koisa написа:helic написа:koisa написа:Прохазка ми е любимец и го уважавам безкрайно, но започвам да се замислям дали не му е време за нов отбор. На мен ми изглежда някак си изчерпан. Това доста често се случва с играчи останали на едно място повече от 3-4 сезона.
Аз мисля че трябва да остане, идеален е за първа резерва и за даване на почивка на някои от титулярите в мачове с по-слаби противници
Прохазка има договор за още една година. Според теб ще остане ли в Левски, ако знае, че е резерва?
Временно оставяне на пейката може и да му даде нов стимул да се доказва.
ми и аз това казвам, ще е първа резерва,докато докаже, че не заслужава да е титуляр
В последното си интервю и той намекна, че не е решил да продължи ли или не договора.
Но дори и първа резерва в отбор с перспектива (ако направим такъв) би било по-добре от това да се забие в някой друг посредствен клуб. Все пак решението ще е негово, а решението дали да остане на пейката ще е на Делио Роси. Все пак днес не игра чааак толкова зле, но определено е един от хората, които понякога има дърварски изпълнения, а понякога и много добри - комбинацията за гола почна от него, изигра го много добре!