При втория гол Орачев тичаше в свински тръс вместо да си гони човека!
Всички разбраха, че Виана ще подаде на Балтанов само Любенов си бъркаше в носа!!! Вместо да излезе веднага и да затвори ъгъла!! Егати смешника!!
ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 20:00 / неделя /
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: ППЛ: Ботев (Пловдив) - Левски (София) / 20:00 / неделя /
Егати жалкия вратар. През ръцете му мина някак тази лесна топка, ама и през краката как му мина? Егати аматьорското заставане. Вместо да вземем този мач лесно, тази ситуация обърна всичко. После ударихме греда и така. Много тъпа загуба, която си е напълно незаслужена.
Дидо написа:Popokatepetal написа:k_oleto написа:Добър мач за Ботев. Ако Левски бяха малко по-адекватни, щеше да се получи много качествен мач. Но.......аз и на това съм доволен!
Според мен е време за смяна на Роси. Два мача - без победа !
Тия имаха точно едно положение, а вкараха два гола. Вратаря ни осра пейзажа. Случва се. Загубата идва в подходящ момент. Никакви драми не трябва да се правят. Отбора още е в процес на изграждане.
Нека се изгражда до май месец догодина
Толкова.......за 8-9 месеца ще станат отбор.
Единствено ме интересува Вутов как игра че не гледах първото полувреме.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- Pragmatichen
Поднасям моите искрени извинения, че обидих моя приятел Стилиян, който ми каза, че Дармщад - Бохум и Ботев - Левски днес ще бъдат уговорени за обръщалки с абсолютно еднакъв резултат, съжалявам, че не го послушах, човекът се оказа ПРАВ, ДЯВОЛСКИ ПРАВ!!
Извинявай, Стилио!
Изпуснах удобна възможност за някой лев, ама...
Извинявай, Стилио!
Изпуснах удобна възможност за някой лев, ама...

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
AN71 написа:demon777 написа:Охоооооо ко стана ся
Стана това ,че като нямаш отбор висиш като непрани гащи в чужд форум измекяр нещастен![]()
![]()
хахахаха говори си... аз отбор имам
най сладкото нещо след победа на ЦСКА е загуба на Левски
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
k_oleto написа:Дидо написа:Popokatepetal написа:k_oleto написа:Добър мач за Ботев. Ако Левски бяха малко по-адекватни, щеше да се получи много качествен мач. Но.......аз и на това съм доволен!
Тия имаха точно едно положение, а вкараха два гола. Вратаря ни осра пейзажа. Случва се. Загубата идва в подходящ момент. Никакви драми не трябва да се правят. Отбора още е в процес на изграждане.
Толкова.......за 8-9 месеца ще станат отбор.
и тогава ще търсят нов треньор

Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
Шибан некадърник, загубихме заради това посредствено вратарче. Боримиров изгони Йоргачевич, за да може тоя некадърник да е на хранилка в Левски. Уволнение за тоя, а Боримиров да си подава оставката.
Оранжеви мишки в този форум църкат, като ни видят познай къде си бъркат.
-
- Контакти:
Дидо написа:Popokatepetal написа:k_oleto написа:Добър мач за Ботев. Ако Левски бяха малко по-адекватни, щеше да се получи много качествен мач. Но.......аз и на това съм доволен!
Ей , оранжавите прасета се разгрухтяха! Айде хващайте автобуса за Ловеч.
Извадки от жалбата на ЦСКА-София до съда в Лозана
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."
"ЦСКА-София е юридическо лице, РАЗЛИЧНО от това, което съществуваше в София под името ЦСКА, но което впоследствие обяви фалит и престана да съществува."