Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот kingofpop » 28 сеп 2017 16:32

Thsmith написа:
kingofpop написа:
Thsmith написа:Кво се хилиш? Единия сезон си отпадаха още от Арсенал, представи си от Арсенал и от смотаняка Венгер без онзи смешен червен картон на Перси на кампа, симулацията на ушатото магаре и изгонването на Пепе на 1/2 финала изобщо да не го споменавам.
Изпълнението на Йовребьо при първата купа пък е достатъчно познато на всички. Не помня само дали в някой от тези сезони или в последващия беше и онзи цирк с Милан дето им дадоха дузпа за дърпане при корнер преди топката да е влязла в игра. :lol: Е тва е за смях или за сълзи направо.

https://www.vbox7.com/play:23ec7a8827

ти гледал ли си изобщо мачовете с Арсенал тогава, явно не знаеш, че първият мач ни отменят 100 % гол заради засада( виж от 2.10 до 2.30 ситуацията и ми кажи има ли засада), на реванша не ни дават чиста дузпа(4.04) но за това хейтърите не говорят, нормално да не се коментира......

и тоя червен картон на Перси не знам кво го споменаваш, като и без него щеше да се класираме 99 % ......а относно мачовете с Челси 2009 ако съдията си беше свирил първия мач както трябваше и беше дал 100 % дузпа срещу Анри( от 4.50 до 5.05 на клипчето)едва ли си виждал по-чиста дузпа.......при 1-0 реваншът можеше да се развие по съвсем различен начин и тези дузпи изобщо да ги няма, не си се замислял нали :mrgreen: :?

ами за мачоевете с Интер и 100 % вата дузпа първия мач ???? ( 5.40) дава картона на Алвеш, а сам можеш да прецениш Снайдер дали извършва нарушение или не.....като довавим и половин метровата засада при третия им гол в първия мач (7.34) какво излиза.....предполагам ти е ясно, че ако съдията беше свирил както трябва и беше дал дузпата и им беше отменил гола от засада, че нищо нямаше да е същото....ама айде, вие си знаете вашето :mrgreen:

а кво да кажем за първия мач с Байерн 2012-2013.....че бяха по-добри бяха, ама 2 нередовни гола като ти вкарат иди ги връщай.....

Абе айде моля ти се не нахалствай. Сега не съм в нас за да коментирам записи, но си е чисто нахалство. Кво споменаваш Интер? Гола ви на кампа беше от засада, в първия мач Милито беше спрян сам вс вратаря за несъществуваща засада. И не отваряй дума за Алвеш, че той всеки мач трябваше да почва с жълт за симулация и до 30 мин да го гонят за разправии. Червения на тоя от Интер на кампа? ТЪ да не отваряме дума за това ако беше свирил както трябва.
В Първия мач с Челси имаше някаква ситуация в която можеше да се даде дузпа и толкова. След това на моста спестиха червени картони и 4 дузпи. Какво да говорим изобщо?

Дори няма смисъл да коментирам как отстранихте Милан с отмяната на редовния гол на Шева на 1/2 финала предишния път. Тогава сигурно е имало някой неправилен тъч във ваша полза за да компенсира, а? :) Или във финала? Червения на Леман и гола от засада на белети? :lol:

някаква ситуация вика :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: по-чиста дузпа от това не съм виждал, дори можеше да е с червен картон за Босингва, ама айде....и гола на Пике не беше от засада, не знам дали изобщо си гледал мача....не знам как при спестена дузпа за Барса първия мач, отменен гол за несъществуваща ръка на ЯЯ и нередовен гол на Интер не ти е неудобно да имаш претенции
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 сеп 2017 16:33

В периода 2004-2010, много различни неща попречиха на Челси да има поне още една купа. Доминация не бих го нарекъл, но категорично един от най-постоянните отбори в турнира, за този период.

По-скоро като доминация може да се определи 2003-07 за Милан, с 3 финала и 2 купи, донякъде Юнайтед, 2008-11, въпреки че бяха по-слабият отбор и на трите си финала, все пак взеха единия, Барса 2009-11, сегашната на Реал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 28 сеп 2017 16:39

Всъщност на Барса може да им пишем направо 2006-11. Три купи за периода и два полуфинала.

Въпросните години на Ман Ю не са доминация, а плод на постоянство от силни представяния, гарнирани с едничка купа. Досущ като Байерн от 2010 насам.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 сеп 2017 16:46

През 2006 далеч не бяха този доминант, както по-късно, въпреки купата. Ако не беше червеният картон на Леман, аз не съм сигурен, кой щеше да спечели този финал. Докато на двата с Юнайтед, всички знаехме какво ще стане.

