Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sandi74 написа:Грехота ще е ако не ги бием тези инвалиди![]()
Red_Neck написа:sandi74 написа:Грехота ще е ако не ги бием тези инвалиди![]()
Ще биете дядовия...![]()
Синьора реди дифенса в две линии от по 4 рогача и ще се блъскате цял мач, като вода в бряг
Red_Neck написа:Едва ли има стаж за пенсия.... Повечето време напоследък е прекарвал в бюрото по труда
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Гледам, че цялата измет на Стара Загора (чудесен град с хубави жени) се е включила във форума - за мен това е някаква много особена форма на Стокхолмски синдром, та затова ще запитам: Момчета (по-известни като малките свине, че онези, оригиналните умряха), вие защо толкова мразите Левски? Знам, знам, ще ми редите там глупостите за Солаков и дрън-дрън, ама, момчета, ако не бяха Левски, вие никога нямаше да станете шампиони. Никога! Нали помните мача? Или не помните? Щото вие сте изпадали 10-на пъти, но шампион сте ставали само веднъж и то само заради волята на Левски да прецакат Ботев, същият Ботев, дето ви е размазвал в шампионската ви година с 8:1 - няма такъв друг рекорд по всички земни кълбета, нали?
Разбирам и че една немалка част от бИройци са представители на села и паланки, пряко свързани с Казанлък (там с Розова долина и т.н.), военните заводи, военните поделения и т.н., което обяснява немалко неща (като например защо сте малките свине и вечно се гъзите на големите, дори и когато са с оранДжев цвят), а не са истински граждани на този хубав български град, но хайде да погледнем фактите, а? Всичките ви по-добри играчи под строй са ходили в парка с жълъдите при един вече фалирал тим, треньори са ви все свине, всеки пък, дори срещу урода, излизате със свалени гащи и досега не съм ви чул и веднъж да кажете - ей, мама му стара, тези бивши свине съсипаха Берое с гъзенето си. Не, като едни анално податливи малки свине, вие сваляте гащите и се дупите. Но на Левски скачате, а както вече казах, от умрялата чорба никага не сте видели нищо хубаво, а от Левски получихте цяла титла даром... Направо ромска (да не кажа циганска, че ще подрипнете, пък сте един от най-циганските региони) неблагодарност от хора, дето уж я разбират тази игра, футболчето.
Конкретно за мача - Берое няма да вкара гол, ако решат да игаят за 0:0 може и да им се получи, ако тръгнат да се мъчат да ни бият, по заръка на големия мъж от Микре, чрез протежетата му в оранДжево-зелен цвят, ще отнесат поне 3.
П.С. Бил съм неведнъж на стадиона под Аязмото и винаги ми е правило хубаво впечталение ходенето на мач на майки с деца, цели фамилии, спокойната атмосфера, хубавите момичета. Но агитка нямате, което е срамно за толкова голям град, а още посрамно е, че "агитката" ви е на едно място с останалите хора, а не е като да нямате и мини сектор В, който идеално ще ги събере всичките 17-18 човека с "пирото" и знамената
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост