Съдът засекрети договора за ЦСКА до февруари 2019 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Съдът засекрети договора за ЦСКА до февруари 2019 година

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2017 18:51

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Собственикът на базите, или той не може и не знае как?

И кой е ''собственикът на базите''??

ММС, ако не се лъжа, или ти имаш друга информация?
И понеже се правиш на интересен, кой, ако не собственик може да отдаде имот и да си го вземе обратно?! Кой отдаде базите и кой ги взе обратно, та питаш кой е собственикът им?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 29 сеп 2017 18:54

Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:Кралев отнел базите от ЦСКА и ги дал на ЦСКА-ти четеш ли какво пишеш :mrgreen:

Приятен ден ти желая! :lol:

Какъв хубав подпис имаш, а си го забравил последните няколко страници...
Но поне сме учтиви! :lol:
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 сеп 2017 18:54

Ozzimozzi написа:
1982 написа:
Ozzimozzi написа:Ами виж го! Кой те спира?! Отиди където смяташ, че трябва да ти го покажат, кажи им "Аз съм 1982 и искам да ми го покажете" и те ще ти го покажат! ;)

Видяхме колко го показват ..... даже САС разпореди да се покаже, но пак не искат. Явно е много таен този договор.

Ама ти лично пита ли? Сигурен съм, че на теб ще ти го покажат!

Аз съм един обикновен гражданин, те решение на съда не искаха да изпълнят, та на мен ли ще го покажат ??! ........ иначе аз съм питал по един друг въпрос, една друга "държавна" институция, още преди над половин година ..... и до днес нямам отговор. Надали и ще дочакам такъв.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2017 18:55

Ozzimozzi написа:
1982 написа:
Ozzimozzi написа:Ами виж го! Кой те спира?! Отиди където смяташ, че трябва да ти го покажат, кажи им "Аз съм 1982 и искам да ми го покажете" и те ще ти го покажат! ;)

Видяхме колко го показват ..... даже САС разпореди да се покаже, но пак не искат. Явно е много таен този договор.

Ама ти лично пита ли? Сигурен съм, че на теб ще ти го покажат!

От ММС са много срамежливи, не са ексхибиционисти и затова не показват.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2017 18:56

1982 написа:Никой. Можеха да ви пуснат и двата тима да играете под наем, докато дойде конкурсът, ще платите за по няколко мача и после ще се даде на единия от двата. Решение лесно се намира, стига да има желание да се спази законът.

Кога беше създаден ЦСКА 1948 и кога ЦСКА 1948 започна да има претенции за базите??Защото все ми се струва че това бяха събития много след прехвърлянето на базите.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 сеп 2017 18:56

skabrin написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:Кралев отнел базите от ЦСКА и ги дал на ЦСКА-ти четеш ли какво пишеш :mrgreen:

Приятен ден ти желая! :lol:

Какъв хубав подпис имаш, а си го забравил последните няколко страници...
Но поне сме учтиви! :lol:

[offtopic]Ама аз не съм го хранил, а само съм го поздравил 2 пъти! ;) Другият е просто хейтър.[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 сеп 2017 19:00

delqnski47 написа:
1982 написа:Никой. Можеха да ви пуснат и двата тима да играете под наем, докато дойде конкурсът, ще платите за по няколко мача и после ще се даде на единия от двата. Решение лесно се намира, стига да има желание да се спази законът.

Кога беше създаден ЦСКА 1948 и кога ЦСКА 1948 започна да има претенции за базите??Защото все ми се струва че това бяха събития много след прехвърлянето на базите.

ЦСКА 1948 бе създаден преди 2 години май, ако не ме лъже паметта. Когато щяхме лятото на 2015-а да тръгваме от нулата.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 сеп 2017 19:01

delqnski47 написа:

Не изпадай в подробности сега! Важно е да се пише нещо! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 сеп 2017 19:02

1982 написа:
delqnski47 написа:

ЦСКА 1948 бе създаден преди 2 години май, ако не ме лъже паметта. Когато щяхме лятото на 2015-а да тръгваме от нулата.

А какъв е проблема ЦСКА-София да стопанисва базите до намиране на наемател?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 сеп 2017 19:06

delqnski47 написа:А какъв е проблема ЦСКА-София да стопанисва базите до намиране на наемател?

Никакъв, просто искаме да видим договора, министърът твърди, че всичко е законно и спазено. Но упорито не ще да се види какво пише, ако въобще има и договор.

Върни се в “Кошче за отпадъци”