Dedo1948 написа:Ozzimozzi написа:Dedo1948 написа:Ozzimozzi написа:Dedo1948 написа:Ozzimozzi написа:Пак не казваш защо феновете на 1948 не си обличат фланелките, които иначе така масово изкупуват! Жалко ако не разбера къде е проблема. Тъкмо се бях навил да си купя.
Камуфлажния екип е абсолютен хит,продава се като топъл хляб. Кога Гришата и неговите дърводелци ще ви направят такъв хубав резервен екип. Никога.
Дай да видим една снимка на пълен сектор с тези екипи, или те са с къси ръкави само, а то застудя?!
Ама пак не каза защо не ги обличате тези екипи?! Да не би да са много скъпи и феновете да ги е страх да не ги изцапат?
Феновете на ЦСКА 1948 сме по-умнички и оттам по-заможнички.Понятието “ скъпо” е доста относително,за клошове като Дърпатов и ГА е скъпо,така е. За тези хора,които се къпят един път месечно е задължително да са по къс ръкав,че миришат зверски. Смеете се на Гелето,но ГА и Дърпатов могат спокойно да са тестери в парфюмерийната индустрия. Те са идеалната смрад и никой производител не бива да се доближава до нейното ухание.
А защо не си обличате фланелките? Ей това се чуя аз!
Да питаш нас за фланелки,при условие,че вие нямате и една продадена фланелка. Защото Гришата не е продал 2 фланелки за 20 години. Единственият начин да се сдобиеш с фланелка е някой потен чернокож да ви метне след мач.
Ние нямаме пари и купуваме реплики, но се чудя вие защо така? Аз обичам като фен да си обличам фланелката на отбора, но може при вас да има други правила и за това се интересувам? Прието ли е феновете на отбора ви да си обличат купените от Спорт Депо фланелки, или има някаква забрана?