Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dedo1948

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Dedo1948 » 07 окт 2017 16:09

settopbox написа:
Dedo1948 написа:19 юли е основаването на ЦСКА 1948 на жълтите павета,Гришата ви домъкна Литекс от Ловеч за преименуване на коя дата? Я дай документ. Становището на нашите юристи беше,че ако правим ново АД,ще изпуснем срока за регистрация в БФС. Дай сега малко документи как и кога Литекс стана ЦСКА-София,дай и документа,с който подариха на Гришата Армията? Дай да се посмеем.

Пич, имам още един въпрос ,защо лицето Емил Коцев бе свален от поста си административен директор в ЦСКА 1948? Поради некъдърност или злоупотреби? Или нещо друго? И какъв е сега ... да не е домакин на отбора и да са му зачислени фланелките на отбора? Ще съм ти благодарен да ми отговориш! Все по близо съм до ЦСКА 1948.
Изображение

Коцев е освободен защото не става за тази позиция. Той е само фен на ЦСКА 1948 от юни месец.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 07 окт 2017 16:12

settopbox написа:Страшно много ми харесва тренировъчния екип! Бих си закупил ! Нарочно ли няма нито един джоб или такъв е модела?

Изображение

Защо лъжеш? Има джоб. Вальо Илиев работи в А Окръжна без една стотинка заплата. На Литекс Ловеч някога така да бачкат? Я питай Гришата?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 окт 2017 16:13

soulfly1948 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Кашунка, ти цял ден ли ще висиш тук пак ??! ....... излез малко навън, поразходи се, виж какво е хубаво времето - вали, духа .... ??! Изображение

Излизах вече и за днес ми стига. Сега се кефя на завърналите се от тийм-билдинга на микренските тролове снощи. Ако си забелязал-нямаше нито един вечерта от тях, а днес вече имаме новопокръстен, който знае всичко за всеки и е много весел, възможно е да се е надишал с хелий :mrgreen: Сизиф пък, изведнъж реши, че не се интересува от собственици и други подобни неща, след като вчера се изложи с ПФК"ЦСКА-1948" АД. :mrgreen:

със радиоточки е труден диалогът,та имаме нужда от отдих......понякога....

На всичко мразещите и ежедневно тролещите, феновете на ЦСКА отговарят така:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gXuNYvrlcJ4[/youtube]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 07 окт 2017 16:15

Ozzimozzi написа:
soulfly1948 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Кашунка, ти цял ден ли ще висиш тук пак ??! ....... излез малко навън, поразходи се, виж какво е хубаво времето - вали, духа .... ??! Изображение

Излизах вече и за днес ми стига. Сега се кефя на завърналите се от тийм-билдинга на микренските тролове снощи. Ако си забелязал-нямаше нито един вечерта от тях, а днес вече имаме новопокръстен, който знае всичко за всеки и е много весел, възможно е да се е надишал с хелий :mrgreen: Сизиф пък, изведнъж реши, че не се интересува от собственици и други подобни неща, след като вчера се изложи с ПФК"ЦСКА-1948" АД. :mrgreen:

със радиоточки е труден диалогът,та имаме нужда от отдих......понякога....

На всичко мразещите и ежедневно тролещите, феновете на ЦСКА отговарят така:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gXuNYvrlcJ4[/youtube]

Дай сектор В с Дунав да видим или сектор А?

settopbox

Мнениеот settopbox » 07 окт 2017 16:22

Dedo1948 написа:
settopbox написа:Страшно много ми харесва тренировъчния екип! Бих си закупил ! Нарочно ли няма нито един джоб или такъв е модела?

Изображение

Защо лъжеш? Има джоб. Вальо Илиев работи в А Окръжна без една стотинка заплата. На Литекс Ловеч някога така да бачкат? Я питай Гришата?

