Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

nghcvth

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот nghcvth » 06 окт 2017 21:07

Абе, то и като Мъри беше треньор на Литекс Ганчев нямаше нищо против да се пусне един мач на Левски, за да може ЦСКА да не станат шампиони, ама оранжевите тука не помнят тия неща. :mrgreen:
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 окт 2017 21:16

Е, nghcvth, горе-долу за един период говорим, тогава ГГ нещо се беше озлобил към ЦСКА и ни правеше мръсно, тогава феновете на ЦСКА бяха лумпени и наркомани ...... ама карай, нека му се кланят сега "лумпените" и "наркоманите".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 06 окт 2017 22:05

boabbb написа:Идва въпроса "защо" ? Айде, Монтана може да кажеш, че е за пари, въпреки че не ми се струваха особено огъзени, още повече, че за 90% от тях това е единствен шанс в кариерата да спечелят трофей, ама Берое :?:

Ето един възможен отговор за Берое: за повече пари. "Колегата на брат ми му казал" :lol: Това няма абсолютно никаква стойност, докато колегата на брат ти не каже същото пред хората, които разследват тези неща.

Братовчед ми е автомонтьор. Боби Михайлов си сменя гумите при него. Оня ден шефът на БФС му е казал под сурдинка, че е пазарил Лорис, Умтити, Канте и Сидибе да играят симулативно срещу България утре, обещал им е по 30 000 лева на калпак :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 окт 2017 22:09

Groucho написа:
boabbb написа:Идва въпроса "защо" ? Айде, Монтана може да кажеш, че е за пари, въпреки че не ми се струваха особено огъзени, още повече, че за 90% от тях това е единствен шанс в кариерата да спечелят трофей, ама Берое :?:

Ето един възможен отговор за Берое: за повече пари. "Колегата на брат ми му казал" :lol: Това няма абсолютно никаква стойност, докато колегата на брат ти не каже същото пред хората, които разследват тези неща.

Братовчед ми е автомонтьор. Боби Михайлов си сменя гумите при него. Оня ден шефът на БФС му е казал под сурдинка, че е пазарил Лорис, Умтити, Канте и Сидибе да играят симулативно срещу България утре, обещал им е по 30 000 лева на калпак :lol: :lol: :lol: :lol:

По банков път или в куфарче, защото Домуса в сакове ги носи парите :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 06 окт 2017 23:01

Димитър Джамов и той по Канал 3 хейтва Гришата и преместването на Литекс на Армията. Леко ме изненада,след като синът му бе освободен от ЦСКА 1948 заради това,че не можа да се пребори за титуляр.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 окт 2017 23:27

Тоя Джамов още ли е жив, дееба и тъпия борец ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 07 окт 2017 07:24

Кашчей написа:
PFC Litex написа:
ЕМИЛ написа:Попадна ми инфо на фейсбук , че Каранга може да стане наш национал .Одобрявам .И без това нашите юноши никви ги нема ....

Каранга може да стане национал чак 2022г., така че няма, какво повече да се коментира.
Българското гражданство не ти дава право да играеш за националният отбор.

Такива раздавания на българско гражданство са безумни. Колко важни са някакви футболисти за България, та да получават гражданство след малко повече от година живот у нас. Без значение за футболист на кой отбор става дума.
Вярно, така ще освободи място за още един футболист през зимата, без европейски паспорт, а ребрандираните ще се хвалят, че имат още един българин в състава си.

Ти имаш български паспорт, защо той да няма? С нищо не си го заслужил повече от него.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 07 окт 2017 09:03

tochavos написа:
Кашчей написа:
PFC Litex написа:
ЕМИЛ написа:Попадна ми инфо на фейсбук , че Каранга може да стане наш национал .Одобрявам .И без това нашите юноши никви ги нема ....

Каранга може да стане национал чак 2022г., така че няма, какво повече да се коментира.
Българското гражданство не ти дава право да играеш за националният отбор.

Такива раздавания на българско гражданство са безумни. Колко важни са някакви футболисти за България, та да получават гражданство след малко повече от година живот у нас. Без значение за футболист на кой отбор става дума.
Вярно, така ще освободи място за още един футболист през зимата, без европейски паспорт, а ребрандираните ще се хвалят, че имат още един българин в състава си.

Ти имаш български паспорт, защо той да няма? С нищо не си го заслужил повече от него.

Ами да раздадем веднага паспорти на бежанците в Харманли,щом такава е логиката ти. Ще ги припознаете за българи,припознаването е вашата стихия.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 07 окт 2017 09:20

ЦСКА 1948 играе срещу Балкан Ботевград утре. На Балкан са обещани 10 000 лева ако ни бият и 5000 ако направят Х. Парите ги дава Гришата през другия манипулатор Коко на Емилия. Миналата седмица капитанът на Миньор Пк беше атакуван с една дешка да лягат на Вихрен. Ето това представлява Гришата. После пискайте против Киро.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 07 окт 2017 09:28

Е, можеше да не споменаваш Киро, стимули и Миньор Перник в един пост, че стана малко смешен без да искаш.
Хайл Мусолини

Върни се в “ЦСКА”