Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Re: Да нямаш точно 125хил.евро,това вече е гибел.

Мнениеот stpehenhunt11 » 20 яну 2010 13:06

Cesc Fabregas написа:
PFC Litex написа:
Cesc Fabregas написа:Батков, спри да крадеш парите от трансфери на играчи! :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :idea:

Тук обаче си много в грешка :roll:
Ако ми кажеш човек, как може да краде от себе си ще се извиня и ще ти приема поста :)

Тея пари не са лично но Батков, те са на клуба! :!: ;)

to za tva kluba si ima sobstvenik tam sa parite ne sa na kluba :D
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 яну 2010 13:06

anti78 написа:За качествен футбол трябват чужденци,от нашите момчета нищо не става изключвам единствено Гаджев и Минев.Сигурен съм че Бошу без да съм го гледал дори,че е по-добър халф от Сърмов и Балтанов взети заедно.Още преди време беше изпуснат един супер халф Джонатан Асус,ами Ричард който сега е в Нигерия защо не го върнаха?С Темиле са в един отбор,него пък го помня как сам победи цска на армията през пролетта на 2004 г.За мен най-добрия десен бек играл въбще в Бг.От нападателите искахме на проби Жоб,смешна работа.Още пропуснати класни играчи да изреждам ли?

За какво ти е Ричард? Аз лично съм го засичал над 10 пъти в студентски град да се черпи стабилно. Не мерси...втори Рабех не ни трябва...
Аз искам да попитам защо се направиха тези инвестиции в школата? Кога ще имаме ясна политика за развитие. Добре Батков няма пари. Да направи Левски клуб, който се самоиздържа от трансфери. Не е толкова трудно и има много примери. Просто трябват добри мениджъри и НЕкорумпирани треньори... Та имаме една от най-добрите ДЮШ бази в България. Най-модерното общежитие... Защо се направиха тези инвестиции, като в момента няма 1 юноша в отбора, освен Генев (който не е помирисвал терен от доста време).... За съжеление никакви управленчески идеи. Последните години сезонните карти само се качват. Много ми е интересно на базата на какво ще ги вдигнат другия сезон?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 13:06

Господин Литекс за какво защитаваш мустака не мога да разбера.Омръзна ми да слушам че няма пари,криза тинтири минтири,ами като не ти отърва махай се.И още нещо Литекс-ще си доволен ли ако сменим президентите си?

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 20 яну 2010 13:07

anti78 написа:За качествен футбол трябват чужденци,от нашите момчета нищо не става изключвам единствено Гаджев и Минев.Сигурен съм че Бошу без да съм го гледал дори,че е по-добър халф от Сърмов и Балтанов взети заедно.Още преди време беше изпуснат един супер халф Джонатан Асус,ами Ричард който сега е в Нигерия защо не го върнаха?С Темиле са в един отбор,него пък го помня как сам победи цска на армията през пролетта на 2004 г.За мен най-добрия десен бек играл въбще в Бг.От нападателите искахме на проби Жоб,смешна работа.Още пропуснати класни играчи да изреждам ли?

Асус е прекалено скъп, Ричард есента беше с разкъсани коленни връзки, а и нямаше място за чужденци извън ЕС. Темиле се провали в Ботев, какво остава за Левски. За Жоб съм съгласен, хем беше свододен агент, хем най-много ни трябва нападател.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 яну 2010 13:11

zlatan написа:Литекс за пореден път си профисионален,ноооооооооооооо разбери ме човече.Трансферната политика и изобшо политиката на отбора е в различно перо.Фонд заплати ремонтни дейности идр,нямат нищо общо с нуждите на отбора ни,ние имаме нужда от тези играчи,Литекс ,а ПАРИ МАЙ НЯМА.

Всичко има общо, тъй като собственика е един и той финансира и трансфери, и заплати, и ремонти, и т.н.
Давал съм го този пример и пак ще го дам. Миланов и Манолев според мен са горе-долу на едно ниво като качества и няма как единия да струва 10 пъти повече от другия и тук стигма до извода, че менажерското звено в Левски е много, много, много зле и голяма част от проблемите ви тръгват от там.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 яну 2010 13:13

anti78 написа:Господин Литекс за какво защитаваш мустака не мога да разбера.Омръзна ми да слушам че няма пари,криза тинтири минтири,ами като не ти отърва махай се.И още нещо Литекс-ще си доволен ли ако сменим президентите си?

Аз незащитавам НИКОЙ, в момента просто дискутирам ситуацията, а когато фактите ги има на лице аз не мога да ги отрека.

Ако намерите по-добър от Батков да, ще съм доволен, в противен случай НЕ.
Последна промяна от PFC Litex на 20 яну 2010 13:16, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 20 яну 2010 13:13

i kak razbra 4e tva sa super igra4i kato asus igrae v izrael a az ne znam kade go predavat tva parvenstvo tuka. onq job ne e igral ma4 ot 2 godini ma i toi spored tebe e klasen futbolis a toq bo6u za da igrae v treta diviziq ne e ni6to osobeno vse pak franciq ne e ot klasata na angliq i ispaniq . drugo bulgarite ne stavali togava 6to ni gi iskat ot 4ujbina ??? gadzhev minev miliev no drugite sa ve4e stari no pak igraha po rusiq i izrael koito sa nad nas ;)
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 13:18

L_Messi написа:

Асус е прекалено скъп, Ричард есента беше с разкъсани коленни връзки, а и нямаше място за чужденци извън ЕС. Темиле се провали в Ботев, какво остава за Левски. За Жоб съм съгласен, хем беше свододен агент, хем най-много ни трябва нападател.

За Асус си в грешка.Когато Вуцан го искаше през 2008 тогава струваше пари да,но през 2009 макаби тел авив го освободиха.Относно Темиле-при Селския как се рита без пари а?Не мисля че се е провалил там,даже при последното гостуване на ботев в пловдив много прилично се представи.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 20 яну 2010 13:30

още от едно време са свикнали щом някой го искат Левски или Цска той ще дойде дори и без пари,но това време отмина и всеки иска да продаде качествената си стока на по изгодна цена.

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 13:30

stpehenhunt11 написа:

i kak razbra 4e tva sa super igra4i kato asus igrae v izrael a az ne znam kade go predavat tva parvenstvo tuka. onq job ne e igral ma4 ot 2 godini ma i toi spored tebe e klasen futbolis a toq bo6u za da igrae v treta diviziq ne e ni6to osobeno vse pak franciq ne e ot klasata na angliq i ispaniq . drugo bulgarite ne stavali togava 6to ni gi iskat ot 4ujbina ??? gadzhev minev miliev no drugite sa ve4e stari no pak igraha po rusiq i izrael koito sa nad nas ;)

Ти по интернет не гледаш ли мачове на живо?Гледай някой път специално мач на Апоел(ПТ)сегашния отбор на Асус.Бошу е бил купен от Фиорентина навремето.Относно Жоб невярна ти е информацията че не е играл две години,кои години не е играл можел ли да ми кажеш?И кой ти иска нашите играчи-гранда Васлуй ли?

Върни се в “Архив”