Само още по-забавно ми става .......сега пък не признаваме, че тиретата били играели най-качествения футбол в България и т.н. .......обаче нали се сещате, че за да призная това трябва да гледам техни мачове ....а аз не съм гледал нито един и нямам намерение и да гледам

Нека си играят за здраве или каквото е там ....за мен не съществуват реално, а виртуално - в болните глави

Лошото е, че постоянно представите се опитват да се объркат, щото хората с власт и пари променят правилата както им кефне ..обаче не съм съгласен с това аз поне!!!
yavorescu, ако гледаме така на дребно - Черно море не печели нищо от подобен бойкот. Обаче не печели, щото повечето фенове сигурно ще отидат на ст. Тича. Както и повечето фенове на другите отбори. Ако стадионите останат празни ....във всяко домакинство срещу тях и има само опънат по 1 транспарант "Вие не сте ЦСКА! Искаме правилата да се спазват от всички!" или нещо от сорта ....ме съмнява, че няма да има реакции. Ако чакам всеки път да печеля нещо и пари да ми дават, за да постъпвам правилно ...то по-добре да ида да се гръмна

Затова всички усилия за промяна на каквото и да е се провалят, щото не сме единни... ако можеше поне в едно нещо да сме единни, всичко щеше да е много различно ...и щяхме да живеем в друга държава! Но докато разсъждаваме така на дребно к'во точно ще спечелим ....всъщност, ти си доста интелигентен и добър анализатор - съвсем наясно си с дълговременните ползи, които могат да настъпят от подобно кратковременно "непечелене на нищо" ...така че ще приема, че просто ти се ходи на мач

На мен обаче ми писна цялата ни държава да е кочина във всяка една област на живота ....така че аз поне печеля от това, че за себе си постъпвам правилно! И друго не ми трябва да печеля!