Колкото до Юнайтед, то и периодът, в който мачкаха във ВЛ беше същото-постоянни добри представяния, тук-там някой наистина впечатляващ мач, но и абсолютно минимално количество грешки. И си беше доминация. Та и за ШЛ беше така. Щом си играл 3 финала за 4 години, значи доминираш, малшанс е, че в два от тях си срещнал другият отбор, с който си споделяте тази доминация. Можеха 2 пъти да се срещнат на 1/2 финали и Барса да е с други съперници на финалите, сега нямаше да ги коментираме изобщо, но не се е случило.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 28 сеп 2017 16:59

Карлето май е чао от Байерн ... доста импулсивно решение, което не е характерно за немците.... :roll:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 сеп 2017 17:11

Furious_Monk написа:Карлето май е чао от Байерн ... доста импулсивно решение, което не е характерно за немците.... :roll:

Не е май, а си е направо чаЛ :shock:

:mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 28 сеп 2017 17:22

Малко ми е кофти за него. Но той просто не нахъсва достатъчно играчите и в един момент се получава едно фатално отпускане при тях.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 сеп 2017 17:23

kingofpop написа:
Thsmith написа:
kingofpop написа:
Thsmith написа:Кво се хилиш? Единия сезон си отпадаха още от Арсенал, представи си от Арсенал и от смотаняка Венгер без онзи смешен червен картон на Перси на кампа, симулацията на ушатото магаре и изгонването на Пепе на 1/2 финала изобщо да не го споменавам.
Изпълнението на Йовребьо при първата купа пък е достатъчно познато на всички. Не помня само дали в някой от тези сезони или в последващия беше и онзи цирк с Милан дето им дадоха дузпа за дърпане при корнер преди топката да е влязла в игра. :lol: Е тва е за смях или за сълзи направо.

https://www.vbox7.com/play:23ec7a8827

ти гледал ли си изобщо мачовете с Арсенал тогава, явно не знаеш, че първият мач ни отменят 100 % гол заради засада( виж от 2.10 до 2.30 ситуацията и ми кажи има ли засада), на реванша не ни дават чиста дузпа(4.04) но за това хейтърите не говорят, нормално да не се коментира......

и тоя червен картон на Перси не знам кво го споменаваш, като и без него щеше да се класираме 99 % ......а относно мачовете с Челси 2009 ако съдията си беше свирил първия мач както трябваше и беше дал 100 % дузпа срещу Анри( от 4.50 до 5.05 на клипчето)едва ли си виждал по-чиста дузпа.......при 1-0 реваншът можеше да се развие по съвсем различен начин и тези дузпи изобщо да ги няма, не си се замислял нали :mrgreen:

ами за мачоевете с Интер и 100 % вата дузпа първия мач ???? ( 5.40) дава картона на Алвеш, а сам можеш да прецениш Снайдер дали извършва нарушение или не.....като довавим и половин метровата засада при третия им гол в първия мач (7.34) какво излиза.....предполагам ти е ясно, че ако съдията беше свирил както трябва и беше дал дузпата и им беше отменил гола от засада, че нищо нямаше да е същото....ама айде, вие си знаете вашето :mrgreen:

а кво да кажем за първия мач с Байерн 2012-2013.....че бяха по-добри бяха, ама 2 нередовни гола като ти вкарат иди ги връщай.....

Абе айде моля ти се не нахалствай. Сега не съм в нас за да коментирам записи, но си е чисто нахалство. Кво споменаваш Интер? Гола ви на кампа беше от засада, в първия мач Милито беше спрян сам вс вратаря за несъществуваща засада. И не отваряй дума за Алвеш, че той всеки мач трябваше да почва с жълт за симулация и до 30 мин да го гонят за разправии. Червения на тоя от Интер на кампа? ТЪ да не отваряме дума за това ако беше свирил както трябва.
В Първия мач с Челси имаше някаква ситуация в която можеше да се даде дузпа и толкова. След това на моста спестиха червени картони и 4 дузпи. Какво да говорим изобщо?

Дори няма смисъл да коментирам как отстранихте Милан с отмяната на редовния гол на Шева на 1/2 финала предишния път. Тогава сигурно е имало някой неправилен тъч във ваша полза за да компенсира, а? :) Или във финала? Червения на Леман и гола от засада на белети? :lol:

някаква ситуация вика :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: по-чиста дузпа от това не съм виждал, дори можеше да е с червен картон за Босингва, ама айде....и гола на Пике не беше от засада, не знам дали изобщо си гледал мача....не знам как при спестена дузпа за Барса първия мач, отменен гол за несъществуваща ръка на ЯЯ и нередовен гол на Интер не ти е неудобно да имаш претенции

Пусни си 4 те дузпи и ще видиш по чисти щом не си. То оставаше при цялата тази сеч, при спиранеот на Милито сам срещу вратаря за несъществуваща засада, при скандалния червен картон, при спестените дузини картони за барса и при гола от абсолютна засада на Пике и накрая да признаят и гол с ръка. Оставаше съдията да притича и да засече някоя топка с глава за да е по сигурно :lol:

И отгоре на всичко това спориш....
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 28 сеп 2017 17:29

OFFICIAL! CARLO ANCELOTTI HAS BEEN SACKED!

No Bayern coach has been sacked as early in season as Ancelotti. He beats Jupp Heynckes as earliest dismissal: 1991/92 season on 4 Oct 91
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 сеп 2017 17:35

sapio0o написа:
OFFICIAL! CARLO ANCELOTTI HAS BEEN SACKED!

No Bayern coach has been sacked as early in season as Ancelotti. He beats Jupp Heynckes as earliest dismissal: 1991/92 season on 4 Oct 91

А сега накъде за Карлето?
Милан? Юве? :roll: :?

Байерн да вземат Клоп и Пул - Карло :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”