popokutepetel написа:helic написа:popokutepetel написа:helic написа:blue avalanche написа:mikata написа:С играчи като Любенов,Орачев,Горанов,Ангелов,Панайотов и Цветкович няма как да се класираме по-напред от трето място

Цветкович, пък, какво ти е виновен?
Цветкович игра прилично. И по мое мнение е бека с най-добро центриране в цялата ни А група.
Според мен Делио Роси изчаква новото франсе да влезе във форма, и тогава мястото на Прохазка в халфовата линия ще изстине - Гомес ще мине по крилото, франсето ще влезе в центъра двойка вътрешни халфове с Панайотов и ще играем така.
Самия факт, че пусна Орачев по крилото вместо Вутов показва, че новото франсе е доста назад с подготовката и сработването с отбора.
Малшанс стана и че двете ни опции за нови футболисти не минаха медицинските тестове, но по-добре така, отколкото да ги чакаме три месеца
Ми следващия път да вземат вратар от Окръжните или защитник от Окръжните и да ги пуснат щот няма кой друг
Гониш Йргачевич и взимаш за резерва вратар от В група и после някой очаквал нещо различно. Като идем във В група може да го ползваме и да е на ниво.
Йорга е контузен, мисля че нямаше как да играе този мач
Но пък съгласете се че е трудно и единадесет нови да вземем. Визирам да вземем и вратар. В този състав от тази вечер в сравнение с миналата година имаме 8 нови футболисти. Единствените останали са Пиргов, Яблонски и Прохазка, като последния сме с всички с нагласата, че няма и той да играе скоро
Да, и оранжевите, и Кирчовите хора веднага си взеха вратари като им запари под задника, но пък не взеха толкова нови като нас...............
Не знам дали е контузен или не, но и Митрев е повече от посредствен. А оправданието всяка година ма ние сме с много нови не върши особена работа.
Казах го и пак го повтарям не разбирам как едновременно може да вземеш Обертан и Гомез, но да не вземеш приличен вратар и качествено крило.
Виж нещата във футбола са прости и следват обикновената бизнеслогика - или правиш нещо като хората или не го правиш. Нещата така не стават и не може да станат. Или инвестираш и правиш наистина качествен отбор по всички линии или не правиш нищо. Второто означава, че се превръщаш в Славия и се издържаш от продадени мачове и комисионни да се хвърлиш срещу някой и креташ във втората половина на таблицата.
След още две-три подобни загуби и чувствително изоставане от върха сезона е заминал, респ. приходите са секнали. Пък ти си гради каквото искаш ако има с какво.
ще си позволя с някои неща да се съглася, с други не - наливсе пак водим дискусия и е форум де

За Митрев съм съгласен напълно - средна класа вратар, посредствен ми звучи все пак една идея пресилено

, но се съгласявам
И Обертан, и Гомес са абсолютно нужни играчи - средната линия ще се върти и се върти в момента около тях. За привличането на нито един от тях не следва да съжаляваме.
Но че с още една или две загуби и сезона е приключил, не съм съгласен твърдо. Както казах, първенството дори и не е минала една трета от него, нивата е дълга, има втора фаза и т.н. Едва ли можем пък и при сегашното положение да сме след 3то място. Купата не е почнала още като съревнование, зависи и като жребий как ще сме и т.н.
но мача ни с Берое е определено важен като резултат, след това пак ще има някъде и пауза за нац.отборите, ще можем да продължим с доподготовката