LSFC 1914 написа:ImmortaL_1000 написа:ЕЕЕ как исках да им го вкарат в последната минута на тия Левски.
И аз искам да ти умрат най-близките, ако искаш да знаеш.
И аз искам да ти изкривя лицето като те видя на живо.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LSFC 1914 написа:ImmortaL_1000 написа:ЕЕЕ как исках да им го вкарат в последната минута на тия Левски.
batmanlevski написа:страхотен Левски , тотално намачка подпирания от рефера лудогорец, а Домуса с тези си мошенгии днес отново се изложи тотално , даже с 14 на 10 срещу Левски , се видяха ,че са гола вода, ей затова в Европа дето не могат да ги подпират съдиите отнасят от разни средняци по 9 гола !
ImmortaL_1000 написа:LSFC 1914 написа:ImmortaL_1000 написа:ЕЕЕ как исках да им го вкарат в последната минута на тия Левски.
И аз искам да ти сменя лицето като те видя на живо.
1982 написа:popokutepetel написа:Явно Левски доста е дръпнал защото само СЪДИИТЕ и късмета покриха Смехотворец от заслужена загуба. Щом вече с 10 човека не могат не само да ни бият, но и положение да създадат Домуза трябва да цака повече на съдийчетата, че да гонят поне по двама
Хайде, у нас все съдиите са ви виновни, ама ми е интересно защо в Европа всяка година още юли месец изхвърчате, там ги няма съдиите на Домуса, би трябвало да покажете силата си ??
way написа:samo_levski написа:HardWork написа:Ай честито! Жалък Лудогорец не можа да победи Левски, въпреки тенденциозното съдииство! Ясно се видя кой е най - смешния отбор в България! Елава на Левски, че въпреки скандалния чернодершко не загубиха мача!
чернодрешкото обаче изигра хитро мача - закла левски в началото, накрая даде и за лудогорец, 0:0 в тая им форма и на герена си е направо победа за лудогорец.
Не забравяй 2те минути добавено време когато натиснахме
IvailoRz написа:batmanlevski написа:страхотен Левски , тотално намачка подпирания от рефера лудогорец, а Домуса с тези си мошенгии днес отново се изложи тотално , даже с 14 на 10 срещу Левски , се видяха ,че са гола вода, ей затова в Европа дето не могат да ги подпират съдиите отнасят от разни средняци по 9 гола !
Знам ,че си хейтър ,но ако арсенал вкарва на Лудогорец 9 в два мача , на Левски би вкарал поне 19
popokutepetel написа:1982 написа:popokutepetel написа:Явно Левски доста е дръпнал защото само СЪДИИТЕ и късмета покриха Смехотворец от заслужена загуба. Щом вече с 10 човека не могат не само да ни бият, но и положение да създадат Домуза трябва да цака повече на съдийчетата, че да гонят поне по двама
Хайде, у нас все съдиите са ви виновни, ама ми е интересно защо в Европа всяка година още юли месец изхвърчате, там ги няма съдиите на Домуса, би трябвало да покажете силата си ??
Да питам срещу Верея порязаха ли ни жестоко?
А днес Натанаел следваше ли да бъде изгонен?
А жълт картон на Анисе за умишлена игра с ръка трябваше ли да има?
Мерси за отговорите. Просто казано от 7 мача два с очевидни тесли.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni и 31 госта