Когато назначиха Гонзо първия път бе доста голяма изненада. Знаехме какъв профил трябва да има треньора ни тогава и до голяма степен това бе изпълнено. Сега клубът е на друг етап в развитието си и може би е редно да търсим съвсем друг тип наставник.
Приказки за Вуцов или Кольо Спасов са чесане на езиците. Нито има как да стане, нито има смисъл да се прави.
Стойчо Стоев единствен от миналите през Лудогорец до някаква степен става за нас, но според мен се цели по-високо и търси вариант в чужбина.
Освен очевидно най-правилният избор - Илиян Илиев, смятам че трябва да се разгледат и малко по-странни на пръв поглед опции.
1. Димитър Васев? 2. Бойко Величков? 3. Явор Вълчинов?
Какви може да са съществените критерии при избора?
Да е работил в чужбина (или поне да е играл и да знае как трябва да функционира целия клуб)
Да може да развива играчите с индивидуална работа с тях, защото е очевидно че залагаме на свободни агенти - т.е. хора, които трябва да бъдат развивани
Да има опит в работа с млади футболисти и да гради връзка с школата
Да не е легенда на цска или левски, защото това дразни по много направления. Най-малко отношението на медиите към нас.
Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Re: Гонзо напусна! Търсим нов треньор...
Черно море се прицели в Илиан Илиев
Ръководството на Черно море вече обсъжда няколко варианта за старши треньор на отбора. Един от тях е Илиан Илиев, научи Sportal.bg. Той е гласен да заеме освободения от Георги Иванов пост. Гонзо подаде оставка, която бе приета от ръководствота на клуба. В момента Илиев води тима на Верея, но отборът изпитва сериозни финансови затруднения.
https://www.sportal.bg/news.php?news=685199
Дано да не е спекулация , а да е вярно! Илиан е идеалния избор за нас като треньор!
-
- Контакти:
Kато чете тука с какви имена ни свързват(изключвам И. Илиев), вече се надявам оставката на Гонзо да е някаква спекулация или шега.
ТИМ няма да подпишат договор с право на едностранно прекратяване от треньора при каквото и да е условие. Така че, ако Илиан дойде ще замине за чужбина само ако бъде освободен от собственика или прекрати договора по съгласие с него.
Шампионски отбор... догодина или по-догодина. Тъкмо новият стадион дотогава ще е построен. Всичко се нарежда, като в приказка. Но и приказка ще си остане. Докато ТИМ са в "Черно море". Алтернатива те нямат или поне не е известно да имат. Така че ще продължим да си обичаме отбора и без шансове за титла. Както е от 1938 г. насам.
Шампионски отбор... догодина или по-догодина. Тъкмо новият стадион дотогава ще е построен. Всичко се нарежда, като в приказка. Но и приказка ще си остане. Докато ТИМ са в "Черно море". Алтернатива те нямат или поне не е известно да имат. Така че ще продължим да си обичаме отбора и без шансове за титла. Както е от 1938 г. насам.
Последна промяна от Varnauser на 21 сеп 2017 16:01, променено общо 1 път.
Според мен трябва да се радвате,че Гонзо ви напусна! От както е станал треньор на ЧМ е дал повече интервюта за Левски отколкото за вас. Той се изявяваше като треньор и в Левски ,още помним как Ясен Петров седеше на пейката с наведена глава а Гонзо махаше пак като ненормален на тъча.Там се видя ,че нито става за треньор нито за ръководител.
Вили Вуцов няма никакъв шанс да ви стане треньор. Самия факт ,че няколко години е без отбор и предимно се подвизава в студиото на БТВ показва ,че баща му вече няма никакви протекции на никакво ниво.
Никола Спасов не ми се вярва да мръдне от Царско село,още повече ,че догодина отбора ,ще е в А група.
Илиян Илиев мисля ,че е вътре във някаква схема заедно с футболисти и собственик на Верея. Почти всеки втори мач е съмнителен на Верея и въпреки ,че уж всеки ден се разпадат и си заминават футболитсти отбора върви много добре в първенството а ако мача с Локо (СФ) от вчера бъде преигран ,заради 12 футболисти на терена ,вече нещо е съмнително.
Стойчо Стоев май е най-вероятния вариант според мен.
Вили Вуцов няма никакъв шанс да ви стане треньор. Самия факт ,че няколко години е без отбор и предимно се подвизава в студиото на БТВ показва ,че баща му вече няма никакви протекции на никакво ниво.
Никола Спасов не ми се вярва да мръдне от Царско село,още повече ,че догодина отбора ,ще е в А група.
Илиян Илиев мисля ,че е вътре във някаква схема заедно с футболисти и собственик на Верея. Почти всеки втори мач е съмнителен на Верея и въпреки ,че уж всеки ден се разпадат и си заминават футболитсти отбора върви много добре в първенството а ако мача с Локо (СФ) от вчера бъде преигран ,заради 12 футболисти на терена ,вече нещо е съмнително.
Стойчо Стоев май е най-вероятния вариант според мен.
-
- Контакти:
Varnauser написа:
За стадион Варна вече няма никакви шансове да е готов до 2 години, като в момента няма индикация кога ще подновят строежа.
Последна промяна от sicilianecat на 21 сеп 2017 16:20, променено общо 1 път.

Аз мога да стана треньор на Черно Море. По-добре ще съм от Гонзо. Имам средно образование, все от 5 мача ща взема поне един равен - идеален съм.
-
- Контакти:
gihuelo написа:Според мен трябва да се радвате,че Гонзо ви напусна! От както е станал треньор на ЧМ е дал повече интервюта за Левски отколкото за вас. Той се изявяваше като треньор и в Левски ,още помним как Ясен Петров седеше на пейката с наведена глава а Гонзо махаше пак като ненормален на тъча.Там се видя ,че нито става за треньор нито за ръководител.
.
Сега говориш от омраза, ама ако Гонзо беше легенда на ЦСКА, друго щеше да приказваш. Имали сме доста треньори, Гонзо никога не е оставал извън 6-цата в Черно море, винаги е държал едно добро ниво, мисля че занапред ще има успехи като треньор, с времето ще става по-добър, неговата възраст е млада за един треньор. Сега при нас не му се получи с тези слаби резултати в последните мачове, но в никакъв случай не може да кажем, че е бил отчайващ треньор както ти и други се опитват да го изкарат. За разлика от много мижитурки треньори, Гонзо има достойство и сам си тръгва, а не чака да го изгонят, това е достойно за уважение. Аз съм убеден, че не е подавал никаква оставка, а е бил категоричен пред ръководството, че ще си тръгне, не е в неговия стил да подава оставки и да чака да го уволнят, иначе не вярвам да му я бяха приели тази ''оставка''.Той сам е казвал, че ако няма резултати, ще си тръгне сам и няма да чака да го изгонят. Имали сме много треньори мишки, при които отборът е бил тотално безличен и са били държани до скъсване на нервите на публиката, защото не са имали доблест да поемат отговорност за слабите резултати и да си тръгнат сами.
Ако не се върне Илиян не мисля, че Луканов е по-лош избор от тези които се споменаваха назад в темата. Млад е беше помощник на доста треньори и все трябва да е научил по нещо от всеки. Ходи на специализация не помня къде, но и от там може да е извлякъл нещо което може да приложи в нашия отбор, така че защо не. На мен ми се иска да се даде шанс на Тодор Марев и/или Станислав Стоянов, но ако не се получат нещата да се върнат в школата, а не да ги изритат от клуба.