Моля, нека спрем да плюем по Титан

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Моля, нека спрем да плюем по Титан

Мнениеот stannn » 19 яну 2010 19:37

Old_death написа:Прав си,но обясни първата част на поста си на синия навлек от предишния пост.Разбирам злобата и завистта му,но нека плюе в къщи пред огледалото,а да не се заяжда с нас!Ако има някакви претенции,да се обърне към Батков с въпроса защо само разпродава,а вече около 2 години не е вложил и един лев в нови играчи!

Това си е техен проблем. Те нека си говорят каквото искат. Мен ме дразнят тия които се правят на големи цесекари.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 яну 2010 19:59

stannn написа:Писна ми и от червени и от сини. Сините плюят не заради друго, а защото ЦСКА за разлика от тях взима играчи. А една част от червените явно са забравили какво беше преди година. И на тях точно искам да им каза. Ако обичате замълчете си. Като не ви харесва какво правят ТИТАН просто не ходете на мачове и не ги гледайте по телевизията. Аз съм много доволен от хората. Дават пари и искат както мен всичко. Мен не ме задоволява второ място. Аз не искам да треперя като играем срещу Монтана и Мездра. Не искам и да се ядосвам на простотиите които правеше един "треньор" до преди месец. Просто искам да видя любимия си отбор ЦСКА отново да играе приличен футбол защото за футбол от класата на Реал Мадрид и Юнайтед в България в близките 20 години ще си мечтаем. Не ме интересува кой ни бил треньор щом отбора няма развитие. Интересува ме само едно, да сме първи в класирането, да печелим титли и купи и да се представяме добре в Европа. Дори това да означава всяка година да сменяме треньор. А за Пенев въобще не съжалявам, че го махнаха. Като футболист беше световна класа, но като треньор все още е никой и не може да позволяваме на някой да се учи върху ЦСКА. ЦСКА не е училище. Ако не сте го разбрали да ви кажа.

Ето ти още един треньор,който се "учеше" върху ЦСКА-Аспарух Никодимов:
"След прекратяването на състезателната си кариера от 1979 до 1983 г. е старши-треньор на ЦСКА. През този период червените завоюват четири поредни пъти шампионската титла (1980, 1981, 1982 и 1983) и веднъж печелят Купата на България (1983). В европейските клубни турнири (КЕШ) под ръководството на Никодимов е постигната най-забележителната серия от успешни мачове в историята на българския футбол изобщо. През периода 1980 - 1983 г. ЦСКА елиминира "Ливърпул" (Англия) (тогава трикратен носител на КЕШ), "Нотингам" (Англия) (двукратен носител на КЕШ), "Монако" (Франция), "Реал Сосидедад" (Испания).ЦСКА достига полуфинал за КЕШ през сезона 1981/82 и четвъртфинал през сезона 1980/81 г."
Нещо да кажеш?Само,дето и него го изгонихте(През пролетта на 1983 г. Аспарух Никодимов е отстранен от поста старши-треньор на ЦСКА)
А ето ти и двама,които не се "учиха" върху ЦСКА:Луиджи Симони и Енрико Катуци.И какво спечелихте с тях?
Тъй,че-не се изказвай неподготвен.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 яну 2010 20:10

от deepblue1963 на 19 Яну 2010 20:59

stannn написа:
Писна ми и от червени и от сини. Сините плюят не заради друго, а защото ЦСКА за разлика от тях взима играчи. А една част от червените явно са забравили какво беше преди година. И на тях точно искам да им каза. Ако обичате замълчете си. Като не ви харесва какво правят ТИТАН просто не ходете на мачове и не ги гледайте по телевизията. Аз съм много доволен от хората. Дават пари и искат както мен всичко. Мен не ме задоволява второ място. Аз не искам да треперя като играем срещу Монтана и Мездра. Не искам и да се ядосвам на простотиите които правеше един "треньор" до преди месец. Просто искам да видя любимия си отбор ЦСКА отново да играе приличен футбол защото за футбол от класата на Реал Мадрид и Юнайтед в България в близките 20 години ще си мечтаем. Не ме интересува кой ни бил треньор щом отбора няма развитие. Интересува ме само едно, да сме първи в класирането, да печелим титли и купи и да се представяме добре в Европа. Дори това да означава всяка година да сменяме треньор. А за Пенев въобще не съжалявам, че го махнаха. Като футболист беше световна класа, но като треньор все още е никой и не може да позволяваме на някой да се учи върху ЦСКА. ЦСКА не е училище. Ако не сте го разбрали да ви кажа.
"След прекратяването на състезателната си кариера от 1979 до 1983 г. е старши-треньор на ЦСКА. През този период червените завоюват четири поредни пъти шампионската титла (1980, 1981, 1982 и 1983) и веднъж печелят Купата на България (1983). В европейските клубни турнири (КЕШ) под ръководството на Никодимов е постигната най-забележителната серия от успешни мачове в историята на българския футбол изобщо. През периода 1980 - 1983 г. ЦСКА елиминира "Ливърпул" (Англия) (тогава трикратен носител на КЕШ), "Нотингам" (Англия) (двукратен носител на КЕШ), "Монако" (Франция), "Реал Сосидедад" (Испания).ЦСКА достига полуфинал за КЕШ през сезона 1981/82 и четвъртфинал през сезона 1980/81 г."
Нещо да кажеш?Само,дето и него го изгонихте(През пролетта на 1983 г. Аспарух Никодимов е отстранен от поста старши-треньор на ЦСКА)
А ето ти и двама,които не се "учиха" върху ЦСКА:Луиджи Симони и Енрико Катуци.И какво спечелихте с тях?

