realist написа:BFS написа:realist написа:Е, честита нова поредна титла на Лудогорец! Остава ни да се концентрираме за купата. Домус ага доказва, че докато реши той ще бъде шампион. Най-безинтересното и безсмислено първенство в света.
Би ли ми казал, какво общо имат Лудогорец, Домусчиев, НАСА и световната конспирация в този мач? Щото аз видях съдията да свири в полза на ЦСКА в поне три ситуации, а централните защитници оставяха футболисти на ЦСКА сами срещу вратаря, Каранга се възползва от такава ситуация най-вече при вторият гол. Засадата, която съдията не му свири, но той изтърва сам срещу вратаря и т.н. и .т.н. Може Домуса е казал на страничният да не свири засадите за ЦСКА, за да е интересно първенството до края?
Ти си видял, щото гледаш със сини или зелени очила. От началото на първенството ЦСКА е най-ощетения отбор в България. Нямам намерение да ти давам примери, те са десетки. Несвирени дузпи, отменени чисти голове, смешни картони.
А Домуса всеки път, щом види, че някой застрашава царуването му, включва специалните си оръжия: стимулиране на отбори, съдии, БФС и медии. Дотук не можаха да ни спрат със съдиите, но другото оръжие проработи. Гледай същия отбор на Етър как ще играе с Лудогорец. Не само ще паднат без съпротива, ами и ще ги пазят да не ги ритнат случайно, че да не им контузят звездите.
Що се отнася до твърдението ти, че Етър са искали да паднат, ма не могли, без коментар!
Срещу Лудогорец е ясно как ще играят, но гледай другия кръг срещу подуенци. Тогава ще са ми интересни тези, които питат какво общо имал Домуса. Ще мучат на умряло...