damyanov1963 написа:GOLEADOR написа:@ivo55
До къде води промиването на мозъци.То вярно,че целта на пропагандата е точно тази,ама ако имаш малко мозък в главата няма да и се вържеш.Даже бях мярнал някъде синьо знаме с надпис "Дисиденти",абе луда работа.Представям си на мачовете ни с Левски ако не цесекарите,а те бяха освирквали председател на Комитета за държавна сигурност какви борци против комунизма щяха да се изкарат.Но с тая фалшива пропаганда няма да се учудя и ако това стане скоро.
А ти не се ли усещаш, че в момента си в ролята точно на пропагандатор, и то фалшив? Това ДС от кой е създадено, не е ли именно от вашите създатели, а сега освирквате председателя му - това ми напомня как след свслянето на Т. Живков всичките членове на БКП барабар с униформения Д. Джуров се намъкнаха в Ал. Невски на Великден за литургията.
О,не само ние освиркваме председателя на ДС,това се случва на много стадиони в България.Но да си видял някой от тях да се изкарва дисидент.Жалко,че не запазих снимката (ваши фенове със знаме "Дисиденти"),а просто я подминах с усмивка.
И Дамянов,нали уж си живял по времето на комунизма,кажи най-големите дисиденти не бяха ли партийни членове?(Това е за офтопик,може да не ми отговаряш.Ама нали повдигаш темата...)