Защо българските медии мълчат?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hydetoshi
Контакти:

Re: Защо българските медии мълчат?

Мнениеот hydetoshi » 03 окт 2017 16:21

1Neutralen написа:
miro_rz написа:
pampi написа:
champoin написа:И ОТНОВО ВЪПРОС: Тази тема е провокация! Допускат се обиди за ГГ, за Домусчиев-но за подунце-не? Има ли равнопоставеност?

Полша, на стадиона на… Znicz Pruszkow - 2009

Изображение

Изображение

Изображение

:lol: :lol: :lol:

:mrgreen:

Много готина клетка. Ей така ги искам. :mrgreen:

Тази да не са я откраднали от зоопарка? :)
Arsenal- a new era begins ! Again!...

tornadooo

Мнениеот tornadooo » 03 окт 2017 16:31

ivan56 написа:
tornadooo написа:Колкото и да се бъзикате и плюете по Лудогорец все тая, характерна българска черта, когато някой е по добър и не можем да стигнем нивото му остава утехата да плюем по него. Не се сърдя, един ми вика кренвирш, друг не знам какво, все ми е едно. Аз лично съм от Русе, но съм бил само на мачове на Лудогорец и миналата и тази година. Предпочитам да отида и да гледам качествен футбол, отколкото задрямалата игра на Дунав на изкурубения стадион. И не знам как все феновете на Лудогорец им давали билети и кренвирши, мен никой досега не ми е дал :) май това е във въображението на някои хора. Но да не се разпростирам толкова, ще си гледам красивата игра на единствения отбор който не ни носи срам последните години, а който му харесва да си злобее негово право е.

Кво плюене, пич. Хората се дразнят и с право, ама проблема е, че футболните президенти ги боли дедовият за феновете.
Ако бяха мъже на място, казват, че мача няма да започне докато на феновете не се осигурят нормални условия за гледане на мача.
Ама тебе те боли дедовият, ти днес си фен на Лудогорец, утре на Арда, пък ако и Дунав направят някога такъв отбор, може и на тях. Обикновен глорихънтър.

За твое сведение харесвам Лудогорец още от както влязоха в Първа лига и тогава приятели ми се смееха като казвах че този отбор ще постигне много, е сега аз се смея. Колкото до Дунав те имаха големи успехи миналия сезон, но аз на стадиона в Русе не съм ходил, освен мача с Лудогорец естествено, така че тезата ти много издиша. Както и други са казали по горе време ще мине и Лудогорец ще събере повече фенове, то именно това ги дразни "грандовете". Колкото и успехи да е имал някой в миналото ок но живота върви напред и още 20 години да повтарят кой през коя година победил все тая. Ето и Левски и ЦСКА-София купиха играчи взеха Роси ... резултат? Това ми харесва в Лудогорец организацията, подбора на играчи, база и т.н. всичко е на високо ниво не съм против и другите да го достигнат, напротив, но те наблягат на други неща.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 03 окт 2017 16:33

Факт е, че единствено Агата си е позволявал да бие фенове на друг отбор без да се съобразява дали има деца, жени, пенсионери или нормални фенове. Иначе някакъв отнесъл глоба, че плюл съдията със семки, ама за това си деяние Агата, май трябваше да е поне в затвора.
Факт е, че единствено феновете на Агата изчисляват колко е бил голям Разград и колко трябва да са пълни останалите стадиони според броя на населението на градовете, в които са.
Факт е, че робите на Агата не осъзнават, че той се гаври с тях, докато гледат гаврата с нормалните и свободни хора.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 03 окт 2017 16:49

Клетката не беше такава едно време . После стана това ..
Изображение

Трябваше и два метра бетон да излеят откъм публиката ..край на темата. Жалко ,че следващия сектор ще бъде за гости,а не А. Незнам как ще се справят с това да не се чупи..те един лев не са дали освен за херца ,но иначе изпотрошиха света..трябва да не глобяват клубовете ,а поименно хората които чупят.

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 03 окт 2017 16:51

Факт е, че единствено Агата си е позволявал да бие фенове на друг отбор без да се съобразява дали има деца, жени, пенсионери или нормални фенове.

