Dedo1948 написа:19 юли е основаването на ЦСКА 1948 на жълтите павета,Гришата ви домъкна Литекс от Ловеч за преименуване на коя дата? Я дай документ. Становището на нашите юристи беше,че ако правим ново АД,ще изпуснем срока за регистрация в БФС. Дай сега малко документи как и кога Литекс стана ЦСКА-София,дай и документа,с който подариха на Гришата Армията? Дай да се посмеем.
Пич,аз съм пленен от това ,което казваш за идеята ЦСКА 1948 и сигурно ,ще ви стана привърженик. Затова разпитвам така за всичко а пък ти не отговори на нито един въпрос сутринта. Няма кой друг да питам ! Писах няколко мейла на Гьонов .... той вика „ Това е тайна ...онова е тайна“ и нищо не разбрах .
Най-много ме притеснява тази фирма на Божков с която е основан клуба . Адвокатите ви казали ,че няма време да се прави АД? Ама сигурно си прав все пак 2-3 месеца е малък срок да се направи такава фирма.Впрочем тези адвокати нали не са на Божков? Не ме разбирай погрешно просто искам да съм сигурен във всичко преди да приема идеята ЦСКА 1948!
Имам и друг въпрос . Искам утре да посетя мача ви с Балкан. От къде освен от Ивентим мога да си закупя билет? Защото бе споменал тук ,че по отчетите на Ивентим имате продадени по 500 билета на мач....пък гледам за утре са продадени само 12(дванадесет)! Да няма някаква измама и да няма мач? И другото ако има шествие за утрешния мач би ли ми казал какъв е маршрута за да си направя сметка от къде да се включа?