Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 12 сеп 2017 14:22

Mathias_Coureur написа:Преименуванията и обединенията и на Черно море и на Левски, и на ЦСКА преди 1989 са много, но тези преименувания един и същи клуб си сменя името или самия клуб се обединява с друг клуб - има приемственост! Във вашия случай ЦСКА фалира, и на негово място Литекс си сменя името на ЦСКА-София и седалището от Ловеч в София, три месеца преди фалита на ЦСКА и вие искате ние да го приемем за ЦСКА - няма шанс! Това е голямата разлика!
ЦСКА1948 поне постъпиха достойно , когато не можеш да си плащаш дълговете и както се прави в белите държави -чисто нов клуб и започване от дъното!

Въобще не се притесняваме от това какво ще приемете и какво не,защо БФС отнеxа лиценза на ЦСКА още преди клубът да е обявен във фалит,ние наказанието си го изкараxме във В група,може да ти се иска след обявяване на фалита от съда пак да се върним при аматьорите ама няма как да стане.Вместо да си доволен че в събота ще е пълен стадиона във Варна и ще е празник мрънкаш за глупости.Вземи коментирай какво се случва с Корабостроителницата и кажи ЦСКА или Домусчиев е по-голям длъжник на държавата.
Последна промяна от peliforewer на 12 сеп 2017 15:07, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 12 сеп 2017 14:40

Колкото повече бием и идват стабилно армейци на стадиона, толкова по тихи ще са враговете..

Потребителски аватар
Xerxes
Контакти:

Мнениеот Xerxes » 12 сеп 2017 14:42

И отново парите потичат към ЦСКА. Кой ще е спонсорът,знаете ли? :) :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 сеп 2017 14:58

Mathias_Coureur написа:Преименуванията и обединенията и на Черно море и на Левски, и на ЦСКА преди 1989 са много, но тези преименувания един и същи клуб си сменя името или самия клуб се обединява с друг клуб - има приемственост! Във вашия случай ЦСКА фалира, и на негово място Литекс си сменя името на ЦСКА-София и седалището от Ловеч в София, три месеца преди фалита на ЦСКА и вие искате ние да го приемем за ЦСКА - няма шанс! Това е голямата разлика!
ЦСКА1948 поне постъпиха достойно , когато не можеш да си плащаш дълговете и както се прави в белите държави -чисто нов клуб и започване от дъното!

От теб и такива като теб ли да чакам признание :lol: ?

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 12 сеп 2017 15:41

Ша мое ли някой да постне класирането че ми е важно

Напред армейски лъвове ....32-та зове!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 сеп 2017 15:57

tut написа:Ша мое ли някой да постне класирането че ми е важно

Напред армейски лъвове ....32-та зове!

Синтезирано, 8 кръга, 24 гола, 5 точки пред Левски (zoom, zoom, zoom :) ) и две пред делиорманските. :)

ПП:.... и най-важното е, че преди седмица ония редяха приказки за титла, ШЛ, ЛЕ и т. н., а от вчера .... се обиграват за втория полусезон ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 сеп 2017 17:50

BRF написа:
icko65 написа:
Cheradonna написа:Не та разбирам Ицане какво искаш да ми кажеш? ;)

Тръгнахме от "тайната" на новия турнир.С лъжите че в новия турнир се брои и всичко от старите.На тая тъпня какъв отговор да търся?Та кво не разбра?

Ми както ШЛ е продължител на на турнира КЕШ!Правилата в двата турнира нямат НИЩО общо,но Ливърпул спечели Петата,Реал Десетата,Байерн Петата или Четвърта не ги знам точно,Милан Седмата......................................................
В предвид интелекта ти едва ли ще разбереш,но съм длъжен да пробвам!

В предвид твоя...разбра ли за кво иде реч?Аз къде казах че има нов турнир?Чети назад и не ми вменявай вина.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 сеп 2017 18:04

Още един спонсор влиза в ЦСКА... така е като всичко върви по мед и масло и ги няма титан и лупи! 8-)
@ Още не мога да повярвам, че преживяхме тия утайки... мислех си, че е мисия невъзможна, ама след 10 годишна война най-накрая дойде видов ден!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 сеп 2017 18:15

Г-н Премиера ли ви го прати спонсора или той само на вас не праща? :roll:

Иначе "война" с титаните и Лупко имаше кирливото дружество, не Литекс - още си стоят дълговете им :!:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 сеп 2017 18:22

JackPackage написа:Г-н Премиера ли ви го прати спонсора или той само на вас не праща? :roll:

Иначе "война" с титаните и Лупко имаше кирливото дружество, не Литекс - още си стоят дълговете им :!:

А гроздето кисело :lol: :lol: :lol:
@ Няма от какво се нервиш man, следващите 10-на година ще има червена доминация! 8-)
Колко вечери от 21:45 ни чакат, мачове с най-големите, победи, титли, купи... тцтцтц тепърва започваме! 8-)

Върни се в “ЦСКА”