Защо Бербатов е мразен?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Защо Бербатов е мразен?

Мнениеот fr3ak_boy » 19 яну 2010 21:28

Защото няма за какво друго да се хванат. Той не се напива, не се сбива със съотборници, ходи редовно на тренировки, не сменя жените като носни кърпички, помогнал е на толкова много кампании за деца, славата не го е променила, а си е останал ЧОВЕК. За това започват да се заяждат ненужно с футболните му качества.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
papi-chulio-7
Контакти:

Мнениеот papi-chulio-7 » 19 яну 2010 21:30

Един човек, който мисли правилно.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 яну 2010 21:35

Lord of memory написа:
veseo написа:Защото за национала изобщо не се старае, а след 3-4 дни си къса шушоните да тича за Юнайтед. Защото след издънка на национала редовно казва с ехидно-мазна усмивка "еми толкова си можем", а не съм го чул да каже това след мач за Юнайтед. Защото медиите ни го НАВИРАТ в лицето за щяло и нещяло, сякаш света се върти - днес поредното доказателство "Собствениците на Юнайтед искат пари от Бербатов и компания" и това почва да дразни. Защото за него личната облага и успехите са по-важни от държавата, следователно няма причина да го уважаваме като българин. Който харесва мързеливия му стил, може да го харесва като играч - но като българин, не мога да разбера.

Еми вероятно го казва защото националния отбор на България по сила е редом до Малта, Лативия, Швейцария, Конкакаф, Мозамбик и Перу.
А Юнайтед е най-добрия клуб в света, който може да постигне абсолютно всичко, каквото пожелае.

По твоята логика,Дж.Уеа(познаваш ли го-и той игра в големи отбори) изобщо не трябваше даже да стъпва в националния на Либерия(тях в коя "урна" ги слагаш).
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 19 яну 2010 21:37

Ех защо и аз не бях такъв мързеливец за националният отбор...да вкарам 5-60 мързеливи гола... :mrgreen:
Съглсен съм, че не става за капитан - не става, но това важи за всички нападатели.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 яну 2010 21:40

k_oleto написа:абе - вие всички разбирате ли, че никога повече българин няма да играе в Юнайтед ? Никога няма да счупи клубният им рекорд по трансфери. Този, дето във важните мачове се крие - е най-дорият реализатор на българския национален отбор по футбол за всички времена. Той е лицето на българския футбол по света - кой не познава Димитър Бербатов ? И в тоя ред на мисли............сигурно е мързел и не заслужава да е капитан на България.......А пропуснах - Бербатов счупи и друг рекорд - за спечелени признания: ФУТБОЛИСТ НА БЪЛГАРИЯ

Салваторе Скилачи(помниш ли го)-не е най-добрия реализатор на Италия за всички времена,не е бил капитан на Италия,не е избиран n-пъти за Футболист на Италия,не е чупил трансферни рекорди.Обаче:16 мача за национала,7 гола(6 от тях на световното '90-бронзов медал)-малко,но безценно,бих казал.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 19 яну 2010 21:41

.....защото е успял в чужбина,за съжаление в България не може да успееш освен ако не си нечии роднина или с връзки не само в спорта а в която и да е област.....простичко е.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 19 яну 2010 21:45

deepblue1963 написа:
Lord of memory написа:
veseo написа:Защото за национала изобщо не се старае, а след 3-4 дни си къса шушоните да тича за Юнайтед. Защото след издънка на национала редовно казва с ехидно-мазна усмивка "еми толкова си можем", а не съм го чул да каже това след мач за Юнайтед. Защото медиите ни го НАВИРАТ в лицето за щяло и нещяло, сякаш света се върти - днес поредното доказателство "Собствениците на Юнайтед искат пари от Бербатов и компания" и това почва да дразни. Защото за него личната облага и успехите са по-важни от държавата, следователно няма причина да го уважаваме като българин. Който харесва мързеливия му стил, може да го харесва като играч - но като българин, не мога да разбера.

Еми вероятно го казва защото националния отбор на България по сила е редом до Малта, Лативия, Швейцария, Конкакаф, Мозамбик и Перу.
А Юнайтед е най-добрия клуб в света, който може да постигне абсолютно всичко, каквото пожелае.

По твоята логика,Дж.Уеа(познаваш ли го-и той игра в големи отбори) изобщо не трябваше даже да стъпва в националния на Либерия(тях в коя "урна" ги слагаш).

Аз не съм казал че Бербатов не трябва да играе за България, казвам че Бербатов играе в тоя отбор точно с един читав играч освен него, единия от Петровите, тъй като почти винаги се редуват да са контузени или пък извън форма.
Казвам че той прави достатъчно за отбора, като е на път след дузина гола (т.е след около 2 сезона) да е третия или четвъртия не съм сигурен точно кой за това, в историята футболист, който вкарва 60 гола за националния си отбор, нещо което са правили единствено Пеле и Мюлер (и може би още един, не се сещам сега). A тия дето са вкарвали 50 да са около 10-12 най-много, а това със сигурност ще се случи с него.
За тея дето си мислят че вкарва само на малки отбори, трябва да се сетят че ние сме от тяхното ниво, и ако не бяха неговите голове, вероятно и тях немаше да бием.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 яну 2010 21:56

Lord of memory написа:Аз не съм казал че Бербатов не трябва да играе за България, казвам че Бербатов играе в тоя отбор точно с един читав играч освен него, единия от Петровите, тъй като почти винаги се редуват да са контузени или пък извън форма.
Казвам че той прави достатъчно за отбора, като е на път след дузина гола (т.е след около 2 сезона) да е третия или четвъртия не съм сигурен точно кой за това, в историята футболист, който вкарва 60 гола за националния си отбор, нещо което са правили единствени Пеле и Мюлер (и може би още един, не се сещам сега). A тия дето са вкарвали 50 да са около 15 най-много, а това със сигурност ще се случи с него.
За тея дето си мислят че вкарва само на малки отбори, трябва да се сетят че ние сме от тяхното ниво, и ако не бяха неговите голове, вероятно и тях немаше да бием.

Това пък,че ще вкара 60,70,или незнам си колко си гола за национала и ще се нареди еди къде си,абсолютно нищо не значи.Сър Боби Чарлтън като има 49 гола за Англия,Бербатов по-голям ли е от него?Айде моля...

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 19 яну 2010 22:00

Има значение за гордостта на България, защото човек да се нареди до Пеле и другите и да е от тая шибана държава, не знам за какво ти говори ?
Съпоставката с други футболисти няма никакъв смисъл, ако искаш да изкараш че няма значение ако футболист вкара 60 или 70 гола ще сгрешиш, защото това значи че дадения футболист е над нивото на нац. отбор, което естетсвено е така с Бербатов, но ти искаш да докажеш точно обратното.
Ти все едно ми казваш че един футболист вкарва (примерно говоря) 70 гола от 80 мача и искаш да докажеш че тоя футболист за нищо не става, еми няма как да го докажеш.
Последна промяна от Lord of memory на 19 яну 2010 22:02, променено общо 3 пъти.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
dhk222
Контакти:

Мнениеот dhk222 » 19 яну 2010 22:01

Те(тези,който го мразят),всъщност мразят жалкото си съществуване и не могат да се примирят с мисълта за някои успял.

Върни се в “Футбол - България”