ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00

Мнениеот Red_Neck » 06 сеп 2017 16:29

NOMER14 написа:Любопитен ми е не резултатът, а как ще отсъждат съдиите - лакмус кой ще командва парада в родния футбол. Защото шампион се става не само с добра игра, но и с други средства.

+1
Ролята на сателитите и "свободните наемници" (отбори получаващи премии от Разград за спечелени точки срещу преки конкуренти) е също съществена.
Миналата година Дунав бяха "стимулирани" с 11 точки само от Лц.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 сеп 2017 16:31

Тази година трябва да се класираме пред Лудогорец, а не пред оранджервото тире. От пребоядисания Литекс така или иначе няма да играе в ЕКТ, а както върват нещата тази година ще са ни абонати. Но по - важното е да виждаме израстване на отбора в игра, защото парите са е Европа, а без игра няма победи, няма приходи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
xtremeee
Контакти:

Мнениеот xtremeee » 06 сеп 2017 16:40

+1
Ролята на сателитите и "свободните наемници" (отбори получаващи премии от Разград за спечелени точки срещу преки конкуренти) е също съществена.
Миналата година Дунав бяха "стимулирани" с 11 точки само от Лц.

от началото на годината виждам как всички се надупват на Микрето ,като нищо и вие да сте в играта и да се опитате да ни смъкнете от първото място по всякви начини!
А за мача както винаги ще е много скучен с голяма борба по терена и много жълти картони ,ако има победа ще е с 1-0 0-1

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 06 сеп 2017 16:42

Red_Neck написа:
THE G.A.M.E написа:Отново се повтарям... Този мач не е важен.
Мач като мач. Дори и загуба с 0-5 няма да означава нищо. Абсолютно нищо.
....

Колега, рано е за задна... ;)

Той и един друг мач през пролетта не беше важен, ама после оревахте света заради един бараж ;)

Мачът е изключително важен, защото съвсем скоро гостувате в Коматево и Стара Загора и не се знае колко дълго ще сте след Верея в класирането ;)

Какво гнусно и жалко същество е припознавача...Чака Левски да загуби за да може нищожната му и жалка душица да се радва. Абсолютно нищожество и отрепка!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

tornadooo

Мнениеот tornadooo » 06 сеп 2017 16:54

koisa написа:
Sinite ot Sofia написа:
tornadooo написа:Има нещо което ми е много интересно. Защо Левски и Литекс-Етрополе си пълнят стадионите само за мачове с Лудогорец. Нали те все не стават за нищо, все турци, все не знам какви. Всички знаем защо, защото стадиона на един отбор се пълни до край само когато отборът играе с някой голям. По груби сметки мисля че на великото вечно дерби нямаше толкова публика на Левски, колкото ще има довечера. Е вярно то вече не е точно вечно дерби, защото ЦСКА го няма ама...

Етрополе кога си е пълнил стадиона с Разград, айде малко по - обективно.

Безсмислено е да му обясняваш. Човека си е внушил, че където стъпи Лудогорец и стадиона се пълни. Добрата на пръв поглед селекция от много време, качествен треньор, три поредни победи без допуснат гол, видима промяна в играта на отбора за отрицателно време, възможност за настигане на ГМО-то в класирането явно не са достатъчно големи причини за да напълним стадиона.
Никой не отрича, че Лудогорец е голям дразнител след шестте си поредни титли.
Нека момчето само си отговори защо стадиона в Разград е винаги пълен когато играят с Левски. ;)

Аз не съм казал че на Лудогорец винаги е пълен, но "гранд" като Левски да има по 3-4000 на домакинство с уж милионите си фенове. А то в Разград поне още три пъти ще се напълни за Лига Европа, а герена ... а извинете, забравих че Европата не ви е силна страна :)

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 06 сеп 2017 16:59

tornadooo написа:
koisa написа:
Sinite ot Sofia написа:
tornadooo написа:Има нещо което ми е много интересно. Защо Левски и Литекс-Етрополе си пълнят стадионите само за мачове с Лудогорец. Нали те все не стават за нищо, все турци, все не знам какви. Всички знаем защо, защото стадиона на един отбор се пълни до край само когато отборът играе с някой голям. По груби сметки мисля че на великото вечно дерби нямаше толкова публика на Левски, колкото ще има довечера. Е вярно то вече не е точно вечно дерби, защото ЦСКА го няма ама...

Етрополе кога си е пълнил стадиона с Разград, айде малко по - обективно.

Безсмислено е да му обясняваш. Човека си е внушил, че където стъпи Лудогорец и стадиона се пълни. Добрата на пръв поглед селекция от много време, качествен треньор, три поредни победи без допуснат гол, видима промяна в играта на отбора за отрицателно време, възможност за настигане на ГМО-то в класирането явно не са достатъчно големи причини за да напълним стадиона.
Никой не отрича, че Лудогорец е голям дразнител след шестте си поредни титли.
Нека момчето само си отговори защо стадиона в Разград е винаги пълен когато играят с Левски. ;)

Аз не съм казал че на Лудогорец винаги е пълен, но "гранд" като Левски да има по 3-4000 на домакинство с уж милионите си фенове. А то в Разград поне още три пъти ще се напълни за Лига Европа, а герена ... а извинете, забравих че Европата не ви е силна страна :)

Кога ла.но стана, кога в ръженчето се качи?

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 сеп 2017 17:00

NOMER14 написа:Любопитен ми е не резултатът, а как ще отсъждат съдиите - лакмус кой ще командва парада в родния футбол. Защото шампион се става не само с добра игра, но и с други средства. К'о стана с нарязните кораби и съкратените служители?

Ми Никола Попов е поръчков съдия. Но да видим как пълния стадион ще компенсира ;)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 сеп 2017 17:02

Съдийството ще покаже дали Сираков се води консултант на СР :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 сеп 2017 17:04

tornadooo написа:Аз не съм казал че на Лудогорец винаги е пълен, но "гранд" като Левски да има по 3-4000 на домакинство с уж милионите си фенове. А то в Разград поне още три пъти ще се напълни за Лига Европа, а герена ... а извинете, забравих че Европата не ви е силна страна :)

Нещо започна да се оплиташ, Сашенце. Къде си тръгнал да сравняваш отделни мачове на Левски в ППЛ с тази на Лудогорец в ЛЕ? Казваш, че Левски си пълни стадиона само срещу Лудогорец, но не обясняваш защо Лудогорец в ППЛ прави същото само срещу Левски? Феновете на Левски винаги можем да напълним стадиона си, особено в мач от ЕКТ, докато при вас срещу отбори от ранга на Арсенал не беше пълен. Кога при гостуване ще сте повече от играчите на отбора ви? Левски е Гранд, а не "гранд" и винаги ще бъде... Колкото и да се напъваш няма да промениш фактите.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 06 сеп 2017 17:33

единственото което ме притеснява преди двубоя е ,че Роси 10 дни го нямаше , преди такъв важен мач трябваше да е с отбора , дано не изпуснал юздите , за двубоя ме притесняват естествено съдиите ,трудно ще допуснат нова издънка на Лудогорец след тази с Пирин . дано след двубоя съм грешал и за двете ми притеснения
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Левски”