Де Ноер игра, каквото игра, само в схема 4-1-4-1 при Петрович, когато работата му бе да отнема топката по най-бързия начин и да я подава на най-близкия играч. И вършеше това перфектно. Или просто това бе неговата позиция и му липсваха всякакви други качества или никой не успя да го използва на пълния му потенциал.
Иначе и аз си мисля, че вървим към раздяла с Роман, след толкова години вече.
Много вътрешни халфове, но не е гаранция, че Рошу и Панайотов ще са твърди титуляри.
Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Teo написа:Тъй като лятото не следих ситуацията при вас, някой ще ми каже ли колко пари дадохте за трансфери?
@ Щото всеки втори се хвали, че сте направили по-добра селекция от нашата!
За трансфери не знам колко са дали, но за заплати бая пари ....... няма проблем, Виваком черпи. Новото КТБ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Teo написа:Тъй като лятото не следих ситуацията при вас, някой ще ми каже ли колко пари дадохте за трансфери?
За трансфери не знам колко са дали, но за заплати бая пари ....... няма проблем, Виваком черпи. Новото КТБ.
Ами някой от привлечените футболисти са с добри визитки, но Левски са далеч от бюджета на Лудогорец за заплати.
И Степан Лончар отпада заради контузия 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
1982 написа:Teo написа:Тъй като лятото не следих ситуацията при вас, някой ще ми каже ли колко пари дадохте за трансфери?
Не правете сметки на чужди пари!
Имат, .... дават!
Важното е да се вдигне нивото на цялата А група, да има повече интересни мачове и повече хора на трибуните.
Конкуренцията тласка към развитие.
.... и щом Тръст СБ си правят пас, значи всичко е ОК
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Сираков каза,че хората които са правили лятната селекция са за затвора
Вече лично СР си преговарял за новите!
България има природни богатства,
mikata написа:Сираков каза,че хората които са правили лятната селекция са за затвора![]()
Единия е съсобственик.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
Serafim
- Контакти:
Колко пъти вече удряме на камък, за флангови футболист? Да ви кажа честно, ако няма сега да се търси крило, а на зима, ми се ще да потърсят бек, по възможност десен, свободен агент, че сме съвсем без покритие там. Определено имаме нужда от силни бекове. Особено сега, след като не намерихме крило, то един ляв бек, който често търси топката, умее да надиграва един на един, да пробива и центрира. Горанов за съжаление е прекалено дефанзивен. До тук в нито един мач не играе атакуващо. Винаги, когато е с топката, някак си успява да се затвори на фланга и да центрира топката, от където му падне, като единствена алтернатива. А играе с Роман, който умее добре да подсигурява и винаги се връща. Един от хората, отнемащи най-много топки на мач.
Много ще отворим играта с два по-класни бека.
Много ще отворим играта с два по-класни бека.
Тунде не искал в Албания, защото там не се отнасяли добре с чернокожите. Това момче май не е наясно, че и в София може да не се отнасят добре с чернокожите.
Нар не искал в ЧМ при Гонзо. Предпочитал да си потичва на Герена.
Какви са тия футболисти бе, майко мила. Не знам Спас Русев как успява да им намира пазар, а тия и с претенции. йде, бегайте и дим да ви няма няма. Ти му даваш хляб 2-3 години, то ти плюе в лицето.
Нар не искал в ЧМ при Гонзо. Предпочитал да си потичва на Герена.
Какви са тия футболисти бе, майко мила. Не знам Спас Русев как успява да им намира пазар, а тия и с претенции. йде, бегайте и дим да ви няма няма. Ти му даваш хляб 2-3 години, то ти плюе в лицето.
Сега Тундето ще цъка ли поне за U19, или той вече навърши 20? 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."