Red_Neck написа:Само да попитам, шествие преди мача ще има ли?
He
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red_Neck написа:Само да попитам, шествие преди мача ще има ли?
Аз лично не съм ревал. За мен Левски няма пред кого да се доказва у нас. Дали ще паднем от ЦСКА-София или Струмска Слава, е все тая. Загубата си е загуба.Red_Neck написа:Той и един друг мач през пролетта не беше важен, ама после оревахте света заради един бараж
THE G.A.M.E написа:Отново се повтарям... Този мач не е важен.
Мач като мач. Дори и загуба с 0-5 няма да означава нищо. Абсолютно нищо.
Прекалената еуфория може да е вредна.
Ще видим все пак, как ще повлияе целият този шум на отбора.
ЕМИЛ написа:Не съм съгласен с теб ,Жоро . Днес ни трябва задължителна победа за да върнем феновете на стадиона и да заявим претенции за титла
THE G.A.M.E написа:Отново се повтарям... Този мач не е важен.
Мач като мач. Дори и загуба с 0-5 няма да означава нищо. Абсолютно нищо.
Прекалената еуфория може да е вредна.
Ще видим все пак, как ще повлияе целият този шум на отбора.
koisa написа:ЕМИЛ написа:Не съм съгласен с теб ,Жоро . Днес ни трябва задължителна победа за да върнем феновете на стадиона и да заявим претенции за титла
Какви претенции за титла ще заявяваш с отбор на два месеца и постоянно пристигащи играчи? Прекалено избързвате ми се струва.
Роси на няколко пъти въпреки победите каза, че има много работа за вършене и пред него не са поставени цели титла и купа през този сезон.
Целта е да се направи отбор за пробив във групите на един от двата турнира. Там са парите и макар малко късно Русев го разбра.
ЕМИЛ написа:koisa написа:ЕМИЛ написа:Не съм съгласен с теб ,Жоро . Днес ни трябва задължителна победа за да върнем феновете на стадиона и да заявим претенции за титла
Какви претенции за титла ще заявяваш с отбор на два месеца и постоянно пристигащи играчи? Прекалено избързвате ми се струва.
Роси на няколко пъти въпреки победите каза, че има много работа за вършене и пред него не са поставени цели титла и купа през този сезон.
Целта е да се направи отбор за пробив във групите на един от двата турнира. Там са парите и макар малко късно Русев го разбра.
Аз ,ти и всички останали мечтаем за титла .Сега е момента да я заявим !
Ддобре Рали . Надявам се след мача да си на моето мнение .ralka_levskarka написа:Емиле, треньора е тук от месец, не знам дали и има толкова, а ти вече и титла си заявил. С такива грандомански очаквания като тръгнем, няма да изброявам къде сме свършвали.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 21 госта