ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00
Иначе можем да обобщим, че Херо беше смазан от Делио Роси. Можеше да вземем мача дори с човек по-малко, ако Обертан или Вутов бяха вкарали.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
samo_levski написа:Обертан обаче е толкова приятен и позитивен човек, отделно, че е един от най-класните чужденци, някога играли в България.
Тоя позитивизъм, тая класа, кеф ми е да го гледам. Такива докосвания и отигравания, като неговите, много рядко се виждат по българските терени.
Прехвалваш го малко. Добър играч е, но чак голяма класа не е. Пази добре топката и има добра физика, но като цяло още не е показал нищо особено.
-
Дори и да има нарушение на Вутов, това е при игрова ситуация и действието въобще не беше грубо. ОК, жълт за Вутов, но какво се случва при това положение ?Дидо написа:Аз пък мисля,че Вутов блъска Натанел и тогава го прасна през лицето,и ако това не е червен картон?
Случва се това, че щом има нарушение на Вутов, ударът на Натанаел следва да се разглежда като >удар при спряна игра< Което прави картона от 100 %-тов червен, на 200 % червен.

Kotooshu написа:Рязани безродници ... чака ви съдбата на оранжевите курви
кво искаш да кажеш, че ще станат Левски-София?
от ЦСКА-София ги е страх легендата на клуба, Стойчо Стоилов, да не изкара отбора при следващият мач с Левски или Лудогорец
Митрев, Вутов, Обертан, Панайотов, Роси... Не чух нито един да се оправдава със съдията? Взимайте пример. 

Искам да видя сега Левски как ще играят срещу оранжевите ,че като гледам срещи нас се играе като финал за ШЛ а срещу тях като приятелски мач
Левски игра от сърце, раздадоха се докрай. Личи си работата на Роси. Съдията категорично повлия на резултата, след като не изгони Анисе и Натанаел преди Митрев.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- popokutepetel
- Контакти:
BFS написа:THE G.A.M.E написа:Искаме червен картон за Натанаел, за удар без топка в лицето на Вутов.BFS написа:защото Прохазка се блъсна в гърба на Сисиньо докато бягаше с гръб
Незнам, но ако някой е слушал радио Дарик, там вървеше пропагандата, че съдията развалил мачът, като подкрепил Лудогорец през първото полувреме. Еми чист червен картон на Митрев, кво искат?
Това е ситуацията, която предхожда всички останали. Там се развали мача.
човек, как да дадеш дузпа, когато предимството в ситуацията е на страната на Натаниел? Абсолютно хулиганска постъпка негова страна, като трябваше да си сдържи нервите, но когато той е пред Вутов и топката не е в позиция за отбелязване на гол, а е далеч от Вутов, Натаниел е между топката и Вутов, няма никаква опасност за отбелязване на гол, няма и основание за нарушение за предотвратяване на гол, това няма как да е дузпа. В момента в който го удря, Вутов си вкарал левият крак между краката на Натаниел и го събаря. Абсолютен жълт картон за Натаниел за хулиганската му постъпка, докато пази топката
Какво общо има предимството в ситуацията? Ударът в лицето си е удар и е нарушение пък ако ще топката вече да е във вратаря.
- levski4ever86
Съдията можеше да си улесни мача ако беше вдигнал само жълт на Митрев при положение, че преди това е спестил червен на Натанаел и няколко жълти на Анисе. Беше близо до акъла, че един червен ще развали мача и ще направи кашата още по-голяма. Мен не ме грее, че на полувремето е видял грешките си и в 80мин. е изгонил съвсем правилно Сисиньо или както се казва там.
България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!

- Mathias_Coureur
- Контакти:
blue avalanche написа:Mathias_Coureur написа:Съдията свири нормално, стига сте се оправали с него, той не е виновен, че направихте слаб мач! Така ми обяснявахте нещата след загубата ни от Септември с 1:4, сега ви отговарям със същото!
Щом при слаб мач и с човек по-малко правим 0-0 с Лудогорец, смятай при силен мач на вас какво ще ви се случи.
Съдията свири нормално , по 1червен картон и за двата отбора, радвайте се, че не ви отмени гол или два. Продукцията и на двата отбора беше слаба, не виждам с какво съдията е виновен.