ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00

Мнениеот W84me » 07 сеп 2017 01:06

1982 написа:Не можа ли Младежа лично да отиде и да си пробва силите срещу Дългия, ами праща една дузина дроги да го пребият ??! Нали е голям бияч ?! Ебати путкенските истории .... 15 на 1 ..... великите СЗ, боклуци и отрепки, винаги така правят, много на малко.

Така си е. 85% са рахитични пишлеменца на 1 шамар живот, има само няколко по-здравички и сериозни мъже там.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 07 сеп 2017 01:11

blue avalanche написа:
nosmoky написа:
П.П Не са отказали само 15 човека...почти всичките ми приятели говеда, които ходят в Б от деца...смениха сектора последните години.

Ти с говеда ли дружиш??? :o Да не си краварче нещо? :twisted:

Нещо такова. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2017 01:11

W84me написа:има само няколко по-здравички и сериозни мъже там.

И един от тези, по-здравите, преди време намаза Ина с лайна .... жена, Левскарка, с главно Л ..... гнусна история, не ми се влиза в детайли.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 сеп 2017 01:13

nosmoky написа:
Ние сме Левски написа:Днес пребиха Дългия като куче 15 подчовеци с тениски SW . Днес отказаха 15 човека официално да стъпят в сектора в който сме си прекарали живота. Резултата ми стана безсмислен след видяното и ,че само ни се опитахме да го отървем.

И пълен Сектор Б стои и гледа...толкова ли няма мъже вече...всички ли ви е толкова страх ???
В Дивизията има поне нещо мъжко...ама сигурно и на тях ще им писне, щом няколко хиляди стоят и гледат как ги пребиват...и стоят насрани.
След всеки мач се жалвате в интернет...

П.П Не са отказали само 15 човека...почти всичките ми приятели говеда, които ходят в Б от деца...смениха сектора последните години.

Боят не е ли извън стадиона ? Ако цял сектор Б е седял и е гледал как го бият, по-добре да ни закриват.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 07 сеп 2017 01:21

Ми не...след като са го смазали от бой..са го влачили като труп из целия сектор и накрая са го оставили да лежи безжизнен.
И не...не преувеличавам изобщо.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 сеп 2017 01:27

nosmoky написа:Ми не...след като са го смазали от бой..са го влачили като труп из целия сектор и накрая са го оставили да лежи безжизнен.
И не...не преувеличавам изобщо.

Остави ме без думи. Потресен съм.
Нямаше ли с него хора от дивизията....
Не знам, вече нямам надежда, че ще се отървем от тези утайки сз. Ще си играят на богове в Б докато го има клуба.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2017 01:30

Eminem написа:Нямаше ли с него хора от дивизията....

И какво да направят те, като са обикновени момчета, а не нарко-дилъри, бачкащи за влиятелни наркобосове ?! Нали се знае кой къде живее, а са се намесили, а утре са станали инвалиди. Някоя вечер, докато се прибират, ще ги причакат 2 коли хора от СЗ ..... с тръби, бухалки и боксове. Случвало се е много пъти вече.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 сеп 2017 01:36

1982 написа:
Eminem написа:Нямаше ли с него хора от дивизията....

И какво да направят те, като са обикновени момчета, а не нарко-дилъри, бачкащи за влиятелни наркобосове ?! Нали се знае кой къде живее, а са се намесили, а утре са станали инвалиди. Някоя вечер, докато се прибират, ще ги причакат 2 коли хора от СЗ ..... с тръби, бухалки и боксове. Случвало се е много пъти вече.

Така е, ама не знам....свои хора са, поне да се пазят взаимно. Те въобще какво правят в Б, жалко е, но вече нямат място в Б. Нямат място, защото не могат да преборят сз. Да ходят в А или във В. Но то пък какво им пречи на запада да си ги пребие и извън сектора.
Силно се надявам дивизията да не спре да ходи на стадиона, но май натам отиват нещата.
Аз още осмислям картината как цял сектор Б седи и гледа побоя, а после си пее и се прави, че нищо не е станало.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 сеп 2017 01:41

Eminem написа:Аз още осмислям картината как цял сектор Б седи и гледа побоя, а после си пее и се прави, че нищо не е станало.

Е това и аз не мога да го осмисля .... за страха и ненамесата го разбирам, знам къде живеем, държава няма, но това не мога да разбера. Как може да останеш в Б след подобна картина, че даже и да пееш ?!?!

Журналята, тези кyрви платени, също нищо няма да напишат за тази случка, все едно я е нямало .....

Ние сме Левски
Контакти:

Мнениеот Ние сме Левски » 07 сеп 2017 01:45

Ние лично се опитахме да го измъкнем и издърпаме ,но всичко стана за секунди и Адриян побягна някъде в тълпата . Мислех,че момчето се е спасило след което 15 момчета си тръгнахме в 60 тата минута погнусени,потресени,отвратени и знаейки,че няма да се върнеме там никога . Боли ме страшно много за това,че ще подкрепям Левски от сектори в които не се пее или по телевизията. Ако някой има информация как е Дългия да сподели.

Върни се в “Левски”