Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dedo1948

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Dedo1948 » 07 окт 2017 19:28

Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:
samocska_59 написа:
Dedo1948 написа:
settopbox написа:
Dedo1948 написа:Коцев е освободен защото не става за тази позиция. Той е само фен на ЦСКА 1948 от юни месец.

Изключително информиран си! Браво! Такъв чо век ми трябва за да приема каузата ЦСКА 1948. Би ли ми казал къде мога да видя екипи за да си избера подходящ? Имаш ли някакви линкове? И наистина ли няма да има шествие утре до Драгалевци? Ех да му се се не види. А когато има шествие (което предполагам е по Черни връх до Драгалевци) дали се спира движението?
Коцев освен фен дали някъде пише? Има ли блог? Защо не го поканиш тук?

Екипите ни се продават в Спорт Депо и на нашия стадион си имаме мобилен фен корнер,за ставнение Литекс Ловеч вече 20 години не можеш да си купиш една фланелка. Даже и от най-новите им,май имаха и някаква нова емблема. Нали там УЕФА,КАС.маркетинг.

И кой е вашия стадион , ако може да попитам ?

Стадион ДИТ Драгалевци в момента,защото подариха Армията на Гриша Ганчев с някакъв много таен договор,който българската правосъдна система засекрети за 2 години. Много страх ги тресе някои хора.
Наистина не знаех, че стадиона на ДИТ е станал ваш. Ако е така, защо ви е Армията? На ДИТ стадиона е малък, точно като за вас. На Армията ще изглеждате още по-жалко.

Ако си разменим местата и на същите цени на билетите,то вие ще сте по-малко от нас.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 07 окт 2017 19:30

soulfly1948 написа:Дядо Доньо,питах и Гьонов по време на участието му в BIT ,как си представя 100 човека на стадион за 23000 души...нали искате Армията??? Та би ли ми казал ти(той си замълча тактично)....

С Дунав бяхте 12 човека в сектор В и 75 в сектор А,ако Гришата ви направи 10 лева билет за Г сектор и там ще сте 200 човека. Другият път задавай по-релевантни въпроси.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 07 окт 2017 19:33

Трудно е да започнеш да изграждаш ново ЦСКА от А окръжна,да не играеш на Армията и още куп неща,далеч по лесно е да си преименуваме Литекс,да ни подарят базите и да променят правилата за да може да играем в А група. Но да ви кажа,ние от ЦСКА 1948 сме упорити момчета и не се предаваме никога!

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 07 окт 2017 19:38

Dedo1948 написа:
soulfly1948 написа:Дядо Доньо,питах и Гьонов по време на участието му в BIT ,как си представя 100 човека на стадион за 23000 души...нали искате Армията??? Та би ли ми казал ти(той си замълча тактично)....

С Дунав бяхте 12 човека в сектор В и 75 в сектор А,ако Гришата ви направи 10 лева билет за Г сектор и там ще сте 200 човека. Другият път задавай по-релевантни въпроси.

Питам пак-как си представяш 100 човека(това ви е максимума!) на стадион за 23000 души ВСЕКИ МАЧ....не само един......
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 окт 2017 19:43

1982 написа:
delqnski47 написа:
boabbb написа:Мразят го заради подобни изказвания :lol:
Гриша Ганчев към Курьор: Давам ти много пари, защото унизи говедата

Още не могат да му простят,когато направи далаверата с нас ''Титла<->Купа.Прееби подуенец'' преди време. :lol: :lol:

Това ли ти е радостта - уредени мачове ??! Сигурно и на унижението от 0:8 се радваш, все пак любимият Ганчев е намесен ...... или когато в едно интервю нарече феновете на ЦСКА лумпени и наркомани след едно гостуване в Ловеч .....

А защо ги е нарекъл ''лумпени и наркомани''?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 07 окт 2017 19:45

soulfly1948 написа:
Dedo1948 написа:

Питам пак-как си представяш 100 човека(това ви е максимума!) на стадион за 23000 души ВСЕКИ МАЧ....не само един......