Просто не се вижда на снимката ,че има джоб. Извинявай. Сигурно ти си прав .

settopbox

Мнениеот settopbox » 07 окт 2017 16:28

Dedo1948 написа:
settopbox написа:
Dedo1948 написа:19 юли е основаването на ЦСКА 1948 на жълтите павета,Гришата ви домъкна Литекс от Ловеч за преименуване на коя дата? Я дай документ. Становището на нашите юристи беше,че ако правим ново АД,ще изпуснем срока за регистрация в БФС. Дай сега малко документи как и кога Литекс стана ЦСКА-София,дай и документа,с който подариха на Гришата Армията? Дай да се посмеем.

Пич, имам още един въпрос ,защо лицето Емил Коцев бе свален от поста си административен директор в ЦСКА 1948? Поради некъдърност или злоупотреби? Или нещо друго? И какъв е сега ... да не е домакин на отбора и да са му зачислени фланелките на отбора? Ще съм ти благодарен да ми отговориш! Все по близо съм до ЦСКА 1948.
Изображение

Коцев е освободен защото не става за тази позиция. Той е само фен на ЦСКА 1948 от юни месец.

Изключително информиран си! Браво! Такъв чо век ми трябва за да приема каузата ЦСКА 1948. Би ли ми казал къде мога да видя екипи за да си избера подходящ? Имаш ли някакви линкове? И наистина ли няма да има шествие утре до Драгалевци? Ех да му се се не види. А когато има шествие (което предполагам е по Черни връх до Драгалевци) дали се спира движението?
Коцев освен фен дали някъде пише? Има ли блог? Защо не го поканиш тук?

settopbox

Мнениеот settopbox » 07 окт 2017 16:35

Dedo1948 написа:.

Ти утре ще ходиш ли на мач? Аз бих отишъл ,но ме притеснява малкия брой закупени билети до момента! Само дванадесет. Опасявам се привържениците на гостите да са повече а не искам да ям бой . Агитката на Ботевград дали е по-голяма ?

settopbox

Мнениеот settopbox » 07 окт 2017 16:53

Dedo1948 написа:питай Гришата?

Извинявай има огромно разминаване на бройката на публиката ,която ти казваш и тази в сайта. Вероятно те са се объркали или ГГ им е палтил за да напишат по-малко. Аз вярвам на теб ,щом казваш 500-600 значи е така!

ЦСКА 1948 (София) - Беласица (Петрич) 1:1 (0:1)
200 зрители

ЦСКА 1948 (София) - Ботев 1937 (Ихтиман) 5:0 (3:0)

320 зрители

ЦСКА 1948 (София) - Рилски спортист 2011 (Самоков) 3:2 (1:2)
200 зрители

ЦСКА 1948 (София) - Рилски спортист 2011 (Самоков) 3:2 (1:2)
200 зрители

източник: bulgarian-football.com

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 окт 2017 17:01

1982 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:
Кашчей написа:Новопокръстения, ти ще ни покажеш протокол за основаването на ПФК "ЦСКА-София" ЕАД и

Е, то не е трудно да се намери, ама има малък проблем ...... ЦСКА-София е основан в един друг град и дълги години се е подвизавал там, даже и футбол е практикувал ...... та много не е за вадене този протокол, че вътре пише малко неудобни неща. :lol: :lol:

На тях, като Актуален учредителен акт им служи Устав на ПФК "ЦСКА-София" ЕАД от 27.05.2016.

Кой припознавач твърди тази смехория ??

ТР към АВ на Република България.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 07 окт 2017 17:08

settopbox написа:
Dedo1948 написа:
settopbox написа:

Изображение

Изключително информиран си! Браво! Такъв чо век ми трябва за да приема каузата ЦСКА 1948. Би ли ми казал къде мога да видя екипи за да си избера подходящ? Имаш ли някакви линкове? И наистина ли няма да има шествие утре до Драгалевци? Ех да му се се не види. А когато има шествие (което предполагам е по Черни връх до Драгалевци) дали се спира движението?
Коцев освен фен дали някъде пише? Има ли блог? Защо не го поканиш тук?

Екипите ни се продават в Спорт Депо и на нашия стадион си имаме мобилен фен корнер,за ставнение Литекс Ловеч вече 20 години не можеш да си купиш една фланелка. Даже и от най-новите им,май имаха и някаква нова емблема. Нали там УЕФА,КАС.маркетинг.

Върни се в “ЦСКА”