ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00

Мнениеот Tiberius » 06 сеп 2017 22:49

HardWork написа:
samo_levski написа:Обертан обаче е толкова приятен и позитивен човек, отделно, че е един от най-класните чужденци, някога играли в България.

Тоя позитивизъм, тая класа, кеф ми е да го гледам. Такива докосвания и отигравания, като неговите, много рядко се виждат по българските терени.

Прехвалваш го малко. Добър играч е, но чак голяма класа не е. Пази добре топката и има добра физика, но като цяло още не е показал нищо особено.

За БГ стандартите си е идеален. ;)
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
xtremeee
Контакти:

Мнениеот xtremeee » 06 сеп 2017 22:49

levski4ever86 написа:Съдията можеше да си улесни мача ако беше вдигнал само жълт на Митрев при положение, че преди това е спестил червен на Натанаел и няколко жълти на Анисе. Беше близо до акъла, че един червен ще развали мача и ще направи кашата още по-голяма. Мен не ме грее, че на полувремето е видял грешките си и в 80мин. е изгонил съвсем правилно Сисиньо или както се казва там.

Той ако вдигне само жълт директно може се откаже от съдийството.
Това е като да свириш нарушенията в наказателното и да дадеш пряк свободен удар :)

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 06 сеп 2017 22:50

THE G.A.M.E написа:
Дидо написа:Аз пък мисля,че Вутов блъска Натанел и тогава го прасна през лицето,и ако това не е червен картон? 8-)
Дори и да има нарушение на Вутов, това е при игрова ситуация и действието въобще не беше грубо. ОК, жълт за Вутов, но какво се случва при това положение ?
Случва се това, че щом има нарушение на Вутов, ударът на Натанаел следва да се разглежда като >удар при спряна игра< Което прави картона от 100 %-тов червен, на 200 % червен. ;)

тоз пък, удар при спряна игра е ударът на Бекъм срещу Диего Симеоне, това е червен картон. Червен картон за Натаниел в тази ситуация го видяха само фенове, които не разчитат на футболните качества на футболистите си, а искат нови 60 години подаръци от съдията в напечените мачове.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 сеп 2017 22:51

Red_Neck написа:Слаб футбол от двата отбора.
Ритахте се като катъри - Анисе, Дяков, Панайотов, Прохазка....
Много малко футбол видях и преди изгонването на Митрев.
10 дни надуване на бузи и накрая парата отиде в свирката ;)
Ами... Според мен и двата отбора бяха излезли за равен, пък ако стане нещо в атака, бонус. ;)
Изгонването на Митрев наклони везните и гостите потърсиха победата, но докато бяхме 11 на 11, положенията на разградчани бяха след контри, което говори достатъчно.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 сеп 2017 22:52

Добре се получи. Хората повярваха напълниха стадиона. Това беше най-важното.
Мачът? Не стана красив, но никой не го е очаквал. В такива срещи се гони резултат, а не красота.
Съдията? Чист чк на Митрев след груба грешка на Вутов, но преди това трябваше да има такъв за онзи, дето удари с лакет нашия. Много спорни отсъждания, което подразни всички.
Може да се каже, че вече имаме нелош отбор. 45 минути с човек по-малко и не трепнаха, накрая можеше и да победим. Естествено, може много да се желае във всички фази, но си имаме треньор , който ще го направи. Не знам скъп ли е Роси, но за един месец стигна от 1600 човека публика до препълнената Герена днес. Хората усещат нещата и малко им трябва. Играчите усетиха подкрепата и дадоха зверска битка на съперника. Докрай.
Това вече е ЛЕВСКИ!
Останалото са второстепенни подробности...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
levski4ever86

Мнениеот levski4ever86 » 06 сеп 2017 22:54

xtremeee написа:
levski4ever86 написа:Съдията можеше да си улесни мача ако беше вдигнал само жълт на Митрев при положение, че преди това е спестил червен на Натанаел и няколко жълти на Анисе. Беше близо до акъла, че един червен ще развали мача и ще направи кашата още по-голяма. Мен не ме грее, че на полувремето е видял грешките си и в 80мин. е изгонил съвсем правилно Сисиньо или както се казва там.

Той ако вдигне само жълт директно може се откаже от съдийството.
Това е като да свириш нарушенията в наказателното и да дадеш пряк свободен удар :)

В такъв случай съдията трябваше да се откаже от съдийството няколко минути по-рано, защото при 100% червен на Натанаел да свириш нарушение в негова полза и жълт картон граничи с малоумие на n-та степен. Това е като да паднеш в собственото си наказателно и да свирят дузпа за теб.
България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 06 сеп 2017 22:55

Хубава атмосфера на стадиона, страхливи домакини, слаби Лудогорец и чудесно 0:0 за .... ЦСКА.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 сеп 2017 22:55

ЕМИЛ написа:Слаб Левски , слаб мач , слаб сектор Б ....

Един път и аз да отидада ги гледам нашите буклуци и се изложихме

Идеален си за фен на тирето.
Махни си аватара че излагаш отбора.
Направо ми се повръща от такива "фенове"
Левски играха 10 на 14 и оставиха всичко на терена, можеха и да бият а ти ги наричаш боклуци ?!?
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 06 сеп 2017 22:55

толкова ли не видяхте, че тая к***а на Ганчев, съдията Попов, майсторски добута мача до изгодното им равенство.
Първо резна любимия ни отбор, после майсторски компенсира, и накрая от страх даде само 2 минути продължение. Зер баш на тия зеленогорски сме им вкарвали два пъти в добавеното време, та да не стане някой сериозен сакатлък.
Нашите ми харесаха, играта ни се подобрява от мач на мач. Ако оцелеем в Пловдив с трите точки, можем да вървим смело напред в първенството и да чакаме мача с оранжевите

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 сеп 2017 22:55

xtremeee написа:Искам да видя сега Левски как ще играят срещу оранжевите ,че като гледам срещи нас се играе като финал за ШЛ а срещу тях като приятелски мач

отбора ви към момента е най-добрият в България.Спор няма.Факт.От няколко месеца обаче има голям спад в играта ви-Европа го показа.В момента Домуса знае че Батков го няма и ще му е трудно,защото и отбора на цска-софия има потенциал.Вкопчили сте всичко,защото ще имате мачове и в Европа и страха е голям да не изпуснете титлата-към този момент с този тренер сте адски зле.Слушай коментарите на Марселиньо за тренера ви те говорят ВСИЧКО.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”