Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2017 23:28

Red_Neck написа:
1982 написа:
Teo написа:Тъй като лятото не следих ситуацията при вас, някой ще ми каже ли колко пари дадохте за трансфери?
@ Щото всеки втори се хвали, че сте направили по-добра селекция от нашата!

За трансфери не знам колко са дали, но за заплати бая пари ....... няма проблем, Виваком черпи. Новото КТБ.

Не правете сметки на чужди пари!
Имат, .... дават!
Важното е да се вдигне нивото на цялата А група, да има повече интересни мачове и повече хора на трибуните.
Конкуренцията тласка към развитие.

.... и щом Тръст СБ си правят пас, значи всичко е ОК ;)

За толкова години не разбра ли, че насила хубост не става ??! Бойко натисна сума "бизнесмени" да дават, е, кажи ми един от тези "проекти" да е прокопсал ?? ....... само Л-ц постигнаха нещо, но там Домуса си дава по свое усмотрение, Бойко по се вълнува от отборите с повечко публика, нали е популист.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Гонзо
Контакти:

Мнениеот Гонзо » 08 сеп 2017 11:35

Така се вълнува от тия големите отбори, че единия отбор го закриха и не е вземал титла от 11 години, другият остана без козирка, титла не е виждал от 10. Третия най-голям отбор пък е без стадион и играе на помощно игрище в едно пловдивско село.

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 08 сеп 2017 15:44

1982 написа:... само Л-ц постигнаха нещо, но там Домуса си дава по свое усмотрение...

А-ха... ахахахахааа... :lol: Давал по свое усмотрение :roll: 'щото не знаем, какви тояги щеше да изяде бизнеса му, ако не се беше включил в "спасяването на футбола". Да го кажем така - дава по свое усмотрение, но се наложи Усмотрението да "го помоли" няколко пъти. Това, че използва факта, че част от бизнеса му е в град с малък отбор е друг въпрос. Вложи малко, за да отбие хватката на Усмотрението и да изпълни завета му. После.. нещата се получиха и там вече е друг въпрос. Придоби си човекът собствено усмотрение.
(Без)подобни глупости от рода на: "Видях, как един от работниците ми отделя по 5 лв на месец за да помага на отбора и си казах: Абе 'що па аз да не отделям по 5,60, щом хората са толкова навити?", могат да минат само за пред любителите на романтични книжлета и сериали.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 сеп 2017 21:19

Моля те, не ми обяснявай, че властта го е натиснала да инвестира във "великия" клуб Лудогорец, който дори никога не бе играл в А група, когато ги взе. Бойко води собственици и спонсори в отборите с големи публики, защото е един лайнян популист, и гледа да се натегне .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 12 сеп 2017 00:28

Данчо Кики е свободен . За момента ще е доста добре . Не му трябва адаптация що годе във форма е и за договорче 1 +1 е идеален.

Гонзо
Контакти:

Мнениеот Гонзо » 12 сеп 2017 00:42

Според мен освен Тошко Неделев друг футболист български от А група не виждам, който да става за Левски. (разбира се изключвайки футболистите на тирето и Лудогорец). Дани Кики си е идеален футболист за А група, за топ отборите маааааалко ме съмнява да става.

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 12 сеп 2017 01:26

Ние сме Левски написа:Данчо Кики е свободен . За момента ще е доста добре . Не му трябва адаптация що годе във форма е и за договорче 1 +1 е идеален.

Не, мерси!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 сеп 2017 08:44

Левски договори холандски нападател, чакат го днес

https://topsport.bg/levski/levski-dogov ... -dnes.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2017 09:27

1982 написа:Моля те, не ми обяснявай, че властта го е натиснала да инвестира във "великия" клуб Лудогорец, който дори никога не бе играл в А група, когато ги взе. Бойко води собственици и спонсори в отборите с големи публики, защото е един лайнян популист, и гледа да се натегне .....

Позволи ми да не се съглася с теб - БХ води спонсори (но само с цел живуркане) при големите отбори с една-единствена цел - техните агитки да си траят!!! Зашото агитките на Левски и тирето могат да го свалят, затова трявба да са под контрол. При тирето контролът го играе Животинското сдружение, при нас - наркоманите от СЗ. Ако си спомняш, от феновете на Левски в Разград проехтя "Бойко, курво", когато Светиня му посети с височайшето си тяло Разград на наш мач с КаузЪтЪ. Оттогава да си чул подобен възглас на който и да е роден стадион? Плакат да си видял издигнат? Няма и да видиш, нито пък ще чуеш - причината е ясна - агитките са стиснати за топките точно от тези "спонсори". Толкоз по темата - докато големият "левскар" Тиквата е на власт, Левски няма никакъв шанс за титла. Но пък вечно ще си стоим заклеймени от онези, които имат "твърди доказателства" как Шиши, Миши, Боко Харам и Ал Кайда ни били бутали към титлата и т.н., а услужливо забравят, че откакто "левскарят" Боко и дясната му ръка Пеевски "поеха" Левски, барабр с властта, Левски има точно 0 титли и още толкова купи. Парадокс? Едва ли...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 сеп 2017 09:44

[offtopic]Кога си неможач, колкото и да ти помагат - все тая. ;)
Справка, Везаловден. С другите начини и хванати играчи не можахте да биете Славия.
Един даже рева в съблекалнята след мача, че неговият отбор не е загубил! Няма такъв случай в историята на футбола!

Иначе за агитките съм съгласен, но с едно изключение - финала за КБ 2016.
Вярно е, че рефренът "ББПП" бе подхванат само веднъж и то на полувремето, но бе факт!

От вас скоро не съм го чувал... ;)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”