1982 написа:Ozzimozzi написа:1982 написа:В тези 160 000 ли е истината, хахаха, не знаех ....... явно за тях сте се хванали, като удавници за сламка, и сега ще ги развявате, понеже други плащания надали и ще доживеем ..... и не знам за каква омраза ми пишеш, решението на съда е скандално, това и дете може да го види, но на вас само омраза ви се привижда навсякъде ....
Тези 160 000 са единствените
до момента реално платени пари, които ще отидат за обезпечаване на кредиторите на фалиралото дружество. Дори да не се плати нищо повече, 160 000 е по-добре от 0.
Това са 11 години по 14 000 лева годишно - колкото Гела плаща за концесията на стадиона в Разград.
Дали се плаща нещо за Армията в момента или не, не мога да знам, но ясно се вижда, че на Панчарево нещо се прави. В това може да се убеди всеки нормален човек. Съвсем естествено е Армията и Панчарево да се дадат на ЦСКА.
Тези 160 000 могат да обезпечат единствено по една студена газирана вода, с която да бъда почерпени кредиторите на ЦСКА ......
За Армията и Панчарево може да е естествено, но само в Булгаристан, в нормална държава би имало реален търг и който предложи най-добрите условия, би ги взел ..... тук ще ви ги харижат, като награда, че изпържихте държавата с 14-15 милиона ......
Тези 160 000 са единствените реални пари, които в момента отиват по сметка на кредиторите. Може да има още, но може и да няма - така е по закон.
За теб може да е нормално Армията и Панчарево бъдат дадени на динамовци да ги ползват, но дали така мислят нормалните фенове на ЦСКА?!
Щом едни може да ползват базите си безвъзмездно (без търгове), а държавата да им плаща сметките, други да плащат по 14 000 лв. годишно за ползване на базите си, защо да не е нормално ЦСКА да си ползва базите безвъзмездно например?! Признавам, че имаш много странни критерии за правда и справедливост.