Обединяваща тема с отминали мачове на „Битката за Пловдив”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy26

Re: БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ ИЛИ МА4 ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ

Мнениеот demy26 » 22 ное 2008 22:45

Don Rumen написа:Абе канарчо, ти да не си лилчо или някой от продажниците та толкова се засягаш, ако знаеш какво съм направил даже ще се гордееш с мен, ако си истински Ботевист де. А на вагона искам да кажа, че въбще не ни е страх, но в крайна сметка победата си е победа, нали все натяквате последните години колко пъти сте ни били, а не казвате как нали.

Като не могат да ни бият с игра ще се мъчат с някаква конспирация. Направо да умреш от смях. То и собственика им е една конспирация...
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 22 ное 2008 22:47

Don Rumen написа:Абе канарчо, ти да не си лилчо или някой от продажниците та толкова се засягаш, ако знаеш какво съм направил даже ще се гордееш с мен, ако си истински Ботевист де. А на вагона искам да кажа, че въбще не ни е страх, но в крайна сметка победата си е победа, нали все натяквате последните години колко пъти сте ни били, а не казвате как нали.

Ти кажи как.Нали си по конспирациите..? :D
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 22 ное 2008 22:49

Да си чувал за георги илиев, йордан сталев и т.н.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 22 ное 2008 22:50

Цяла Бг знае само вие не разбрахте.

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 22 ное 2008 22:54

Изображение
НОРМАЛНО Е ДА СЕ ТЪРСЯТ И ДРУГИ НАЧИНИ ЗА ПОДКРЕПА.АЗ ЛИЧНО ЩЕ РАЗЧИТАМ МНОГО НА ПОДКРЕПА ОТ ГОРЕ.
Лазаре СТАНИ И Лазар СТАНА
ВЯРВАМ ,ЧЕ И НИЕ ЩЕ СТАНЕМ И ЩЕ НАПРАВИМ ЕДИН МАЧ КАТО ХОРАТА
АКО ЗАЕДНО НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ПРЕБОРИМ ЩЕ Е МНОГО ЛОШО.
пп: :oops:
Последна промяна от plovdivesamona6 на 22 ное 2008 23:32, променено общо 2 пъти.

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 22 ное 2008 23:00

Don Rumen написа:Да си чувал за георги илиев, йордан сталев и т.н.

а сетих се за тоя сталев.дето камбуров си играе извън наказателното с ръце,дето за него засадата има дори
ако играем в нашето поле.дето ни показва червени картони ей така,и дето топката като излезе в аут това си е корнер.
ТОЯ ПРЕСТЪПНИК Е НАПРАВО Е ЗА УБИВАНЕ

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 22 ное 2008 23:14

Да същия. Аз бях свидетел как неговият отбор - милан спечели по нечестен начин един мач. Този мач му трябваше, за да може неговия частен отбор да очаствува в републиканското първенство. Същия сталев заведе след това децата на противниковия отбор да ги почепи по един обяд, че са дали мача. Най-лошото беше, че децата не искаха да губят( кое дете иска да губи) и за да паднат изкараха най-добрите, но много от тях не отидоха, защото имаха чест( не могат да се продадат за един обяд). Този отбор не беше никак лош, но след това се разпадна, говорим за деца, а представете си какво друго може да направи този продажник.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 22 ное 2008 23:17

"ПЕТЪРЕ СТАНИ И ПЕТЪР СТАНА" - Точно това чаках !!!! Пълна глупост от хора, които "не са в час"!

"10:13 И дойде глас към него: Стани, Петре, заколи и яж.

10:14 А Петър рече: Никак, Господи; защото никога не съм ял нищо мръсно и нечисто.

10:15 И пак дойде към него втори път глас; Което Бог е очистил, ти за мръсно го не считай."

За когото не е известно - Св.Петър е светец, закрилник, патрон на Локомотив Пловдив и неговите поддръжници от 70 години! Има толкова материал по темата, че би ви се завило свят.

ХАХАХА .... ООО, майко мила! Чавка ви изпи ума, момчета! Тоя, Андреев (мил, мой съученик) ще ви вземе здравето.

П.П Четене иска! Много четене и вяра в собствените сили!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 22 ное 2008 23:45

ЧЕТЕНЕ И МИСЛЕНЕ! Ще ви го повторя, потретя и почетвъртя!

Тоз, който чакате "да ви сипе да ядете", него питайте, християнска ли ще е ръката или мюсюлманска! :lol: :lol:

Ще ме спукате бе!
..................................

Петдесетте години отбора на Локомотив Пловдив е на лагер в Бачковския манастир. Преди това, пътя към храма е бил коларски. Като ходите там, качвайки се от арката, покрай чешмата, към манастира, да знаете, че пътя е постлан от нашите момчета. Помагали са в застилането на камъните. Записано е благодарствено в поменника на светата обител. Може да го прочетете, стига да искате.

Знам, че ви се иска друго, но Локомотив е свято име за пловдивчани и вси смирени християни. Не е обидно да не знаеш, обидно е да унижаваш вярата си!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

maina

Мнениеот maina » 22 ное 2008 23:53

Туше написа:ЧЕТЕНЕ И МИСЛЕНЕ! Ще ви го повторя, потретя и почетвъртя!

Тоз, който чакате "да ви сипе да ядете", него питайте, християнска ли ще е ръката или мюсюлманска! :lol: :lol:

Ще ме спукате бе!
..................................

Петдесетте години отбора на Локомотив Пловдив е на лагер в Бачковския манастир. Преди това, пътя към храма е бил коларски. Като ходите там, качвайки се от арката, покрай чешмата, към манастира, да знаете, че пътя е постлан от нашите момчета. Помагали са в застилането на камъните. Записано е благодарствено в поменника на светата обител. Може да го прочетете, стига да искате.

Знам, че ви се иска друго, но Локомотив е свято име за пловдивчани и вси смирени християни. Не е обидно да не знаеш, обидно е да унижаваш вярата си!

евала за това , не го знаех...наистина има пловдивчани от локо пловдив , и ги уважавам за избора им на отбор...

Върни се в “Ботев”