Защо българските медии мълчат?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

champoin

Re: Защо българските медии мълчат?

Мнениеот champoin » 02 окт 2017 20:43

vg_vasilev написа:А как свърши Лудогорец – Хофенхайм (младежи) ?

А кой се интересува от този мач?:)))))))

champoin

Мнениеот champoin » 02 окт 2017 20:44

bilyaletdinov написа:С какво фенът на Хофенхайм е нещо повече от мен - редовия левскар. От редовия запалянко на Ботев, Дунав, Локомотив, пък дори и от припознавачите от Литекс?
Защо след като му е много хубав сектора за гости феновете на германците не бяха настанени в него? Това е положението. Агата прави каквото си иска в България и никой нищо не може да му каже. Ботев Пловдив домакинства на стадион, на който няма никакви условия за гостуващата агитка.
Иначе мен преди време на този стадион ме караха да си събувам кецовете, дали немците са ги накарали подобно нещо?

А и ти не си редовият !

tornadooo

Мнениеот tornadooo » 02 окт 2017 21:03

На тези които питат с какво феновете на Левски, ЦСКА-София и т.н. са по различни от тези на Хофенхайм предпочитам да не отговарям. Само ще кажа че в процеса на еволюция има доста голям период от време между неандерталците и разумния човек. Ако не сте осведомени, Лудогорец отдавна обявиха че ще е така, тъй като поетапно ще се обновяват секторите. Фенове на "грандовете" в сектор А в Разград? Едва ли на Лудогорец им се сменят седалки, ще седите там където е годно за вас.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 02 окт 2017 21:04

:lol: Клетката да си я ползват от Лудогорец за техните фенове ще се съберат всичките без проблем

champoin

Мнениеот champoin » 02 окт 2017 21:08

Еееех, завистници!

tornadooo

Мнениеот tornadooo » 02 окт 2017 21:11

balef написа: :lol: Клетката да си я ползват от Лудогорец за техните фенове ще се съберат всичките без проблем

Разград е 30 000 население 8-9 000 имаше в четвъртък, на 2 милиона София 1 милион ако са левскари значи по 300 000 на мач трябава да има. Твърдя че с математиката съм добре. Сам си прави изводите кои колко и какви фенове има. Като си пълните всеки мач стадиона тогава бройте другите.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 02 окт 2017 21:43

bilyaletdinov написа:С какво фенът на Хофенхайм е нещо повече от мен - редовия левскар.

Лесен въпрос, голяма част от феновете на Левски са наркомани и човешки отрепки. Мястото на такива е там.
Разбира се има и изключения.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 окт 2017 21:48

tornadooo написа:
balef написа: :lol: Клетката да си я ползват от Лудогорец за техните фенове ще се съберат всичките без проблем

Разград е 30 000 население 8-9 000 имаше в четвъртък, на 2 милиона София 1 милион ако са левскари значи по 300 000 на мач трябава да има. Твърдя че с математиката съм добре. Сам си прави изводите кои колко и какви фенове има. Като си пълните всеки мач стадиона тогава бройте другите.

Проблема не е в това колко е София или Разград,а в това колко ви е комплексиран собственика,първата му клетка беше направена така че да не можеш да гледаш въобще какво става на терена,само че се чуваха идеално скандиранията и тъй като нежното ушенце на собственика ви не можеше да понесе това защото е видно отвсякъде че има проблем с нервите направи клетка която е шумоизолирана,не знам как е видимостта от нея,но да дадеш толкова пари само да не чуваш какво мислят феновете за теб ако не е комплекс не знам какво е.Защо ли ви ги пиша тези неща като феновете на Лудогорец в клетка за гости не сте били,още се чудя как разделихте десетте фланелки на шестте фена след мача със Септември.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

champoin

Мнениеот champoin » 02 окт 2017 21:57

Ееееех, злоба и завист! 6 фена-6 титли! И милиони фенове да имате-без титла???????????

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 02 окт 2017 21:57

Щом и по форумите се трият мнения където се казва истината от някакви болни комплексарчета .... къде са българските медии и защо си траят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”