100 човека да ни е максимума е абсолютна лъжа и след като пишеш лъжи,какво да коментираме повече?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 окт 2017 19:50

Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:
settopbox написа:Изключително информиран си! Браво! Такъв чо век ми трябва за да приема каузата ЦСКА 1948. Би ли ми казал къде мога да видя екипи за да си избера подходящ? Имаш ли някакви линкове? И наистина ли няма да има шествие утре до Драгалевци? Ех да му се се не види. А когато има шествие (което предполагам е по Черни връх до Драгалевци) дали се спира движението?
Коцев освен фен дали някъде пише? Има ли блог? Защо не го поканиш тук?

Екипите ни се продават в Спорт Депо и на нашия стадион си имаме мобилен фен корнер,за ставнение Литекс Ловеч вече 20 години не можеш да си купиш една фланелка. Даже и от най-новите им,май имаха и някаква нова емблема. Нали там УЕФА,КАС.маркетинг.

А защо "старите" армейци не си купуват фланелки? Гледам снимката със "старите" армейци и виждам 2-3 с фланелки на ЦСКА. Скъпи ли са или има други причини?

Продали сме в пъти повече фланелки отколкото Гриша Ганчев е продал за 20 години,нали с него ни сравняваш.
С никой не сравнявам. Само попитах защо не ги обличате, когато ходите на мачовете на отбора си? Това ми беше интересно, но явно има някаква причина, която не може да се сподели, както и повечето неща около вас. Иначе аз на Гриша Ганчев фланелка никога не бих си купил.

Защо няма да си купиш,виж каква нова емблема с чемшири ви е направил за 70 годишнината,само че в УЕФА твърди,че този отбор си е Литекс,на вас ви казва,че е на 70 години. Сложно е при вас,тежко раздвоение на личността.

Пак не казваш защо феновете на 1948 не си обличат фланелките, които иначе така масово изкупуват! Жалко ако не разбера къде е проблема. Тъкмо се бях навил да си купя. :(
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 07 окт 2017 19:52

Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:Екипите ни се продават в Спорт Депо и на нашия стадион си имаме мобилен фен корнер,за ставнение Литекс Ловеч вече 20 години не можеш да си купиш една фланелка. Даже и от най-новите им,май имаха и някаква нова емблема. Нали там УЕФА,КАС.маркетинг.

А защо "старите" армейци не си купуват фланелки? Гледам снимката със "старите" армейци и виждам 2-3 с фланелки на ЦСКА. Скъпи ли са или има други причини?

Продали сме в пъти повече фланелки отколкото Гриша Ганчев е продал за 20 години,нали с него ни сравняваш.
С никой не сравнявам. Само попитах защо не ги обличате, когато ходите на мачовете на отбора си? Това ми беше интересно, но явно има някаква причина, която не може да се сподели, както и повечето неща около вас. Иначе аз на Гриша Ганчев фланелка никога не бих си купил.

Защо няма да си купиш,виж каква нова емблема с чемшири ви е направил за 70 годишнината,само че в УЕФА твърди,че този отбор си е Литекс,на вас ви казва,че е на 70 години. Сложно е при вас,тежко раздвоение на личността.

Пак не казваш защо феновете на 1948 не си обличат фланелките, които иначе така масово изкупуват! Жалко ако не разбера къде е проблема. Тъкмо се бях навил да си купя. :(

Камуфлажния екип е абсолютен хит,продава се като топъл хляб. Кога Гришата и неговите дърводелци ще ви направят такъв хубав резервен екип. Никога.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 окт 2017 19:54

Dedo1948 написа:
soulfly1948 написа:
Dedo1948 написа:

100 човека да ни е максимума е абсолютна лъжа и след като пишеш лъжи,какво да коментираме повече?

А защо ходите по 21 човека на гостуванията? Толкоз събира "клубния" автобус или просто хората имат други по-важни работи? Интересувам се, защото сериозно мисля да стана фен на 1948, но има някои подробности, които все още ме притесняват.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 окт 2017 19:55

Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:А защо "старите" армейци не си купуват фланелки? Гледам снимката със "старите" армейци и виждам 2-3 с фланелки на ЦСКА. Скъпи ли са или има други причини?

Камуфлажния екип е абсолютен хит,продава се като топъл хляб. Кога Гришата и неговите дърводелци ще ви направят такъв хубав резервен екип. Никога.

Дай да видим една снимка на пълен сектор с тези екипи, или те са с къси ръкави само, а то застудя?! :(
Ама пак не каза защо не ги обличате тези екипи?! Да не би да са много скъпи и феновете да ги е страх да не ги изцапат?

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”