Познаваме се с него от други места и така.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот paceto » 08 сеп 2017 22:55

Мнениеот iliev72 » 08 сеп 2017 23:04
paceto написа:Аз знам за какво говори или по точно за кого говори.
Познаваме се с него от други места и така.
Мнениеот Thsmith » 08 сеп 2017 23:23
iliev72 написа:Thsmith написа:paceto написа:Илиев, ако обичаш се връщай отново във вашият подфорум и стига си провокирал този и онзи, че става голям спам заради теб. Не стига, че сам се заяждаш и някой като ти отговори по остро и веднага летят доклади към нас. Пишеш се за голям човек, а се държиш като някой сополанко.
Ако няма да коментираш нещо свързано с футболен клуб Барселона и предстоящите му мачове, много те моля да не пишеш повече тук.
хахах доносничи, а? : 0 Иначе почти винаги той провокира. Нещо като Сроад е, но с по просташко поведение
Сроад ?! Български тълковен речник няма такава дума !!!
 Пацето ме разбра... Пък и би трябвало да се сетиш, че не случайно съм използвал главна буква в средата на изречението.
 Пацето ме разбра... Пък и би трябвало да се сетиш, че не случайно съм използвал главна буква в средата на изречението.Мнениеот kingofpop » 09 сеп 2017 02:01

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Мнениеот Thsmith » 09 сеп 2017 06:10
Мнениеот iliev72 » 09 сеп 2017 08:56
kingofpop написа:оставете го, нека се кефи, че не можахме да вземем Коу

той това го приема като малка победа, все пак при положение, че не си виждал отбора си шампион се радваш и на такива "победи"....не им е лесно и на лузърите, четвърт век без титла
Мнениеот ivan56 » 09 сеп 2017 12:05

[/offtopic]
[/offtopic]Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Мнениеот Vanderlei_Luxemburgo » 16 сеп 2017 16:23

Мнениеот kingofpop » 16 сеп 2017 19:07

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Мнениеот Vanderlei_Luxemburgo » 16 сеп 2017 19:18

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта