъжа. Поздравления,ти си първенецът тази седмица.2000 сте вече само на вход свободен. Всеки лев над 10 лева за А сектор ви действа като чума. Но няма страшно,пиши си тези лъжи,но проблем.

Един срещу друг да тичаме , не мога да те стигна . Така че можеш да дишаш спокойно . Само да те уведомя , че официално за тоя мач имаше продадени 1800 билета . В бройката не влизат притежателите на карти . А и Г сектор бяха на 50 % пълни . Във В сектор беше много рехаво . Не повече от 200 човека , но и те са повече от вашата публика .
Последна промяна от samocska_59 на 07 окт 2017 21:02, променено общо 1 път.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 окт 2017 20:49

Гледай ги пък онези лошите с какво се занимават:
Официално откриха ДФА "ЦСКА Лондон"

Детска футболна академия "ЦСКА Лондон" беше официално открита днес. Специални гости на събитието бяха легендата на ЦСКА и настоящ главен скаут на първия отбор Велизар Димитров и административният директор на клуба Милко Георгиев. 
Те посетиха БНУ "Букваран", чийто директор Григор Григоров подкрепи идеята на Кирил Иванов за създаването на Академията през лятото. След това Димитров и Георгиев присъстваха и на тренировка на децата, които за момента са над 50, а след заниманието ги зарадваха със снимки и автографи. 
Организаторите подариха на Велизар Димитров и Милко Георгиев фланелки на ДФА "ЦСКА Лондон" с техните имена, като не пропуснаха да изпратят подарък и на Гриша Ганчев с благодарност, че позволи на Академията да използва емблемата за популяризирането на ЦСКА в Лондон.
Детска футболна академия "ЦСКА Лондон" записва деца, родени 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 година.
Таксите са разделени на три варианта за плащане:
Вариант 1 - годишно - 300 паунда за сезона (Септември - Юли)
Вариант 2 - 6 месеца - 180 паунда
Вариант 3 - месечно - 40 паунда
В таксите е включена тренировъчната екипировка, както и застраховка. Детска Футболна Академия "ЦСКА Лондон" разполага с три терена за тренировки. Тренировъчния процес ще се провежда на Draper's Field Recreation Ground
Leyton High Road
Leyton
E15 2DD
Записване:
Info.cska.london@gmail.com
www.cskafootballacademylondon.com
Информация :
‎07999774740
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 07 окт 2017 21:03

Dedo1948 написа:
delqnski47 написа:
1982 написа:

Тогава се запозна с Животното и Кюстендилеца,може би това го е подтикнало.

И Росен и Иван са отворени и добронамерени и с удоволствие биха те изслушали за мнението ти към техните особи.Излез от анонимност.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 окт 2017 21:06

delqnski47 написа:
1982 написа:

Същото, което провокира и Домуса да обиди публиката на ЦСКА след едно гостуване в Разград. Какво искаш да ми кажеш, че е бил прав ли ??! Може би щеше да е, ако бе казал "част от ...." ..... интересно, че днес няма нищо против тези "наркомани и лумпени" да са негови фенове .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”