Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
32-ра или смърт!!!!!!
-
- Контакти:
Много е трудна тая с титлата тази година. За следващата еврокампания Лудогорец ще бъдат с още по-висок коефициент от тази година, защото им отпада първата, когато паднаха от Загреб. Ако се наложи, ще играят яко и другите начини. Имат спад в играта, но те всяка година в различни периоди имат спадове. Реално имат много балансиран отбор, дълга скамейка и отлична организация в другите начини. Второ или трето място за нас. Ако запазим отбора и го подсилим леко лятото, догодина може и титла да видим. За тази - купа и поне същия баланс като миналогодишния с подуенци ми изглеждат реалните цели.
Хайл Мусолини
CaptainBertorelli написа:Много е трудна тая с титлата тази година. За следващата еврокампания Лудогорец ще бъдат с още по-висок коефициент от тази година, защото им отпада първата, когато паднаха от Загреб. Ако се наложи, ще играят яко и другите начини. Имат спад в играта, но те всяка година в различни периоди имат спадове. Реално имат много балансиран отбор, дълга скамейка и отлична организация в другите начини. Второ или трето място за нас. Ако запазим отбора и го подсилим леко лятото, догодина може и титла да видим. За тази - купа и поне същия баланс като миналогодишния с подуенци ми изглеждат реалните цели.
Делиорманци направиха два равни у дома, биха ни без да са ни надиграли, след подарък на Китанов. Вчера не можаха да спечелят срещу слаб отбор, паркирал рейса, при това с човек повече! Сините са въздух под налягане. Изглежда напоследък някой наля милиони в клуба, но те не умеят да харчат правилно парите, които им идват свише. Сега са в подем, но балонът неминуемо ще се спука.
При нас растежът е осезаем, момчетата се сработиха, бележим доста голове, днес трябва да са картотекирали двете класни попълнения. Разбира се няма нищо сигурно, можем и да не успеем, но шансовете ни през тази година не са никак за пренебрегване.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
-
- Контакти:
Бе не ни надиграха, но мача беше равностоен, при това на Армията. Не показахме, че сме по-добри от тях. Аз и вчера не видях в нито един момент от мача да бяха по-слабия отбор, докато си бяха 11 на 11 включително. Според мен Херо им сменя стила и това води до временно колебание. Дано да не съм прав и да станем шампиони, но ако примерно ми се беше наложило да си заложа апартамента на шампион, не бих заложил на нашите.
Хайл Мусолини
CaptainBertorelli написа:Бе не ни надиграха, но мача беше равностоен, при това на Армията. Не показахме, че сме по-добри от тях. Аз и вчера не видях в нито един момент от мача да бяха по-слабия отбор, докато си бяха 11 на 11 включително. Според мен Херо им сменя стила и това води до временно колебание. Дано да не съм прав и да станем шампиони, но ако примерно ми се беше наложило да си заложа апартамента на шампион, не бих заложил на нашите.
Тръгнахме зле в първенството, даже Славия не победиме.
- blue avalanche
- Контакти:
Teo написа:32-ра или смърт!!!!!!
Ми значи - смърт!

-
- Контакти:
Mitata, CaptainBertorelli, изключително глупаво е да не се признава истината, а тя е, че в в момента Левски играе най-грамотен футбол в момента в България. Видима е разликата от статичната и неориентирана игра, която имаха при Жадното - пакетно движение; числово предимство, там където е топката; не се цели топката на всяка цена да се подаде на нападателя, а той да си се оправя. И в Лудогорец ги знаят и правят тези неща, но вече не са сами, а за Левски се видя, че се правят по-добре от тях. Би било добре в Борисовата да се научат, но може би имат нужда от някого в треньорския щаб. Когато си затваряте очите болката ще бъде по-тежка в края.
s.gol.v.rakata написа:Mitata, CaptainBertorelli, изключително глупаво е да не се признава истината, а тя е, че в в момента Левски играе най-грамотен футбол в момента в България. Видима е разликата от статичната и неориентирана игра, която имаха при Жадното - пакетно движение; числово предимство, там където е топката; не се цели топката на всяка цена да се подаде на нападателя, а той да си се оправя. И в Лудогорец ги знаят и правят тези неща, но вече не са сами, а за Левски се видя, че се правят по-добре от тях. Би било добре в Борисовата да се научат, но може би имат нужда от някого в треньорския щаб. Когато си затваряте очите болката ще бъде по-тежка в края.
Абонати са ни през последните години, този сезон няма да станем свидетели на изклчение. Роси ги понаучи да паркират автобуса, но напред са гола вода. Все още не са срещнали най-добрия тим, ЦСКА. Когато това се случи, всичките им слабости ще излезнат наяве.
-
- Контакти:
s.gol.v.rakata написа:Mitata, CaptainBertorelli, изключително глупаво е да не се признава истината, а тя е, че в в момента Левски играе най-грамотен футбол в момента в България. Видима е разликата от статичната и неориентирана игра, която имаха при Жадното - пакетно движение; числово предимство, там където е топката; не се цели топката на всяка цена да се подаде на нападателя, а той да си се оправя. И в Лудогорец ги знаят и правят тези неща, но вече не са сами, а за Левски се видя, че се правят по-добре от тях. Би било добре в Борисовата да се научат, но може би имат нужда от някого в треньорския щаб. Когато си затваряте очите болката ще бъде по-тежка в края.
Понеже и двата отбора от вчера са ми много неприятни мисля, че гледах безпристрастно мача. Не видях Левски да се справят в каквото и да е по-добре. По-добре играете, отколкото при Митов, но и срещу нас ще излезете за хикс, пък ако върже-върже. Типичен италианец. Няма да ви направи шампиони, но догодина може и да прескочите още един кръг за ЛЕ.
Хайл Мусолини
Teo написа:32-ра или смърт!!!!!!
Да бъде смърт!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България