ППЛ: Левски (София) - Черно море (Варна) / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Черно море (Варна) / 1:0 FT
Роман не му е мястото там, накрая като мина отдясно игра прилично
Честито на ЯбЛевски...победа по италиански
blue avalanche написа:Сашо написа:Мисля че отдясно Вутов и Цветкович ще си паснат добре, като Антонио може да малко повече прибран към центъра.
Отдясно Вутов и Цветкович изиграха вече 100 хиляди мача и изобщо не си "паснаха" по простата причина, че Вутов е тотално зле. Една комбинация, един пробив, едно "двойно" не може да "върже". Ако се пуснат на 100м, сърбинът ще го скъса с 20 метра!
Само Огнянов е по-бавен от него!
Ми точно това казвам, че с Цветкович е ефективен с Антонио. Днес гледа мача отблизо. А Вутов има ли смисъл да го сравняваме с Роман?!? (поне от 5 мача насам). Не, че съм впечатлен от Антонио, но Роман вече наистина дразни с апатията си!
SANSIRO7 написа:Роман не му е мястото там, накрая като мина отдясно игра прилично
Приличната му игра беше точно един спринт, в който го догониха и избутаха с тяло
- blue avalanche
- Контакти:
Очевидно футболният "таван" на Вутов е...Ботев Пд. Там беше някакъв "цар". Нещо като:"В царството на слепите едноокият е цар". Тук - ала-бала...
Честита победа! Съдията явно имаше поръчка, защото им дава измислена дузпа, а когато трябваше да даде такава за нас и червен картон за вратаря на морето, мълча кат риба. скандиранията по трибуните добре показват, колко ни "подкрепят" съдиите. Щом ни режат, значи сме добри и плашим някой. Ако сме по-точни в атака щеше да си бием с разлика спокойно. Противника имаше половин положение пак. Кабрал като влезе във форма по фланга, няма да може да го спрат.
- popokutepetel
- Контакти:
blue avalanche написа:Сашо написа:Мисля че отдясно Вутов и Цветкович ще си паснат добре, като Антонио може да малко повече прибран към центъра.
Отдясно Вутов и Цветкович изиграха вече 100 хиляди мача и изобщо не си "паснаха" по простата причина, че Вутов е тотално зле. Една комбинация, един пробив, едно "двойно" не може да "върже". Ако се пуснат на 100м, сърбинът ще го скъса с 20 метра!
Само Огнянов е по-бавен от него!
Вутов не е крило за това е такова положението. Отгоре на всичко на него десния крак му е за подпиране, а Роси го пуска точно в тази зона
-
ChuckNorris
- Контакти:
Не знам каква е идеята на това да сложиш човек на който по-силния крак му е левия да играе, където трябва да играе футболист със силен десен. Или пък обратното. Нещо тотално ми се губи логиката на подобно решение. Еми Кабрал трябва да играе вляво, а е сложен вдясно. От това нещо му се губи ефективността. Той и Обертан винаги си е бил дясно крило, но не е сложен един мач да изиграе на тази позиция, а Вутов примерно да играе зад нападателя. Можеше да се пробва и Мапуко като крило, сигурен съм, че ще свърши много повече отколкото Прохазка или Вутов. Играем си една и съща глупост всеки мач. Няма ротации. С подобна игра ще берем ядове следващите кръгове.
- popokutepetel
- Контакти:
ChuckNorris написа:Не знам каква е идеята на това да сложиш човек на който по-силния крак му е левия да играе, където трябва да играе футболист със силен десен. Или пък обратното. Нещо тотално ми се губи логиката на подобно решение. Еми Кабрал трябва да играе вляво, а е сложен вдясно. От това нещо му се губи ефективността. Той и Обертан винаги си е бил дясно крило, но не е сложен един мач да изиграе на тази позиция, а Вутов примерно да играе зад нападателя. Можеше да се пробва и Мапуко като крило, сигурен съм, че ще свърши много повече отколкото Прохазка или Вутов. Играем си една и съща глупост всеки мач. Няма ротации. С подобна игра ще берем ядове следващите кръгове.
По принцип е треньорско виждане - губиш центриране, но печелиш навлизане навътре и удари към вратата. Някои треньори го практикуват. Всъщност при достатъчно раздвижени бекове и две крила това може да е много добро решение и в двете фази на играта, но си зависи и от качествата на самите играчи. Както виждаме Прохаска е един приличен футболист от средна ръка обаче на лявото крило е пълна трагедия и в защита и в нападение
- metodito
- Контакти:
popokutepetel написа:По принцип е треньорско виждане - губиш центриране, но печелиш навлизане навътре и удари към вратата. Някои треньори го практикуват. Всъщност при достатъчно раздвижени бекове и две крила това може да е много добро решение и в двете фази на играта, но си зависи и от качествата на самите играчи. Както виждаме Прохаска е един приличен футболист от средна ръка обаче на лявото крило е пълна трагедия и в защита и в нападение
Може ли защото принципно е дефанзивен полузащитник?