@ Ще бъде хубаво да си врътнете едно реми, но да е по интересно си пожелавам сините да бият!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Red_Neck написа:Дано си напълните стадиона.
Футболчето ни има нужда от живец.
Само да попитам, шествие преди мача ще има ли?
Teo написа:Истинския Ви мач е 13 кръг... и да биете днес няма значение, защото на пътя на титлата сме Ние
@ Ще бъде хубаво да си врътнете едно реми, но да е по интересно си пожелавам сините да бият!
Уважаеми привърженици, обръщаме ви внимание, че за предстоящия двубой с Лудогорец остават 1500 билета. Билетите за сектор "А" на стадион „Виваком-Арена Георги Аспарухов” вече са изчерпани, с изключение на 40 за ВИП ложата.Касите на стадиона ще работят до пълното изчерпване на всички билети. ПФК ЛЕВСКИ ви приканва да заемете своите места по-рано, за да се избегнат струпвания по входовете.
THE G.A.M.E написа:Отново се повтарям... Този мач не е важен.
Мач като мач. Дори и загуба с 0-5 няма да означава нищо. Абсолютно нищо.
Прекалената еуфория може да е вредна.
Ще видим все пак, как ще повлияе целият този шум на отбора.
THE G.A.M.E написа:Отново се повтарям... Този мач не е важен.
Мач като мач. Дори и загуба с 0-5 няма да означава нищо. Абсолютно нищо.
....
Аз съм почти сигурен, че играчите ще се справят. Най-малкото се надявам на Гомес и Обертан да ги поуспокоят, ако случайно се усети някво напрежение. 2-мата са врели и кипели в големи Първенства, така че, там ми е надеждата.ralka_levskarka написа:И аз искам да останем здраво стъпили на земята! Важно е! Да не вземат нашите да налеят оловото. Нека гледаме играта, не толкова резултата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта