Защо българските медии мълчат?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcw
Контакти:

Re: Защо българските медии мълчат?

Мнениеот fcw » 03 окт 2017 14:50

bilyaletdinov написа:С какво фенът на Хофенхайм е нещо повече от мен - редовия левскар. От редовия запалянко на Ботев, Дунав, Локомотив, пък дори и от припознавачите от Литекс?
Защо след като му е много хубав сектора за гости феновете на германците не бяха настанени в него? Това е положението. Агата прави каквото си иска в България и никой нищо не може да му каже. Ботев Пловдив домакинства на стадион, на който няма никакви условия за гостуващата агитка.
Иначе мен преди време на този стадион ме караха да си събувам кецовете, дали немците са ги накарали подобно нещо?

Въпросът е неправилно формулиран. Не с какво е повече, а каква е приликата се пита.
Praemonitus – praemunitus (от латински: „Предупреденият е въоръжен”)
Иванков за първата тренировка в Бурса: 15 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на "Герена".

Потребителски аватар
fcw
Контакти:

Мнениеот fcw » 03 окт 2017 14:55

k_oleto написа:
stanislav89 написа:п.с
защо на БГ мач (Етър - ЦСКА) имаше повече хора от мач в ЛЕ ?
Благодаря за отговора !

Защото хората ходят там където има високо качество. Етър - ЦСКА беше в световния ТОП 3 на велики мачове, затова и публиката беше многобройна.
Praemonitus – praemunitus (от латински: „Предупреденият е въоръжен”)
Иванков за първата тренировка в Бурса: 15 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на "Герена".

tornadooo

Мнениеот tornadooo » 03 окт 2017 15:25

Колкото и да се бъзикате и плюете по Лудогорец все тая, характерна българска черта, когато някой е по добър и не можем да стигнем нивото му остава утехата да плюем по него. Не се сърдя, един ми вика кренвирш, друг не знам какво, все ми е едно. Аз лично съм от Русе, но съм бил само на мачове на Лудогорец и миналата и тази година. Предпочитам да отида и да гледам качествен футбол, отколкото задрямалата игра на Дунав на изкурубения стадион. И не знам как все феновете на Лудогорец им давали билети и кренвирши, мен никой досега не ми е дал :) май това е във въображението на някои хора. Но да не се разпростирам толкова, ще си гледам красивата игра на единствения отбор който не ни носи срам последните години, а който му харесва да си злобее негово право е.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 03 окт 2017 15:28

Ники.Габрово написа:
bilyaletdinov написа:С какво фенът на Хофенхайм е нещо повече от мен - редовия левскар. От редовия запалянко на Ботев, Дунав, Локомотив, пък дори и от припознавачите от Литекс?
Защо след като му е много хубав сектора за гости феновете на германците не бяха настанени в него? Това е положението. Агата прави каквото си иска в България и никой нищо не може да му каже. Ботев Пловдив домакинства на стадион, на който няма никакви условия за гостуващата агитка.
Иначе мен преди време на този стадион ме караха да си събувам кецовете, дали немците са ги накарали подобно нещо?

Феновете на Хофенхайм , за разлика от тези на Левски идват да гледат футбол , а не да чупят седалки , да разрушават всичко що виждат на стадиона . Освен това германците не крадат от магазините по пътя към стадиона . Какво толкова сте недоволни ? Този сектор е лукс за такива като вас ! Марш всички в клетката !

А какво ти е мнението за феновете на Кьолн заради които мачът Арсенал-Кьолн беше отложен с един час,а можеше и да не се играе? Питам,защото и те са немски фенове,като тези на Хофе, но на полицаите в Лондон им се изправи косата.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 03 окт 2017 15:34

Няколко неща.
Клетката, понастоящем аквариума е в този си вид точно заради идиоти от агитките на ЦСКА ( лека му пръст ) и Левски, защото имаше и наранени хора от публиката в Разград. Аквариума по- късно беше изграден по молба на ръководството на Левски, за да се вижда по- добре.
Тук пишещите сигурно не са онези наркоманизирани и пияни фенове дето правят золумите, но със сигурност занят за какво става въпрос.
В групите на ЕКТ има изисквания и точно заради тях гостите бяха в А сектор, а не в клетката, както примерно феновете на израелците и на литовците. В следващите мачове от нашето първенство гостите отново ще са в клетката!
И най-накрая, но не на последно място: изграждането на сектора за гости и то по подобие на сектор "Моци" ще започне най- вероятно още през януари. Така, че скоро ще има един нов и удобен сектор за гости...но бъдете сигурни, че ще има достатъчно камери на сектора, както и достатъчно място в арестите. Защото там не си поплюват и няколко човека посетиха вече и ареста и глобите си платиха, които са доста солени. Имаше един привърженик, който хвърли пакетче семки по съдията...излезе му 500 лева.
Изображение

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 03 окт 2017 15:50

champoin написа:Искам да попитам-какви вреди-счупени седалки, огради и т.н на стадионите нанесоха през последните години феновете на Лудогорец?

