Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот stenly » 19 яну 2010 09:47

Малеее, Славия, с тоя аватар се разсъних много бързо. Поздравявам те за страшната картинка... :) Малко спам тук не е излишен :lol:
Иначе, Алтернатив, само аз май не ти честитих официално. Можеш по всяко време да се обръщаш към нас, както и към мен, макар че признавам си, аз понякога реагирам доста по-късно, заради останалите ми ангажименти, но все пак съм насреща. Някой от останалите модове може да ти даде скайпа ми, за по-бърза комуникация, при нужда, само сигнализирай, че си ти.
:)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 яну 2010 10:09

stenly написа:Малеее, Славия, с тоя аватар се разсъних много бързо. Поздравявам те за страшната картинка... :)

Реших, че много съм наплашил потребителите с моята предишна снимка и реших да си сложа малко по-успокояващ аватар. :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 19 яну 2010 14:59

Понеже забравих да напиша причината за бана на Realen, ще я напиша тук. Два пъти му изтрих мнение , което е Спам, а също така и обиди. Написах му ЛС, а той взе че пусна нова тема със същото си мнение. Баннал съм го за една седмица. Само за инфо!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 19 яну 2010 15:46

Имам един съвет към глобалните!!!Малко да ограничат темите анти-Бербатов,защото ми писна всяка сутрин като ста и вляза във форума да чета колко некадърен,мързелив,лигав е Бербо!!Да чета статий -на разни алкохолизирани незадоволени в преофесионален или личен план бивши английски "величия",или мразещи всеки ,които има 5 лв повече в джоба си-български комплексари!!Просто омръзва вече-едно и също!!! :evil: :evil: :evil:
Или поне ги сложете всички тези небивалици в една тема!!

Мерси предварително ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 яну 2010 16:32

cska_90 написа:Имам един съвет към глобалните!!!Малко да ограничат темите анти-Бербатов,защото ми писна всяка сутрин като ста и вляза във форума да чета колко некадърен,мързелив,лигав е Бербо!!Да чета статий -на разни алкохолизирани незадоволени в преофесионален или личен план бивши английски "величия",или мразещи всеки ,които има 5 лв повече в джоба си-български комплексари!!Просто омръзва вече-едно и също!!! :evil: :evil: :evil:

Няма проблем. Ти покажи за кои теми конкретно твърдиш, че са за една обединена тема, за да ги обединим или премахнем.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 19 яну 2010 16:45

slavia_forever написа:
cska_90 написа:Имам един съвет към глобалните!!!Малко да ограничат темите анти-Бербатов,защото ми писна всяка сутрин като ста и вляза във форума да чета колко некадърен,мързелив,лигав е Бербо!!Да чета статий -на разни алкохолизирани незадоволени в преофесионален или личен план бивши английски "величия",или мразещи всеки ,които има 5 лв повече в джоба си-български комплексари!!Просто омръзва вече-едно и също!!! :evil: :evil: :evil:

Няма проблем. Ти покажи за кои теми конкретно твърдиш, че са за една обединена тема, за да ги обединим или премахнем.

Ами ето неска има тема -за интервюто на Райт и се почва пак едно плюене!!! :evil: :evil: Вчера=-какво написъл Сън за Бербо, оня ден Таймс -Бербатов не става и тем подобни -всеки ден!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 19 яну 2010 17:02

cska_90 написа:
slavia_forever написа:

Ами ето неска има тема -за интервюто на Райт и се почва пак едно плюене!!! :evil: :evil: Вчера=-какво написъл Сън за Бербо, оня ден Таймс -Бербатов не става и тем подобни -всеки ден!!!

Ето отговор, в този контекст: Ще видим там к'во е що е и ще се прецени, след като се види и се установи. :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 19 яну 2010 17:08

Ок!! Мерси!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 19 яну 2010 18:37

ейййййййййййййй разгеле :lol: най-накая и аз да дойда в заседанието :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 19 яну 2010 20:11

SHYNE написа:ейййййййййййййй разгеле :lol: най-накая и аз да дойда в заседанието :lol:

Здрасти пич! Наистина, най-после и ти да се появиш. Темата за форум Ботев, много често е обект на дискусии тук и за това искам да ви предложа, ако има някакъв проблем с който не можете да се справите, да подадете тук сигнал, ние ще помогнем с каквото можем. Може и на скайп да се търсим. Моят е marsimmar .
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Върни се в “Модератори”