Просто си уникален експонат!Няма ли модератори в тоя форум,да те разкарат от тука и няма ли функция за забрана на такива примати да посещават някой форуми! :)Тия изгониха треньора си,който ги направи с най-смешния състав в историята им шампиони,но продължават да търсят под вола теле!Аз лично щях да се срамувам от себе си,но явно при теб чувството на срам е ампутирано :oops:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 яну 2010 20:16

Old_death написа:
от deepblue1963 на 19 Яну 2010 20:59

stannn написа:
Писна ми и от червени и от сини. Сините плюят не заради друго, а защото ЦСКА за разлика от тях взима играчи. А една част от червените явно са забравили какво беше преди година. И на тях точно искам да им каза. Ако обичате замълчете си. Като не ви харесва какво правят ТИТАН просто не ходете на мачове и не ги гледайте по телевизията. Аз съм много доволен от хората. Дават пари и искат както мен всичко. Мен не ме задоволява второ място. Аз не искам да треперя като играем срещу Монтана и Мездра. Не искам и да се ядосвам на простотиите които правеше един "треньор" до преди месец. Просто искам да видя любимия си отбор ЦСКА отново да играе приличен футбол защото за футбол от класата на Реал Мадрид и Юнайтед в България в близките 20 години ще си мечтаем. Не ме интересува кой ни бил треньор щом отбора няма развитие. Интересува ме само едно, да сме първи в класирането, да печелим титли и купи и да се представяме добре в Европа. Дори това да означава всяка година да сменяме треньор. А за Пенев въобще не съжалявам, че го махнаха. Като футболист беше световна класа, но като треньор все още е никой и не може да позволяваме на някой да се учи върху ЦСКА. ЦСКА не е училище. Ако не сте го разбрали да ви кажа.

Просто си уникален експонат!Няма ли модератори в тоя форум,да те разкарат от тука и няма ли функция за забрана на такива примати да посещават някой форуми! :)Тия изгониха треньора си,който ги направи с най-смешния състав в историята им шампиони,но продължават да търсят под вола теле!Аз лично щях да се срамувам от себе си,но явно при теб чувството на срам е ампутирано :oops:

Аз,за разлика от теб,никого не съм обидил.Като ти гледам коментара,не знам кой повече заслужава да бъде изгонен?Просто съм цитирал статистика.Ако нещо в нея те дразни-си е твой проблем.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 19 яну 2010 20:44

deepblue1963 написа:Ето ти още един треньор,който се "учеше" върху ЦСКА-Аспарух Никодимов:

Просто нямам думи. Все едно да сравняваш Люпко Петрович с Достанич. Това е за Аспарух Никодимов и Любо Пенев. А за Симони и Катуци ще ти кажа само едно. При тях особено при Катуци (лека му пръст) отбора играеше много ама много по -добре. Имаше идея в играта, топката не се риташе просто така. Ясно ми е, че на вас левскарите много щеше да ви хареса Пенев да остане и то не защото е добре за ЦСКА, а по простата причина, че се молите като кооператор за дъжд да успеете отново да ни изпреварите.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 19 яну 2010 20:52

Пишете по темата, за да не трябва след това да питате, къде са ви мненията. Моля всички цесекари, да не се подвеждат по заядливите мнения на някой недоброжелатели, за да не се налагат излишни наказания.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 20 яну 2010 07:06

deepblue1963 написа:
gembala написа:Няма да е честно ако не се отбележи още една истина за "Титан". Към момента, държавата ни начело с ББ не си изпълнява задълженията по договорите за почистване на общините и дължи на фирмата 24,5 млн. лв.... Повярвайте, че в такава ситуация, концесионерите /разбирай "Титан" /, си изпълняват договора с държавата без никакви постъпления, като в същото време се стараят да погасяват и задълженията на клуба. Нека се замислим, колко трябва да е дълбок джоба на "Титан" за да могат да са коректни към държавата и паралелно с това и с клуба, в такава една ситуация? В същото време са "помолени" от великия пъководец ББ, да не се дават изявления в медиите в тази връзка с цел запазване на имиджа на новата управа на държавата.