Никакви,защото ходят по 5-10 човека на мачовете извън Разград. Счупени седалки има при големите агитки и то по-скоро е инцидентно. Просто все ще се намери в една голяма група някой гамен. Ако групата е малка никой не би посмял да чупи,понеже всичко се вижда,макар рядко да има и такива изключения.
Относно самите фенове на Лудогорец ще ти кажа,че това,което им липсва се нарича манталитет. Те са фенове на отбор ,който винаги е бил в трета и втора дивизия. Изведнъж се появява човек с много пари и ги изстрелва направо в космоса,но това не променя нещата. Феновете са онези същите. Ако минат 10-15 години,Лудогорец се задържи на това ниво и се появи поколение родено и израснало с успехите на отбора едва тогава вече ще говорим за манталитет при феновете. Тогава може и агитка да пътува с отбора(ама истинска) и т.н.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 03 окт 2017 16:00

tornadooo написа:
balef написа: :lol: Клетката да си я ползват от Лудогорец за техните фенове ще се съберат всичките без проблем

Разград е 30 000 население 8-9 000 имаше в четвъртък, на 2 милиона София 1 милион ако са левскари значи по 300 000 на мач трябава да има. Твърдя че с математиката съм добре. Сам си прави изводите кои колко и какви фенове има. Като си пълните всеки мач стадиона тогава бройте другите.

На мач Левски(ЦСКА)- Хофенхайм ти гарантирам пълен стадион. Сравнения можеш да правиш с мача Етър-ЦСКА,Берое -ЦСКА и Лудогорец-Берое примерно.Сравнявай мачове от първенството. И на мача Лудогорец-Реал имаше 40 000 но 35-36 000 бяха там заради Реал.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 окт 2017 16:04

tornadooo написа:Колкото и да се бъзикате и плюете по Лудогорец все тая, характерна българска черта, когато някой е по добър и не можем да стигнем нивото му остава утехата да плюем по него. Не се сърдя, един ми вика кренвирш, друг не знам какво, все ми е едно. Аз лично съм от Русе, но съм бил само на мачове на Лудогорец и миналата и тази година. Предпочитам да отида и да гледам качествен футбол, отколкото задрямалата игра на Дунав на изкурубения стадион. И не знам как все феновете на Лудогорец им давали билети и кренвирши, мен никой досега не ми е дал :) май това е във въображението на някои хора. Но да не се разпростирам толкова, ще си гледам красивата игра на единствения отбор който не ни носи срам последните години, а който му харесва да си злобее негово право е.

Кво плюене, пич. Хората се дразнят и с право, ама проблема е, че футболните президенти ги боли дедовият за феновете.
Ако бяха мъже на място, казват, че мача няма да започне докато на феновете не се осигурят нормални условия за гледане на мача.
Ама тебе те боли дедовият, ти днес си фен на Лудогорец, утре на Арда, пък ако и Дунав направят някога такъв отбор, може и на тях. Обикновен глорихънтър.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 03 окт 2017 16:15

stanislav89 написа:В ЕКТ могат да се ползват само сектори със седалки, това е единствената причина да не са в клетката. При домакинствата на Ботев в ЕКТ гостите също заемаха места със седалки от ляво на централната трибуна, докато в България няма такова изискване, което е напълно в унисон с нивото на привържениците които са в клетката.

Не смея да твърдя,че е 100% сигурно, но мисля че след трагедията на Хилсбъро през 1989 г вече е абсолютно задължително трибуните на стадионите да са само със седалки и е забранено да има сектори за правостоящи. Също така пак за безопасност трябва поне 5% от седалките да са свободни и да служат за буфер при евентуален инцидент. Не знам в България изобщо някой и да се съобразява с това. Някой по-запознат да ме светне,защото не съм се вглеждал специално: трибуната Коп на Анфийлд със седалки ли е или е за правостоящи,както беше навремето...... Току що погледнах- със седалки е . Без коментар...

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 03 окт 2017 16:15

Защо постоянно се сравняват феновете на Левски и ЦСКА-София с тези на Лудогорец? Ясно е, че тези два отбора ( и не само ) имат повече почитатели! Е, и? Усторията се гради с времето с победите, че и загубите. Феновете също се увеличават с времето. Никой от Л-ц не е тръгнал да се сравнява с друг отбор по броя на привържениците си. Ама вие да си кажете, преди и там да са ви застигнали.
Изображение

Върни се в “Лудогорец”