stannn написа:Писна ми и от червени и от сини. Сините плюят не заради друго, а защото ЦСКА за разлика от тях взима играчи. А една част от червените явно са забравили какво беше преди година. И на тях точно искам да им каза. Ако обичате замълчете си. Като не ви харесва какво правят ТИТАН просто не ходете на мачове и не ги гледайте по телевизията. Аз съм много доволен от хората. Дават пари и искат както мен всичко. Мен не ме задоволява второ място. Аз не искам да треперя като играем срещу Монтана и Мездра. Не искам и да се ядосвам на простотиите които правеше един "треньор" до преди месец. Просто искам да видя любимия си отбор ЦСКА отново да играе приличен футбол защото за футбол от класата на Реал Мадрид и Юнайтед в България в близките 20 години ще си мечтаем. Не ме интересува кой ни бил треньор щом отбора няма развитие. Интересува ме само едно, да сме първи в класирането, да печелим титли и купи и да се представяме добре в Европа. Дори това да означава всяка година да сменяме треньор. А за Пенев въобще не съжалявам, че го махнаха. Като футболист беше световна класа, но като треньор все още е никой и не може да позволяваме на някой да се учи върху ЦСКА. ЦСКА не е училище. Ако не сте го разбрали да ви кажа.
Ето ти още един треньор,който се "учеше" върху ЦСКА-Аспарух Никодимов:
"След прекратяването на състезателната си кариера от 1979 до 1983 г. е старши-треньор на ЦСКА. През този период червените завоюват четири поредни пъти шампионската титла (1980, 1981, 1982 и 1983) и веднъж печелят Купата на България (1983). В европейските клубни турнири (КЕШ) под ръководството на Никодимов е постигната най-забележителната серия от успешни мачове в историята на българския футбол изобщо. През периода 1980 - 1983 г. ЦСКА елиминира "Ливърпул" (Англия) (тогава трикратен носител на КЕШ), "Нотингам" (Англия) (двукратен носител на КЕШ), "Монако" (Франция), "Реал Сосидедад" (Испания).ЦСКА достига полуфинал за КЕШ през сезона 1981/82 и четвъртфинал през сезона 1980/81 г."
Нещо да кажеш?Само,дето и него го изгонихте(През пролетта на 1983 г. Аспарух Никодимов е отстранен от поста старши-треньор на ЦСКА)
А ето ти и двама,които не се "учиха" върху ЦСКА:Луиджи Симони и Енрико Катуци.И какво спечелихте с тях?
Тъй,че-не се изказвай неподготвен.