Според теб държавата плаща на Титан,а Титан плаща на ЦСКА,т.е държавата плаща на ЦСКА,т.е държавата си има клуб и той е ЦСКА,така ли?Правилно ли съм разбрал? :oops: :oops: :oops:

По твойта логика:
Един ром съди държавата в Стразбург. Наема Тодор Батков за адвокат. Делото завършва в полза на ищеца. Батков получава солидна комисионна. Батков дава пари на Левски. Кой е собственик на Левски? Това ли ти беше логиката? :)
А сега сериозно! Титан си имат много доходоносен бизнес! В цял свят мафията се опитва да завземе бизнеса с боклука(не казвам че Титан са мафиоти, а просто че е много доходоносно). Това, че Държавта дължи толкова пари на някой си говори само по себе си. Оня с пиците да им дава дължимото защото искаме нов стадион. А между другото аз съм твърдо против нашия стадион да бъде в центъра. Всеки път когато отивам на мач няма къде да паркирам. Смята че е по удачно да се построи стадион някъде където има място и за паркин. В цял свят новите стадиони се строят извън градовете. Специално съм ходил на Reebok Stadium и си е бая извън Болтън. Построен е огромен схопинг център с поне 30 магазина по мащаби като Billa и всеки магазин е с отделен паркинг. По време на пач тези всички парко места се използват от публиката. Познайте дали има проблем. Аз предлагам на Титан, тъй като вече са признани за законен наследник на АС 23, да поискат една малка заменка от държавата за земя извън софия(каквато е идеята и за нац. стадион)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

landa
Контакти:

Мнениеот landa » 20 яну 2010 15:42

Само да те светна, че "малките" заменки са леко забранени вече.

Пък и това вече е смешно! Разбирам, че всеки клуб иска да си има стадион, за който да се грижи. Хубаво ще е повече стадиони да отговарят на изисквания, ама колко от собствениците на клубове могат безпроблемно да финансират отбор (разбирайте заплати, бонуси, издръжка, трансфери) и отделно на това да поддържат стадион. Пък да не говорим се направи една "малка заменка" и за това как трябва да се изгради нов стадионт, струващ милиони...

Съгласен съм, че на картофени ниви не може да се играе футбол, от друга страна пък такова ни е нивото, че и на Уембли да ни турят, все нещо няма да е както трябва, че да върви българския футбол.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 20 яну 2010 22:38

сега...........айде всички левскари да си обсъждат Батков, гонзо и моя любимец Рабех в техния си форум. Посещавам този сайт и форум почти от началото му - не съм си позволил до сега да обсъжам Левски. /с изключение на един-два пъти, когато съм пожелавал успех, преди евро мач/ Не съм си позволявал до сега да плюя Левски, с изкл. на една тема, която бурно ме провокира. Да, често иронизирам този отбор, но това е нормално си мисля. И в тоя ред на мисли, драги левскари, снабдете се с по-добър президент или собственик и тогава пишете тук, моля

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 21 яну 2010 03:13

landa написа:Само да те светна, че "малките" заменки са леко забранени вече.

Пък и това вече е смешно! Разбирам, че всеки клуб иска да си има стадион, за който да се грижи. Хубаво ще е повече стадиони да отговарят на изисквания, ама колко от собствениците на клубове могат безпроблемно да финансират отбор (разбирайте заплати, бонуси, издръжка, трансфери) и отделно на това да поддържат стадион. Пък да не говорим се направи една "малка заменка" и за това как трябва да се изгради нов стадионт, струващ милиони...

Съгласен съм, че на картофени ниви не може да се играе футбол, от друга страна пък такова ни е нивото, че и на Уембли да ни турят, все нещо няма да е както трябва, че да върви българския футбол.

Чакай аз сега да те светна. Никой клуб не може да си позволи сам да построи стадион. За това се намират инвеститори. Не случайно има стадиони с имена от сорта на Емирейтс, Рийбок и т.н. А както твърди Д. Борисов, такива вече са намерени. Само проектът за който плати Черепа струва милиони. Изкрено се съмнявам тези пари да са хвърлени на вятъра

П.С. Благодаря за заменките ама вече знаех. Само че това е от съвсем друг тип "Заменки". Става въпрос от страна на Столична община и частна фирма. Пример: Как според теб ще изкарат КАТ извън София? И гарантирам, че земите още не са уредени. ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “ЦСКА”