Такъв факт не съществува! Няколко ултраси бяха бити ( силно казано ), за да не нахлуят на терена, след като разбиха клетката.
факт е, че много хора тук са или хлапета и от там тези разсъждения или още по- лошо, но и по-вероятно, в развитието си са останали там някъде, в началните години.
Изображение

tornadooo

Мнениеот tornadooo » 03 окт 2017 16:58

d.milanov написа:Факт е, че единствено Агата си е позволявал да бие фенове на друг отбор без да се съобразява дали има деца, жени, пенсионери или нормални фенове. Иначе някакъв отнесъл глоба, че плюл съдията със семки, ама за това си деяние Агата, май трябваше да е поне в затвора.
Факт е, че единствено феновете на Агата изчисляват колко е бил голям Разград и колко трябва да са пълни останалите стадиони според броя на населението на градовете, в които са.
Факт е, че робите на Агата не осъзнават, че той се гаври с тях, докато гледат гаврата с нормалните и свободни хора.

Защото фенове на Лудогорец, включително пенсионери не бяха бити при гостуване на Ботев Враца за купата нали? Или да сме обективни или да си мълчим а?

LEVSKAR57
Контакти:

Мнениеот LEVSKAR57 » 03 окт 2017 17:00

champoin написа:
bilyaletdinov написа:С какво фенът на Хофенхайм е нещо повече от мен - редовия левскар. От редовия запалянко на Ботев, Дунав, Локомотив, пък дори и от припознавачите от Литекс?
Защо след като му е много хубав сектора за гости феновете на германците не бяха настанени в него? Това е положението. Агата прави каквото си иска в България и никой нищо не може да му каже. Ботев Пловдив домакинства на стадион, на който няма никакви условия за гостуващата агитка.
Иначе мен преди време на този стадион ме караха да си събувам кецовете, дали немците са ги накарали подобно нещо?

"Хората от Германия не блъскат, не чупят, не палят… Може би и за това са седнали там !! Във България няма страх, няма култура полицаите ги имате за клошари, жандармерията и военните за циркаджии…
Отивайте в Германия там палете чупете и тогава елате и кажете, че стоите в клетка (Ако успеете)"

Ах лелеее колко сте ми любими ей такива всезнайковци с мнения, че в Европата няма такива неща и само в България блъскат, чупят, палят. Клипчета изгледал ли си бе, мойто момче ? Много ясно, че когато стане там някакъв инцидент изобщо не му се обръща внимание, а тук най-безобидното спречкване на група фенове е ЦЕНТРАЛНО място в новините. Ама медийките нали това им е целта - да се подържа приказката за страшните български фенове хулигани, лумпени, пияни и дрогирани. Много добре след това го използват това нещо например, ако има протести някога за нещо да говорят за "лошите" футболни фенове, които опорочават протеста и такива като теб да си кажат - Е да те са там пак да чупят лумпените гадни. :lol:

Ето малко клипчета от Германия ------------------------------------------ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
https://www.youtube.com/watch?v=eFcQeTgvJpg
https://www.youtube.com/watch?v=lnxNiKVs4Fg
Аз не съм видял в Германия да има такъв сектор за гостуващите фенове като в Разград ??????

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 03 окт 2017 17:08

tornadooo написа:
d.milanov написа:Факт е, че единствено Агата си е позволявал да бие фенове на друг отбор без да се съобразява дали има деца, жени, пенсионери или нормални фенове. Иначе някакъв отнесъл глоба, че плюл съдията със семки, ама за това си деяние Агата, май трябваше да е поне в затвора.

Защото фенове на Лудогорец, включително пенсионери не бяха бити при гостуване на Ботев Враца за купата нали? Или да сме обективни или да си мълчим а?

Въобще четеш ли какво съм писал? Съжалявам за феновете на Лудогорец, които са бити във Враца, но надали по нечия команда това е станало. Били са бити от пияни, дрогирани и деградирали типове, които ги има навсякъде. Докато в Разград побоя е станал след нареждане на човек от обкръжението на Агата.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 03 окт 2017 17:13

fixxxsers написа:
Факт е, че единствено Агата си е позволявал да бие фенове на друг отбор без да се съобразява дали има деца, жени, пенсионери или нормални фенове.

Такъв факт не съществува! Няколко ултраси бяха бити ( силно казано ), за да не нахлуят на терена, след като разбиха клетката.
факт е, че много хора тук са или хлапета и от там тези разсъждения или още по- лошо, но и по-вероятно, в развитието си са останали там някъде, в началните години.

След като не си наясно за случилото се, защо се изказваш? Хората с разбити глави хич не бяха бити, сигурно са били погалени.

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 03 окт 2017 18:15

Абсолютно съм наясно. Не ми се влиза в обяснителен режим- полза никаква.
Изображение

Върни се в “Лудогорец”